Gonzo pisze:Rdzenna nazwa klubu.
Raczej LPÅ» lub Ogniwo chyba...

Jaga pisze:Gonzo spoko nic sie nie dzieje tylko wiesz no myślałem że całkowicie o mnie zapomniałes hehe
ale spoko bede go oczekiwał i przy odrobinie szczęścia pojedzie on jutro ze mną do Żeszofa na derby
Jeśli by sie ktoś do żeszofa wybierał to gorąco zapraszam do klatki !!
Tylko raczej bez Lubelskich barw bo nasi piłkarcy jada oraz z Karpat i kto wie co im do łba strzeli a lipa by była
Ale wszyscy w klatce mile widziani
meesha pisze:Znaczy się lepiej pojechać do Rzeszowa niż przyjść na mecz z Grudziadzem w Lublinie![]()
![]()
Pogratulować takich kibiców...
No i to jest postawa, której nigdy nie zrozumiem, ale cóż może za głupi na to jestemFantyś pisze:wiem meesha ze powinienem pójsc na ten mecz ale jeżeli moj ojciec ma tam jakas sprawine do załatwienia to wole sie zabrac i obejrzeć dobry żużel.
meesha pisze:No i to jest postawa, której nigdy nie zrozumiem, ale cóż może za głupi na to jestemFantyś pisze:wiem meesha ze powinienem pójsc na ten mecz ale jeżeli moj ojciec ma tam jakas sprawine do załatwienia to wole sie zabrac i obejrzeć dobry żużel.Jeszcze jakoś jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy jeżdżą do Rzeszowa (
) oglądać jak to nazywasz "dobry żużel" wtedy kiedy nasza drużyna pauzuje/jeździ na wyjeździe... Ale jechać tam zamiast przyjść na Zygmuntowskie
![]()

mikas pisze:Jaga szalik wczoraj wysłany, nawet osobiście byłem z Gonzem na poczcie, więc info pewne