Odbiór szalików - patrz strona 6

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#226 Postautor: Gelo » 12 lipca 2006, o 15:14

Gonzo pisze:Rdzenna nazwa klubu.

Raczej LPÅ» lub Ogniwo chyba...

Dudi
Junior

#227 Postautor: Dudi » 12 lipca 2006, o 15:55

jeszcze Budowlani...choc nigdy nie wystartowali. Ogniwo było pierwsze, gdzies tak w latach 40.

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#228 Postautor: Dj_Korgi » 12 lipca 2006, o 17:12

Trochę późno to piszę ale dopiero wróciłem i kolega przekazał mi pasiak . Moje wrażenia są pozytywne - szczególnie kolory są lepsze niż na projekcie . Trochę koziołek za bardzo rozciągnięty na boki ale ogólnie super :wink:

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#229 Postautor: Speedway » 12 lipca 2006, o 18:06

Gdyby koziołek nie był tak "rozciągnięty" z daleka przypominał by dobermana : :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#230 Postautor: Jaga » 13 lipca 2006, o 12:19

Gonzo spoko nic sie nie dzieje tylko wiesz no myślałem że całkowicie o mnie zapomniałes hehe :D
ale spoko bede go oczekiwał i przy odrobinie szczęścia pojedzie on jutro ze mną do Żeszofa na derby :)

Jeśli by sie ktoś do żeszofa wybierał to gorąco zapraszam do klatki !!
Tylko raczej bez Lubelskich barw bo nasi piłkarcy jada oraz z Karpat i kto wie co im do łba strzeli a lipa by była

Ale wszyscy w klatce mile widziani :)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#231 Postautor: FantyÅ› » 13 lipca 2006, o 12:32

Jaga pisze:Gonzo spoko nic sie nie dzieje tylko wiesz no myślałem że całkowicie o mnie zapomniałes hehe :D
ale spoko bede go oczekiwał i przy odrobinie szczęścia pojedzie on jutro ze mną do Żeszofa na derby :)

Jeśli by sie ktoś do żeszofa wybierał to gorąco zapraszam do klatki !!
Tylko raczej bez Lubelskich barw bo nasi piłkarcy jada oraz z Karpat i kto wie co im do łba strzeli a lipa by była

Ale wszyscy w klatce mile widziani :)

No ale na stadionie ubrac sie juz mozemy w barwy naszego Klubu :D Jeżeli moj ojciec bedzie miał wolny dzień napewno pokaze sie w Rzeszowie. :twisted:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

meesha
Trener
Kontakt:

#232 Postautor: meesha » 13 lipca 2006, o 13:20

Znaczy się lepiej pojechać do Rzeszowa niż przyjść na mecz z Grudziadzem w Lublinie :?: :shock:

Pogratulować takich kibiców... :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#233 Postautor: FantyÅ› » 13 lipca 2006, o 14:51

meesha pisze:Znaczy się lepiej pojechać do Rzeszowa niż przyjść na mecz z Grudziadzem w Lublinie :?: :shock:

Pogratulować takich kibiców... :roll:

Hehe wiem meesha ze powinienem pójsc na ten mecz ale jeżeli moj ojciec ma tam jakas sprawine do załatwienia to wole sie zabrac i obejrzeć dobry żużel.Zawiodłem sie strasznie w tym sezonie na drużynie,ale oczywiscie jak ine pojade tam zawitam mimo wszystko w Lublinie :)
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

meesha
Trener
Kontakt:

#234 Postautor: meesha » 13 lipca 2006, o 15:05

Fantyś pisze:wiem meesha ze powinienem pójsc na ten mecz ale jeżeli moj ojciec ma tam jakas sprawine do załatwienia to wole sie zabrac i obejrzeć dobry żużel.
No i to jest postawa, której nigdy nie zrozumiem, ale cóż może za głupi na to jestem :roll: Jeszcze jakoś jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy jeżdżą do Rzeszowa ( :twisted: ) oglądać jak to nazywasz "dobry żużel" wtedy kiedy nasza drużyna pauzuje/jeździ na wyjeździe... Ale jechać tam zamiast przyjść na Zygmuntowskie :?: :shock:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#235 Postautor: FantyÅ› » 13 lipca 2006, o 21:03

meesha pisze:
Fantyś pisze:wiem meesha ze powinienem pójsc na ten mecz ale jeżeli moj ojciec ma tam jakas sprawine do załatwienia to wole sie zabrac i obejrzeć dobry żużel.
No i to jest postawa, której nigdy nie zrozumiem, ale cóż może za głupi na to jestem :roll: Jeszcze jakoś jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy jeżdżą do Rzeszowa ( :twisted: ) oglądać jak to nazywasz "dobry żużel" wtedy kiedy nasza drużyna pauzuje/jeździ na wyjeździe... Ale jechać tam zamiast przyjść na Zygmuntowskie :?: :shock:

To juz Ci dzisiaj otwarcie powiem Bede na meczu w Lublinie :)
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#236 Postautor: Jaga » 14 lipca 2006, o 01:58

No ale jakby ktoś być był z takich czy innych powodów w Żeszofie i wybierał się na mecz to zapraszam do klatki i najlepiej bez barw prosze sie zgłosić do mnie (młynowy w klatce - wystarczy spytać o Jage każdy mnei wskaże ;) ) i wówczas wskaże dobra miejscówe gdzie nikt takiej osoby nie ruszy i wówczas spokojnie będzi emożna się ubrać w barwy TŻtu ;)

Wiadomo to sa derby przyjada piłkarscy kibice a układu między naszymi klubami nie ma więc lepiej dmuchac na zimne ... jak cuś to biore na siebie wszelkie problemy z tym związane po wczesniejszej konsultacji :)

Tak czy siak kto może niech trzyma za Unie kciuki i nie omieszkam napisać obszerną relacje z tego meczu ... ale jednak mniej jesli chodzi o "walke" na torze a więcej tego co sie działo na trybunach :lol:

pozdROWienia i powodzenia jutro z Grudziadzem ;)
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#237 Postautor: mikas » 14 lipca 2006, o 10:26

Jaga szalik wczoraj wysłany, nawet osobiście byłem z Gonzem na poczcie, więc info pewne :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#238 Postautor: Jaga » 19 lipca 2006, o 23:46

mikas pisze:Jaga szalik wczoraj wysłany, nawet osobiście byłem z Gonzem na poczcie, więc info pewne :wink:

Ja dopiero wróciłem do domciu fakt faktem szalik dotarł i jest piękny :)
Cholernie długi taki jak Lechii Gdańsk ze zgodami ale naprawde miodzio :)

Gonzo wielkie dzieki i jak bedziesz sie wybierÄ…Å‚ do tarnowa to daj cynka a czemu to juz wiesz ;)
Obrazek

NSN