Szkółka
Re: szkułka
michu11 pisze:sorry ze tak napisalem ale to niestety prawda wiec moge poniesc konsekwencje ale za co jesli to prawda
skad wiesz, ze to prawda
Re: szkułka
kaczka pisze:michu11 pisze:sorry ze tak napisalem ale to niestety prawda wiec moge poniesc konsekwencje ale za co jesli to prawda
skad wiesz, ze to prawdawywolujesz Michaluka, ze niby on jest w to zamieszany... moze dowiemy sie prawdy... niech sam maciek napisze jak bylo
sebakowalczyk pisze:siemanko pytanie kto z was lubi dyrektora kasinskiego dlamnie jest zlodziej bo chciał nam zabrac buzery a teraz zabral nam kask dla michaluka jakby byly za jego pieniadze to bym nic nie muwił ale to jest za pieniadzie tadeusza waryszaka. moim zdaniem powinien odejsc"
Nie wiem czy powinienem siÄ™ wypowiadać w tym temacie, ale myÅ›lÄ™, że należy zakoÅ„czyć tÄ™ dyskusjÄ™…
Faktem jest ze p. Waryszak wraz ze sponsorem zamówiÅ‚ kilka kasków. Jeden miaÅ‚em dostać ja, gdyż w Rzeszowie mój pÄ™kÅ‚ , a reszta miaÅ‚a być dla szkółki. Fakt ze ostatnio jeżdżę w pożyczonym kasku, ale dlatego że zamówione kaski nie doszÅ‚y na czas…
Nie wiem skÄ…d "Ryba" ma takie informacje, ale myÅ›lÄ™, że byÅ‚ Å›wiadom tego, co pisze…
Pewnie myślał, że nikt sie nie dowie, że to on.
Tym bardziej, że próbował się "kamuflować" (czyt. zmienił nick).
Ale... i tak nic mu to nie dało
I na koniec jeszcze tej całej sprawy.
Myśle, że każdy odpowiada za siebie i moim zdaniem lepiej dla szkółkowiczów będzie, jeżeli nie będą udzielać się na forum. Czasami coś "usłyszą" a później przekręcają (jak głuchy telefon:))
To chyba tyle...
Tym bardziej, że próbował się "kamuflować" (czyt. zmienił nick).
Ale... i tak nic mu to nie dało
I na koniec jeszcze tej całej sprawy.
Myśle, że każdy odpowiada za siebie i moim zdaniem lepiej dla szkółkowiczów będzie, jeżeli nie będą udzielać się na forum. Czasami coś "usłyszą" a później przekręcają (jak głuchy telefon:))
To chyba tyle...
trening czyni mistrza.
-
sylva
To jest po prostu zenujace. Pare dni temu rozmawialem z bratem jednego z naszych szkolkowiczow, dzisiaj to samo wyczytalem w Tygodniku Zuzlowym. Czy na prawde wszyscy w tym klubie maja wszystko w dupie ? To jest skandal zeby rodzice musieli placic nawet za udostepnienie toru. Panie "Wielki Brzuch" Kasinski, ja juz panu mowie good bye.