Rafał Klimek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#426 Postautor: mikas » 3 sierpnia 2006, o 15:32

Gawrzyk pisze:Warunki jego kontraktu zostały zmienione tak jak i innych zawodników - z powodu braku awansu do pierwszej czwórki.

To ja mam pytanie.
Dlaczego te warunki w przypadku Rafała są mniej korzystne dla klubu :?:
Chyba logicznym jest że skoro zawodnicy nie wywiązali się z określonego zadania to powinni mieć zmienione warunki kontraktu ale na ich niekorzyść (jak jest chyba w przypadku pozostałych zawodników), ale dlaczego akurat w przypadku Rafała on ma z tego powodu miec lepsze warunki :?: Ja rozumiem że on akurat na wynik drużyny zbyt dużego wpływu nie miał ale jadnak...
Jedynym logicznym wytłumaczeniem jest to że to klub z powodu braku awansu do pierwszej czwórki ( a co za tym idzie braku pieniędzy w kasie klubu) nie wywiązał się z zapisów kontraktowych w stosunku do Rafała i dlatego warunki zostały zmienione, ale wtedy to jednak powód główny zmian w kontrakcie jest trochę inny niż brak awansu do czwórki, który jest wtedy tylko powodem "pośrednim" ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#427 Postautor: RadeKas » 3 sierpnia 2006, o 15:41

Czyli mozna sie spodziewac, ze Klimka juz w przyszlym roku nie zobaczymy? Ehh
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Ge(L)o
Trener

#428 Postautor: Ge(L)o » 3 sierpnia 2006, o 16:06

Kiedyś ktoś chciał, żebym mu rozwinął swoją myśl, że klub prowadzony jest przez nieudaczników i dyletantów. Chyba nie trzeba, ta myśl z biegiem czasu sama się rozwija i uzasadnia.

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#429 Postautor: pav4u » 3 sierpnia 2006, o 16:28

Ge(L)o pisze:Kiedyś ktoś chciał, żebym mu rozwinął swoją myśl, że klub prowadzony jest przez nieudaczników i dyletantów. Chyba nie trzeba, ta myśl z biegiem czasu sama się rozwija i uzasadnia.

jesli potrafisz lepiej?! to vakat prezesa czeka

bo ja tam wole stać sobie z boku i ..... narzekać :wink:

pozdr.
pav4u

Ge(L)o
Trener

#430 Postautor: Ge(L)o » 3 sierpnia 2006, o 16:34

Jeśli czegoś nie umiem to się tego nie podejmuje. Nie umiem zarządzać klubem żużlowym - nie robię tego.
Jeśli nie potrafisz nie pchaj się na afisz.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#432 Postautor: jataman21 » 3 sierpnia 2006, o 18:57

A Rafał w pierwszym biegu PMMPKP objechał Druchniaka :lol: :lol: :lol: 2. Pawlaszczyk, Klimek, Druchniak, Polak
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#433 Postautor: grzesieck » 3 sierpnia 2006, o 19:07

jataman21 pisze:A Rafał w pierwszym biegu PMMPKP objechał Druchniaka

rozwin ten skrot jesli mozesz :>
METHANOL ADVENTURE TEAM

Shack
Administrator

#434 Postautor: Shack » 3 sierpnia 2006, o 20:41

Półfinał Młodzieżowych Mistrzostw Polski Klubowych Par :twisted:

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#435 Postautor: jataman21 » 3 sierpnia 2006, o 20:43

Pomyliłem się i już sie śmieją0, :roll: :roll: :cry: :cry:

Co nie zmienia stanu rzeczy że Rafał ładnie pojechał w tych zawodach i tak patrząc... to mieć 2 Klimków i byśmy byli w finale :wink: :twisted:
ObrazekObrazek

Sledzio
Trener
Kontakt:

#436 Postautor: Sledzio » 3 sierpnia 2006, o 21:16

Ladnie Rafal tylko nie wiem po co jeżdzi Polak ? przecież z niego nic nie będzie tylko chłopak stresuje sie nie potrzebnie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#437 Postautor: Gelo » 3 sierpnia 2006, o 22:55

Etam ładnie - pojechać gorzej od Dawida Stachyry to wstyd - nawet dla gościa świeżo po licencji.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#438 Postautor: dannie » 3 sierpnia 2006, o 23:47

Gelo pisze:Etam ładnie - pojechać gorzej od Dawida Stachyry to wstyd - nawet dla gościa świeżo po licencji.

Gelu, nie jest Ci nudno w zyciu? ;)
Takie ciagle rozsadkowe myslenie, narzekanie itp. to moze i logiczne i efektywne ale kurde smutne!
Jaki sens ma takie zycie, gdzie wszystko podporzadkowuje sie zdrowemu rozsadkowi?! ;)

Brawo Rafal ;)
Moze i optymisci to idioci ale chce wierzyc, ze Klimek cos osiagnie w tym sporcie, najlepiej w Lublinie... jezeli nie to trudno. Ale juz na zawsze bedzie "nasz" i tego sie nie wyprze chocby nawet chcial :)
Obrazek

Awatar użytkownika
WÄ…ski_Stecyk
Kontakt:

#439 Postautor: WÄ…ski_Stecyk » 3 sierpnia 2006, o 23:48

dannie pisze:juz na zawsze bedzie "nasz" i tego sie nie wyprze chocby nawet chcial :)

Tak jak Dariusz Åš.? :wink:
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***
Obrazek

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#440 Postautor: dannie » 3 sierpnia 2006, o 23:50

No on jest nasz i nie pomoze nawet to, ze my sie go wyprzemy ;)
Ale to inna bajka...
Obrazek

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#441 Postautor: Regdal » 4 sierpnia 2006, o 04:11

Gelo pisze:Etam ładnie - pojechać gorzej od Dawida Stachyry to wstyd - nawet dla gościa świeżo po licencji.

Byłeś ? widziałeś ? A czy Dawid może nadeptał ci na odcisk ? .
Ty gościu opierasz się zazwyczaj na statystykach, a te świadczą akurat przeciwko twojej wypowiedzi,ale za to na korzyść Dawida.
Co do Rafała:
Mnie nie wypada na tym forum oceniać jego występu w tych zawodach,powiem tylko tyle,że nie żałuję tylu przejechanych kilometrów,takie zawody dla 16-tolatka to więcej niż 20 treningów na lubelskim torze.We wtorek w Częstochowie MLP.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#442 Postautor: Fork » 4 sierpnia 2006, o 09:42

Sledzio pisze:Ladnie Rafal tylko nie wiem po co jeżdzi Polak ? przecież z niego nic nie będzie tylko chłopak stresuje sie nie potrzebnie.

Co siÄ™ czepiasz?
Chłopak ma na czym to pojechał. A że nie "urwał" nic na "trupie" to już inna sprawa.
No ale większość uważa, że mógł pojechać tylko Rafał, bo po co drugi zawodnik.

Karol tak jak i Maciek potrzebuje duuużo jazdy, żeby podnosić swoje umiejętności.Własnie tego typu zawody lub MDMP czy PLM mają jemu i Maćkowi w tym pomoc.
Wiem, że było już to wałkowane ale musiałem to napisać jeszcze raz.

Co do zawodów:
Miło przeczytac, że Rafał potrafił na trudnym torze wyprzedzac zawodników na dystansie.
Znaczy radził sobie :wink:
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#443 Postautor: jataman21 » 4 sierpnia 2006, o 10:48

Regdal widzę nie zauważyłeś ironii w wypowiedzi Gela.
Po co się tak oburzać, poza tym dziwię się bardzo, że jesteś tak cięty na Lublin ogólnie, ale nie chce mi się wątku rozwijać.

Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#444 Postautor: Regdal » 4 sierpnia 2006, o 11:28

jataman21 pisze:Regdal widzę nie zauważyłeś ironii w wypowiedzi Gela.
Po co się tak oburzać, poza tym dziwię się bardzo, że jesteś tak cięty na Lublin ogólnie, ale nie chce mi się wątku rozwijać.

Pozdrawiam

Ironii ? być może,że nie zauważyłem,bo czytałem tekst Gela o 4-tej rano,ale zgodzić się z jego wypowiedzią nie mogę.Nie pierwszy raz podczas zawodów spotykam Dawida w parku maszyn (w Poznaniu mieliśmy boksy obok siebie),i powiem krótko - może Dawid nie jeździ widowiskowo,ale za to skutecznie przywozi punkty i tego nie da się podważyć.Pozatym zarówno on jak i jego ojciec Janusz zawsze służą dobrymi i cennymi uwagami,i nigdy nie odmawiają pomocy (Klimek i Polak nie mają niestety trenera).Dla porównania jego widowiskowo jeżdżący kolega klubowy Miesiąc,wczoraj przyczynił sie do upadków m.in. Krygela (szpital,kontuzja) oraz Piaszczyńskiego.Ponadto podczas zawodów MDMP w Tarnowie Paweł niemalże wjechał przy wyjściu z ostatniego wirażu w naszego Rafała co mogło się skończyć poważnym upadkiem.

P.S. Cięty na Lublin nie jestem ,cóż poradzić na to,że brakuje środków dla naszych młodzieżowców,że nie mamy w klubie trenera itp..Na zawodach spotykamy juniorów z innych klubów żużlowych w Polsce.W porównaniu do Lublina, inne kluby stwarzają im inne,często lepsze warunki do dalszego rozwoju.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#445 Postautor: Gelo » 4 sierpnia 2006, o 17:46

Ironii ? być może,że nie zauważyłem,bo czytałem tekst Gela o 4-tej rano,ale zgodzić się z jego wypowiedzią nie mogę.Nie pierwszy raz podczas zawodów spotykam Dawida w parku maszyn (w Poznaniu mieliśmy boksy obok siebie),i powiem krótko - może Dawid nie jeździ widowiskowo,ale za to skutecznie przywozi punkty i tego nie da się podważyć.

Ja bym jednak podważył. Jest to jeden z najbardziej pasywnych zawodników jezdżących w polskiej lidze. Lwią część punktów zdobywa w pierwszych wyścigach, z lepszymi rywalami nie istnieje, podobnie w przypadku gdy startuje z torów 3-4.
Pozatym zarówno on jak i jego ojciec Janusz zawsze służą dobrymi i cennymi uwagami,i nigdy nie odmawiają pomocy (Klimek i Polak nie mają niestety trenera).

Dlatego ja swojej strony życzę Tobie i ekipie Klimków dużo szczęscia w przyszłym roku w druzynie prowadzonej przez opiekuńczego trenera Janusza S i jego synka.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#446 Postautor: Regdal » 4 sierpnia 2006, o 23:24

Dlatego ja swojej strony życzę Tobie i ekipie Klimków dużo szczęscia w przyszłym roku w druzynie prowadzonej przez opiekuńczego trenera Janusza S i jego synka.

Trener Janusz S nie jest trenerem Klimka,ale to nie przekreśla dobrych z nim relacji.
Życzenia w takim tonie i z tą ironią może przekaż komuś innemu (może masz jakiegoś idola) ,bo nam one się niepotrzebne.

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#447 Postautor: Gelo » 5 sierpnia 2006, o 00:46

Regdal pisze:

Trener Janusz S nie jest trenerem Klimka,ale to nie przekreśla dobrych z nim relacji.
Życzenia w takim tonie i z tą ironią może przekaż komuś innemu (może masz jakiegoś idola) ,bo nam one się niepotrzebne.

Pisałem o trenerze Rzeszowa nie Klimka. No cóż - nie po raz pierwszy nie zrozumiałeś. Dlatego polecam przenosiny do Rzeszowa - będziesz pasował co całokształtu.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#448 Postautor: jataman21 » 5 sierpnia 2006, o 11:22

Myślę, że przenosiny Rafała do Rzeszowa byłyby ogromnym błędem dla tego zawodnika, a to czemu? bo w Rzeszowie sobie nie pojeżdzi, a u nas jeżdzi po biegów w lidze a w przyszłym sezonie będzie najprawdopodobniej podstawowym juniorem. Już Piszcz poszedł do Rzeszowa i jak widać jak świetnie na tym wyszedł, że chyba "kariere" zakończył, z Angli wyrzucony na zbity pysk a w Polsce nie odjechał ani jednego biegu. A przecież wystarczyło troche pokory i ustępstw, a jeżdziłby u Nas najprawdopodobniej każde spotkanie.
Ja Rafałowi życzę jak najlepiej podoba mi się jego jazda i waleczność, chciałbym również aby został w Lublinie ponieważ z lubelskich wychowanków w nim widzę nadzieję na klasowego zawodnika.
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#450 Postautor: czaszka » 5 sierpnia 2006, o 11:38

jataman21 pisze:Już Piszcz poszedł do Rzeszowa i jak widać jak świetnie na tym wyszedł, że chyba "kariere" zakończył, z Angli wyrzucony na zbity pysk a w Polsce nie odjechał ani jednego biegu.

Wyrzucony na zbity pysk?? Dziwne, a wczoraj jeździł :roll: W Polsce też już jeździł w tym sezonie :idea: