Tak jak napisal boxing jutro jadą do Poznania... Adam mial zostac do wtorku ale mowil, ze i tak i tak go boli to nie bedzie roznicy gdzie. Dla wszystkich kłótliwych, Adam potwierdził, że został uderzony dość silnie przez Ferjana i mial troche zdziwioną minę gdy przytoczylismy mu pomeczową wypowiedz Słoweńca. Ale ogolnie nie jest strasznie. Nawet sie usmiecha... widac w nim taka złość na to wszystko, ale mowi, ze na Polske nie jest zły. To chyba dobrze...
Adam Shields
Adam ma dobre warunki. Panie pielegniarki niby nie mowia po angielsku, ale dogaduja sie z nim dosc sprawnie. W ogole bardzo sympatyczne i otwarte
Tak jak napisal boxing jutro jadą do Poznania... Adam mial zostac do wtorku ale mowil, ze i tak i tak go boli to nie bedzie roznicy gdzie. Dla wszystkich kłótliwych, Adam potwierdził, że został uderzony dość silnie przez Ferjana i mial troche zdziwioną minę gdy przytoczylismy mu pomeczową wypowiedz Słoweńca. Ale ogolnie nie jest strasznie. Nawet sie usmiecha... widac w nim taka złość na to wszystko, ale mowi, ze na Polske nie jest zły. To chyba dobrze...
_piotrusss pisze:Właśnie wróciłem od Adama. Byłem ja, Dannie i Radzio. Adam jest chyba bardziej zły niż załamany tą sytuacją... Pogadalismy chyba ze 3 godziny, bardzo przyjazny facet. Z rozmowy wynikło że najbardziej w Polsce podobają mu się dziewczynyMówił, że pamięta okrzyki ze stadionu gdy miał upadek i... zrobiło mu się miło. Foto
Zaraz po chlopakach wpadlem ja i moja Ania. Pogadalismy chwile z Adamem, widac, ze mu poprostu zal tego pechowego roku. Facet bardzo sympatyczny.
Pzdr.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
meridol
wczoraj wieczorem Adam był w dobrym nastroju jak po takiej historii. trochę pogadaliśmy o tym i owym - rzeczywiście, był bardzo zły i zmartwiony, ale czego się można spodziewać. mówił, że czuje się dużo gorzej niż po pierwszym wypadku, aczkolwiek tuż po upadku nie przypuszczał, że to może być powtórka z Grudziądza. tym bardziej wiadomość o przymusowej kilkutygodniowej przerwie Go przybiła. wieczorem jednak widać było, że dużo frajdy sprawiły Mu wizyty kibiców.
dziś rano było gorzej niż wczoraj. po otrzymaniu silnego środka przeciwbólowego późnym wieczorem nie mógł spać prawie całą noc. rano znów zaczęły się bóle i zastanawiał się, czy aby na pewno podróż przez całą Polskę w takim stanie to dobry pomysł.
ostatecznie zdecydował, że trzeba jechać i około 9:30 Gawrzyk i Harry zabrali Go ze szpitala.
wsiadając do auta przepraszał, że nie zdołał pokazać pełni swoich możliwości i że osłabił drużynę.
równej i szerokiej drogi do domu Kangurze!
dziś rano było gorzej niż wczoraj. po otrzymaniu silnego środka przeciwbólowego późnym wieczorem nie mógł spać prawie całą noc. rano znów zaczęły się bóle i zastanawiał się, czy aby na pewno podróż przez całą Polskę w takim stanie to dobry pomysł.
ostatecznie zdecydował, że trzeba jechać i około 9:30 Gawrzyk i Harry zabrali Go ze szpitala.
wsiadając do auta przepraszał, że nie zdołał pokazać pełni swoich możliwości i że osłabił drużynę.
równej i szerokiej drogi do domu Kangurze!
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
- _piotrusss
- Kadrowicz
-
meridol
-
meridol
Jeszcze raz podziękowania dla wszzystkich kibiców, którzy byli w Gnieźnie. Zrobiliście kawał dobrej roboty. Adamowi szczęka opadła jak pokazałem mu waszą flagę dla niego.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
pav pisze:Brawa to dla Adama, bo jako jedyny z naszych zawodników zauważył obecnośc kibiców z Lublina na stadionie
Dokładnie tak, mimo prośb po meczu w Ostrowie aby po meczach wyjazdowych chociaz na chwile wyszli do kibiców którzy jeżdzą za nimi po całej Polsce, niestety praktycznie wszyscy zawodnicy mają to gdzieś. Adam to nawet podobno chciał iść po meczu o kulach pod nasz sektor, niestety nie znalazła się żadna inna "gwiazda" która zechciałaby mu towarzyszyć...
-
Danio
Nie ironizuj Gelu bo Hans to był unikat. Perfekcjonista od startów jakich mało dziś. Adam ma wielkie serce i dużo dobrych woli dla kibiców i Lublina, dla niego nie wszystko zapewne opiera się od samego początku na kasie jak w przeciwieństwie do innych gdzie daleko nie trzeba szukać! Adam to walczak i mam nadzieje że limit pecha wykorzystał w tym sezonie. Warto zakontraktowac jego na przyszły sezon i przede wszystkim gdzie są te bandy na Zygmuntowskich, bo mnie krew zalewa, jak słyszałem ze miały być w maju