TŻ Motor Lublin- Stal Gorzów Wlkp. (25.06.2006)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
szafirek

#276 Postautor: szafirek » 26 czerwca 2006, o 11:03

Dobrze że łykneli bonusa jeszcze cień szansy jest na czwórke przy dobrych wiatrach,w końcu walczyli,fajnie jechał Klimek,mecz śmiało mogli zrobić o 17,jeden mundialowy można sobie odpuścić i przyjść na żużel

Danio

#277 Postautor: Danio » 26 czerwca 2006, o 11:09

Wynik cieszy ale trzeba sobie powiedzieć szczerze że gdyby Gorzów przyjechał pełnym składem to o bonusie zapomnielibyśmy a może ledwo wygrali i to nie wiadomo czy tak by było a wtedy nasze marzenia o play off już by prysły :!: . A u nas nie ma co tłumaczyć że też był brak Tomicka bo to jeszcze junior a nie stranieri gwarantem dwu cyfrówek. Ja w dalszym ciągu nie wiem kto jest u nas prawdziwym krajowym liderem :?: Knapp, Rempała, a może "Danny" na swoim tylko torze :D
Ale liczą się fakty- pozostajemy w WALCE :!: jest światełko w tunelu i wyrasta nam świetny krajowy junior- mowa o Rafale Klimku :!: - zaskoczył mnie w 1 biegu, wynik i jego walka na torze, zwłaszcza to wejście pod zawodnika gorzowskiego na drugim łuku!to było kapitalne, 16- latek jedzie na wirażu na pełnym gazie :!: BRAWA

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#278 Postautor: kilar » 26 czerwca 2006, o 11:12

kdsz pisze:PPS. Czy jest „na sali” ktoÅ›, komu udaÅ‚o siÄ™ skutecznie wpisać zmianÄ™ Rajkowskiego na Kylmakorpiego w tabeli indywidualnej?

Ja wpisalem go pod 8 i potem dalem strzalke pod 5 :D

Jesli chodzi o wczorajszy mecz, to na pewno zwyciestwo cieszy. Obie druzyny stworzyly ciekawe widowisko. Wynik moze mowic, ze byl to jednostronny mecz, jednak to nieprawda. W Stali na slowa uznania zasluguja przede wzystkim Paluch i Ruud. Szwed, ktory jezdzil w 2 lidze, jak widac bardzo dobrze sobie radzi klase wyzej. Moze transfer w nastepnym roku do Lublina :wink:
U nas 4 zawodnikow ciagnelo wynik i to zadecydowalo, ze ten mecz zostal pewnie wygrany. Swoje dorzucili juniorzy oraz Adam, wiec uzbieralo sie te 56 punktow.
Pierwszy krok w kierunku 4 zrobiony, teraz czas na nastepne.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#279 Postautor: mikas » 26 czerwca 2006, o 12:41

Arti83 pisze:Do rana swietowalismy ... ( tan kto byl to wie jak bymlo ):):):)

JR

Znów wróciłem do domu o godzinie takiej jak z meczu wyjazdowego :wink:

Wielkie podziekowania dla kibiców z Gorzowa za wspólny doping i piwko po meczu, jesteście super :)
Do zobaczenia w Gorzowie :)

P.S. Kubbas dzięki ;)
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2006, o 13:21 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#280 Postautor: grzesieck » 26 czerwca 2006, o 13:10

i Gorzow tez, i Gorzow tez, przyjacielem mikasa jest :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

śliwek

#281 Postautor: Å›liwek » 26 czerwca 2006, o 13:44

kdsz pisze:
śliwek pisze:zawsze można liczyć,że bedziemy mieli bonus z ostrowem...Czytałem w tygodniku żużlowym,jak ich prezes powiedział,że 9 lipca nie przyjadą bez obco(mają eliminacje do grand prix).Wiec jeśli on dotrzyma słowa a nasi nie przełożą meczu to bedzie walkower.Wiec bonus dla nas.
:P
Poważnie? Przyjazd w krajowym zestawieniu oznacza walkover? :lol:

Cieszy przede wszystkim ambicja i chęć zwycięstwa naszych zawodników. Po spotkaniu z ZG miałem wrażenie, że sukces drużyny nie ma większego znaczenia dla lubelskich rajderów, natomiast wczoraj w kwestii motywacji wyglądało to zdecydowanie lepiej. Kilka wyścigów naprawdę ciekawych - świetne akcje Klimka (brawo za debiut!), Shieldsa i Jelenia, zadziorność Knappa i mądra, ale nie idealna jazda Rempały (w moim odczuciu zdecydowanego men of dy mecz).

Stal oczywiÅ›cie „pozbyÅ‚a” siÄ™ bonusa na wÅ‚asne życzenie. Brak dwóch liderów byÅ‚ aż nadto odczuwalny. Dodatkowo GÅ‚uchy po upadku w 1. wyÅ›cigu nie pokazaÅ‚ nic ciekawego, Rajkowski tradycyjnie w Lublinie odstawiÅ‚ padakÄ™, Łukaszewski jest bez formy, a DÄ…browski zdobywaÅ‚ punkty w szczęśliwych okolicznoÅ›ciach. Do dobrej dyspozycji powraca Piotr Paluch, natomiast David Ruud we wczorajszym spotkaniu byÅ‚ w zasadzie klasÄ… dla siebie. We dwójkÄ™ nie da siÄ™ jednak zdobyć 38 punktów i dlatego trzy punkty zostaÅ‚y w Lublinie. Prolonguje to nasze nadzieje na awans do czwórki i z tego należy siÄ™ cieszyć. W przeciwnym wypadku byÅ‚oby już po sezonie.

PS. Drogi sektorze krzeseÅ‚kowy (od strony rzeki), darujcie sobie wzruszajÄ…cÄ… piosenkÄ™ „jebać Rzeszów, jebać”, bo po pierwsze Å›wiadczy to o Waszej kulturze osobistej a po drugie normalni ludzie nie po to zabierajÄ… dzieci i żony/dziewczyny na zawody żużlowe by wysÅ‚uchiwać wulgaryzmów ze strony bandy debili.

PPS. Czy jest „na sali” ktoÅ›, komu udaÅ‚o siÄ™ skutecznie wpisać zmianÄ™ Rajkowskiego na Kylmakorpiego w tabeli indywidualnej? I czy naprawdÄ™ nie można zmienić tej olbrzymiej czciony w programie na dużo mniejszÄ…, tak by uÅ‚atwić życie kibicom? Poza tym program OK., Mistrzostwa Polski Pear Klubowych i Klimek wystÄ™pujÄ…cy raz z nr 10, innym razem z 14 to chyba jedyne mankamenty. Oby tak dalej.

Nie.Powiedział,że albo zmienimy termin i przyjeżdżają,albo wcale,bo krajówką to by musieli chyba z 5 juniorami jechać

Awatar użytkownika
Arti83

#282 Postautor: Arti83 » 26 czerwca 2006, o 14:56

Super meczyk , ladne widowisko

jeszcze jest szansa :):):)

TÅ» MOTOR LUBLIN

Kalhorn
Junior

#283 Postautor: Kalhorn » 26 czerwca 2006, o 17:09

Po spotkaniu powiedzieli:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=131210

Przy okazji pozdrowionka dla ekipy Motoru i Staleczki z TQ 8) :wink:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#284 Postautor: sadychor » 27 czerwca 2006, o 00:16

Radzio pisze:(...)Jestem pełen szacunku dla Jelenia po akcji w 14 biegu, nigdy w życiu bym nie zakładał ze może wyprzedzić zawodnika mając taką stratę jak wczoraj:)

Dawno, dawno temu, gdy Piszcz był jeszcze juniorem, odstawił identyczną operetkę. Zapomniał odkręcić kraników, a potem jechał jak szalony. Z kim to był mecz :roll: Z Wandą Kraków :?: :roll:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#285 Postautor: grzesieck » 27 czerwca 2006, o 00:33

a w 1szym sezonie TÅ»-tu w I lidze w meczu z Gwardia Warszawa Tomek Piszcz zostal na starcie i odrobil ponad pol okrazenia straty do bylego IMÅšJ Dawida Kujawy 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#286 Postautor: sadychor » 27 czerwca 2006, o 00:38

Coś mi się kołacze sytuacja w której Piszczowi motór zdechł po wyjściu z 1 łuku...
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#287 Postautor: grzesieck » 27 czerwca 2006, o 00:56

a moze i tak to bylo... w kazdym razie odrobil pol okrazenia do Kujawy : )
METHANOL ADVENTURE TEAM

hagon

#288 Postautor: hagon » 27 czerwca 2006, o 08:40

A ja mam takie pytanko małe : Zna ktoś może tytuł piosenki , która leciała bodajże 2-3 razy pomiędzy wyścigami ???
Jeśli ktoś zna ten tytuł to będę wdzięczny za podanie mi go :D

meesha
Trener
Kontakt:

#289 Postautor: meesha » 27 czerwca 2006, o 08:44

hagon pisze:A ja mam takie pytanko małe : Zna ktoś może tytuł piosenki , która leciała bodajże 2-3 razy pomiędzy wyścigami ???
Jeśli ktoś zna ten tytuł to będę wdzięczny za podanie mi go :D

viewtopic.php?p=116001#116001
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
papi
Trener

#290 Postautor: papi » 27 czerwca 2006, o 10:59

sadychor pisze:Coś mi się kołacze sytuacja w której Piszczowi motór zdechł po wyjściu z 1 łuku...

we wspomnianym meczu z Gwardią na pewno został na starcie, bo pamiętam jak później się tłumaczył, że mecz był niesamowicie nudny i chciał ożywić publiczność :P

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#291 Postautor: Fork » 27 czerwca 2006, o 11:12

grzesieck pisze:a w 1szym sezonie TÅ»-tu w I lidze w meczu z Gwardia Warszawa Tomek Piszcz zostal na starcie i odrobil ponad pol okrazenia straty do bylego IMÅšJ Dawida Kujawy 8)

Pamiętam ten bieg.
Tego siÄ™ nie zapomina.
Tym bardziej, że dogonił byłego, jak byłego ale mistrza :wink:
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#292 Postautor: jataman21 » 27 czerwca 2006, o 11:18

Własnie kurde!
Co to za jaja były z tą piosenką! Jakas wolna przydzumiająca i spać się chciało!
Co prawda byłem z koleżanką, ale wolnego na stadionie nie miałem zamiaru tańczyć :twisted:
Kto w ogóle coś takiego puszcza, myslałem że się załamie.
Jakies explosion czy coÅ›:P :)

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#293 Postautor: dilucio » 27 czerwca 2006, o 12:25

jataman21 pisze:
Jakies explosion czy coÅ›:P :)

Tak teledysk na telebimie explposion by sie przydal :wink:

a nie jakas dzuma co leciala ostatnio :!:

obiektywny

#294 Postautor: obiektywny » 27 czerwca 2006, o 13:32

Piosenka dzięki koledze z bębnem w barwach Perły nie była taka nudna :-) Dla jej urozmaicenia "dogrywał" partie perkusji.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#295 Postautor: ravajas » 27 czerwca 2006, o 14:53

obiektywny pisze:Piosenka dzięki koledze z bębnem w barwach Perły nie była taka nudna :-) Dla jej urozmaicenia "dogrywał" partie perkusji.

z tym, że kolega nie zawsze wiedział gdzie jest "raz" w piosence ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#296 Postautor: jataman21 » 28 czerwca 2006, o 00:12

Ja nie wiem kto mógł coś takiego zapodać na mecz zużlowy... jak dla mnie żenada to była... bo zamiast podbudowywać ludzi to była taka uspokajająca, przydzumiająca w ogóle traaagiczne. Tak tylko chciałem zauważyć:)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#297 Postautor: Portek » 28 czerwca 2006, o 14:47

Mawiik
Szkółkowicz
Kontakt:

#298 Postautor: Mawiik » 28 czerwca 2006, o 14:48

A gdzie zdjecia kibicow :evil: :wink:

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#299 Postautor: Kubbas » 28 czerwca 2006, o 14:51

Mawiik pisze:A gdzie zdjecia kibicow :evil: :wink:

Byly umieszczone Tu wczesniej :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mawiik
Szkółkowicz
Kontakt:

#300 Postautor: Mawiik » 28 czerwca 2006, o 15:12

Wiem ze byly :wink: ale nie ma ich na stronie sportowefakty.pl i inni nie widza jakich mamy wspanialych kibicow :lol: chyba ze zajza na forum :wink: