29.06.2006 Półfinał IMP w Lublinie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Hans
Trener

#176 Postautor: Hans » 29 czerwca 2006, o 22:40

Czemu go nie lubisz :?: Wiesz co, widać, że jest bez formy, ale w swoich ostatnich biegach pokazał klasę... A nie znudziło by ci się rozdawanie autografów :?: On już rozdał ich pewnie z milion, więc nie dziwię się, że mu się nie chce.... 8)

Ale w końcu sława to kapryśna przyjaciółka, o którą trzeba się ciągle troszczyć.... :lol:

Ale gdy stałem do niego po autograf w barze to słyszałem jak Bukowski mówił do niego, że w kadrze nie będa jeździć w tym roku: Walasek i Holta- powiedział Bukowski, aby sobie jechał na fiordy.... Pewnie się zdenerwował, że nie pojawił się na drugim półfianale...... :lol:

meridol

#177 Postautor: meridol » 29 czerwca 2006, o 22:54

dla mnie to on moze miec nawet forme z kosmosu, obchodzi mnie to tyle co zeszloroczny snieg.pewnie ze rozdawanie tylu aitografow jest meczace ale wlasnie tym sie zdobywa serca kibicow i szacunek. tak samo jak podziekowanie kolegom za walke na torze. chocby za to go nie lubie
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2006, o 22:56 przez meridol, łącznie zmieniany 1 raz.

baranek
Junior

#178 Postautor: baranek » 29 czerwca 2006, o 22:55

je^@* Golloba, niech sie zachowuje jak mu sie podoba, ale lepiej niech weźmie przykÅ‚ad z Skórnickiego , typ „pofatygowaÅ‚” siÄ™ zdjÄ…Å‚ kas podziÄ™kowaÅ‚ kibicom za brawa i doping. No i ta koszulka Manchesteru(rozmiar XXL- kto widziaÅ‚ wie o co chodzi):twisted:

meridol

#179 Postautor: meridol » 29 czerwca 2006, o 23:00

baranek pisze:je^@* Golloba, niech sie zachowuje jak mu sie podoba, ale lepiej niech weźmie przykÅ‚ad z Skórnickiego , typ „pofatygowaÅ‚” siÄ™ zdjÄ…Å‚ kas podziÄ™kowaÅ‚ kibicom za brawa i doping. No i ta koszulka Manchesteru(rozmiar XXL- kto widziaÅ‚ wie o co chodzi):twisted:

popieram, gollob to prostak i tyle, nie spodziewalem sie ze wyjedzie na tor ale to ze nie dawal autografow albo robil to z wielka llaska to juz zenada.
do tego jeszcze ten nasz dziadowski spiker ktory malo sie nie zesral jak mowil o gollobie...

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#180 Postautor: Hans » 29 czerwca 2006, o 23:05

Jak sobie chcecie....Ale dla mnie to może być prostakiem, chamem i bóg wie czego jeszcze, ale jest najlepszy i co tu dużo mówić... Hampel, żeby mu dorównać bedzie musiał czekać na to jeszcze kilka lat.
Ale co tu dużo mówić....Brylant to on jest .....

Shack
Administrator

#181 Postautor: Shack » 29 czerwca 2006, o 23:26

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#182 Postautor: dilucio » 29 czerwca 2006, o 23:52

meridol pisze:
baranek pisze:je^@* Golloba, niech sie zachowuje jak mu sie podoba, ale lepiej niech weźmie przykÅ‚ad z Skórnickiego , typ „pofatygowaÅ‚” siÄ™ zdjÄ…Å‚ kas podziÄ™kowaÅ‚ kibicom za brawa i doping. No i ta koszulka Manchesteru(rozmiar XXL- kto widziaÅ‚ wie o co chodzi):twisted:

popieram, gollob to prostak i tyle, nie spodziewalem sie ze wyjedzie na tor ale to ze nie dawal autografow albo robil to z wielka llaska to juz zenada.
do tego jeszcze ten nasz dziadowski spiker ktory malo sie nie zesral jak mowil o gollobie...

prostak i cham to jestes ty piszac takie rzeczy

Speedway Fan
Senior

#183 Postautor: Speedway Fan » 29 czerwca 2006, o 23:59

Zawody nawet ciekawe ale nie mogłem już słuchać spikera i tej muzyki. Ile razy to samo leciało :roll: :?:

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#184 Postautor: jataman21 » 30 czerwca 2006, o 00:04

Gollob się nie popisał, Skórnicki rewelacja... Joguś klasą sam dla siebie, nawet wślizg Palucha nic na niego nie podziałał. Jacek ładnie że ten dodatkowy wygrał mimo 3 pola. Ogólnie dobre zawody od 2 serii, kiedy polano tor i walka się zaczeła.

P.S: przepraszam bardzo ale tą muzyke to kto puszcza?? Albo chociaż kto ma z nią cokolwiek wspólnego?? Albo przydzumiająca wolna piosenka, albo jakiś tragiczny zespół nie wiadomo skąd, jakiś klient morde wydziera i tyle można z niej zrozumieć... ja nie wiem kto i skąd wytrzasnął taką muzykę... już wole tigera puszczanego w kółko. Zapodalibyscie głośniej i jakies explosion czy coś w tym stylu, klubowego żeby publicznosc mogła się pobawić. Więcej urozmaicenia... jakas piosenka tragiczna leciała z 5 razy, a nie wiem gdzie gorszą mozna byłoby znaleść... klient sie wydzierał i tyle. Ludzie w około mnie to tak bluzgali na muzyke... eh szkoda gadać.

Kolejna sprawa, czego gwiżdzecie na Kasińskiego?? Chłop zrobił co mógł i to zawodnicy u nas nie jadą, a to nie jego wina... on chciał jak najlepiej i skończcie ludzie żenujące gwizdy na tego człowieka.

To tak odemnei krótko po zawodach...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#185 Postautor: Gelo » 30 czerwca 2006, o 00:04

sledzio pisze:Nie no ten nasz spiker jest poprostu cudowny !!!

Nie wiedzialem ze Witold Szwędrowski zdobył IMP w 91 i 95 roku buhahahaha weżcie zróbcie z nim porządek

Proponuję zacząć reperowanie świata od siebie. Nie dość, że nie Witold a Włodzimierz to jeszcze Szwendrowski. Błądzić jest rzeczą ludzką - niestety anonimowo zza komputera jest łatwo krytykować - proponuję samemu zapodać mikrofon do ręki i pokazać trzygodzinną gadką co się umie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#186 Postautor: Gelo » 30 czerwca 2006, o 00:13

P.S: przepraszam bardzo ale tą muzyke to kto puszcza?? Albo chociaż kto ma z nią cokolwiek wspólnego??

Ja mam coś z tym wspólnego, chociaż niekoniecznie z puszczaniem.
Albo przydzumiająca wolna piosenka, albo jakiś tragiczny zespół nie wiadomo skąd

Wiadomo skąd - z Lublina. A czy tragiczny... kwestia gustu - Twój niekoniecznie jest dobry.
jakiś klient morde wydziera i tyle można z niej zrozumieć... ja nie wiem kto i skąd wytrzasnął taką muzykę... już wole tigera puszczanego w kółko.

Tiger pasuje do żużla tak samo, jak to nazywasz "przydzumiająca piosenka", czyli nijak.
Zapodalibyscie głośniej i jakies explosion czy coś w tym stylu, klubowego żeby publicznosc mogła się pobawić.

CoÅ› klubowego - to zapraszam do MC a nie na stadion.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#187 Postautor: jataman21 » 30 czerwca 2006, o 00:20

Wiadomo skąd - z Lublina. A czy tragiczny... kwestia gustu - Twój niekoniecznie jest dobry.

Twój również niekoniecznie jest dobry... jak lubisz taką muzykę.
Słyszałem wiele gatunków ale tak tragicznej jeszcze nie... Nie jest to tylko moja opinia, koło mnie ludzie bluzgali, że takie coś bo nie wiem jak to nazwać (może wydzieranie mordy??) jest puszczane.
Naprawde jest teraz tyle muzyki, że możnaby wiele wybrać.

Tiger pasuje do żużla tak samo, jak to nazywasz "przydzumiająca piosenka", czyli nijak.

Tiger jest podbudowywujący i w niektórych momentach nawet dreszczyk przechodzi i ciarki po plecach jak np. jest ważny wyścig i przed nim leci tiger... a przy tych piosenkach to albo spać albo płakać.

CoÅ› klubowego - to zapraszam do MC a nie na stadion.

Może jednak coś dla ludzi przyjemnego dla ucha, a nie puszczać wydzieranie. Zużel to nie golf, tylko szybka ostra jazda i myślę że muzyka powinna być odbiciem tego co dzieje się na torze. Na torze jest walka i muzyka powinna mieć chociaż cokolwiek z tym związanego...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#188 Postautor: kilar » 30 czerwca 2006, o 00:28

jataman21 pisze:Zapodalibyscie głośniej i jakies explosion czy coś w tym stylu, klubowego żeby publicznosc mogła się pobawić. Więcej urozmaicenia...
Pozdrawiam

No musze przyznac, ze dobrze gadasz 8) Takie Kalwi & Remi jest teraz bardzo popularne i tym tropem trzeba podazac - coz znanego i wpadajacego w ucho. Kolejnym przykladem moze byc Kate Ryan, ktora rowniez ma bardzo fajne piosenki. Nawet jestem przekonany, ze jakby Boysy lecialy, albo inne disco polo, to nie byloby takiego narzekania co na dzisiejsze hity 8)

Sory Gelu, ale nie kazdy jest zwolennikiem sluchania Twojej muzyki... zapraszasz do MC, a ja Cie zapraszam do Grafiti - na rockowe czwartki.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#189 Postautor: jataman21 » 30 czerwca 2006, o 00:32

Własnie... coś znanego i pod ludzi... a nie coś takiego co dzisiaj o ile to muzyką mozna w ogóle nazwać. Szczerze to wole disco polo 100 razy bardziej. Więc taka prośba na przyszłość do ludzi którzy mają cos wspólnego z puszczaniem muzyki :wink:

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#190 Postautor: Torsen » 30 czerwca 2006, o 00:40

Shack pisze:zdjecia: http://foto.zuzel.info/

Obrazek - kto to jest i jakim prawem zrobiono jej tylko jedno zdjęcie?

Dudi
Junior

#191 Postautor: Dudi » 30 czerwca 2006, o 00:41

Coś znanego i pod ludzi to najlepiej... Mydełko Fa lub Majteczki w kropeczki i zapić perełką- oto cały Lublin!

sledzio

#192 Postautor: sledzio » 30 czerwca 2006, o 00:42

Gelo pisze:
sledzio pisze:Nie no ten nasz spiker jest poprostu cudowny !!!

Nie wiedzialem ze Witold Szwędrowski zdobył IMP w 91 i 95 roku buhahahaha weżcie zróbcie z nim porządek

Proponuję zacząć reperowanie świata od siebie. Nie dość, że nie Witold a Włodzimierz to jeszcze Szwendrowski. Błądzić jest rzeczą ludzką - niestety anonimowo zza komputera jest łatwo krytykować - proponuję samemu zapodać mikrofon do ręki i pokazać trzygodzinną gadką co się umie.

Ups... sorry ale to nie moje czasy były a skoro spiker wziąl się za to aby gadać przez mikrofon to niech nie gada glupot bo śmiech na sali a jak ma gadać tak to niech wogóle nie gada, albo ile można sluchać tego że Jurek wystąpil ostatnio wtedy i zdobyl tyle to jest do znudzenia jak ta muzyka która chyba ze 4 razy leciala w kółko.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#193 Postautor: Apocalips » 30 czerwca 2006, o 00:44

Torsen pisze:
Shack pisze:zdjecia: http://foto.zuzel.info/

Obrazek - kto to jest i jakim prawem zrobiono jej tylko jedno zdjęcie?

Jest to dziewczyna (żona ?) Tomka Chrzanowskiego :) Na pewno nie jednemu wpadła dzisiaj w oko :twisted:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#194 Postautor: kilar » 30 czerwca 2006, o 00:53

Dudi pisze:Coś znanego i pod ludzi to najlepiej... Mydełko Fa lub Majteczki w kropeczki i zapić perełką- oto cały Lublin!

Bedzie wesolo na stadionie, to bedzie lepsza atmosfera. A przeciez chyba o to chodzi, zeby kibice dobrze sie bawili i glosno dopingowali swoj zespol.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#195 Postautor: jataman21 » 30 czerwca 2006, o 00:58

Dokładnie!
Wole mydełko Fa niz wydzierającego sie klienta. Przynajmniej jakiś rytm i znane powszechnie. Wszystko potrafie zrozumieć... ale dzisiaj to po prostu była jedna wielka pomyłka z muzyką. Publicznosc powinna się bawić a nie słuchać jakiegoś rzępolenia.

Pozdrawiam

Dudi
Junior

#196 Postautor: Dudi » 30 czerwca 2006, o 01:04

Znam dobrego laryngologa...masz kłopoty ze słuchem to się nie wypowiadaj na temat muzyki !

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#197 Postautor: jataman21 » 30 czerwca 2006, o 01:09

Nie mam kłopotów ze słucham, natomiast jesli masz zamiar mnie obrażać to może na live spróbujesz ??
Może i wielkim znawcą muzyki nie jestem, ale skoro ludzie na stadionie klnął dookoła na muzyke to chyba jest coś z nią nie tak nie?

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#198 Postautor: Torsen » 30 czerwca 2006, o 01:13

Co do muzyki - dziś niestety nie mogłem być na zawodach, więc nie wiem, o jakim kawałku TT mówicie, ale jeśli tym, który był puszczany podczas meczu z Gorzowem, to zgadzam się, że nie najlepiej pasuje. Zgodził się z tym i Gelo, dziwiąc się, że ze wszystkich udostępnionych wybrano akurat ten. Chyba więc nie ma sensu wałować dalej tego tematu.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#199 Postautor: grzesieck » 30 czerwca 2006, o 01:57

Dudi pisze:Znam dobrego laryngologa...masz kłopoty ze słuchem to się nie wypowiadaj na temat muzyki !

wyluzuj dudi
METHANOL ADVENTURE TEAM

Czarek
Trener

#200 Postautor: Czarek » 30 czerwca 2006, o 07:26

jataman21 pisze:Może i wielkim znawcą muzyki nie jestem, ale skoro ludzie na stadionie klnął dookoła na muzyke to chyba jest coś z nią nie tak nie?

Wiadomo, że lud chce Mandaryny, Dody i Samoobrony, a jak ktoś gra coś ambitnego i na instrumentach to dla ludu jest "wyciem". Płytę disco polo można nagrać w jeden wieczór przy pomocy komputera - zróbcie to i puszczajcie ku radości gawiedzi.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.