TŻ Motor Lublin- Stal Gorzów Wlkp. (25.06.2006)
-
szafirek
-
Danio
Wynik cieszy ale trzeba sobie powiedzieć szczerze że gdyby Gorzów przyjechał pełnym składem to o bonusie zapomnielibyśmy a może ledwo wygrali i to nie wiadomo czy tak by było a wtedy nasze marzenia o play off już by prysły
. A u nas nie ma co tłumaczyć że też był brak Tomicka bo to jeszcze junior a nie stranieri gwarantem dwu cyfrówek. Ja w dalszym ciągu nie wiem kto jest u nas prawdziwym krajowym liderem
Knapp, Rempała, a może "Danny" na swoim tylko torze
Ale liczÄ… siÄ™ fakty- pozostajemy w WALCE
jest światełko w tunelu i wyrasta nam świetny krajowy junior- mowa o Rafale Klimku
- zaskoczył mnie w 1 biegu, wynik i jego walka na torze, zwłaszcza to wejście pod zawodnika gorzowskiego na drugim łuku!to było kapitalne, 16- latek jedzie na wirażu na pełnym gazie
BRAWA
Ale liczÄ… siÄ™ fakty- pozostajemy w WALCE
kdsz pisze:PPS. Czy jest „na sali” ktoÅ›, komu udaÅ‚o siÄ™ skutecznie wpisać zmianÄ™ Rajkowskiego na Kylmakorpiego w tabeli indywidualnej?
Ja wpisalem go pod 8 i potem dalem strzalke pod 5
Jesli chodzi o wczorajszy mecz, to na pewno zwyciestwo cieszy. Obie druzyny stworzyly ciekawe widowisko. Wynik moze mowic, ze byl to jednostronny mecz, jednak to nieprawda. W Stali na slowa uznania zasluguja przede wzystkim Paluch i Ruud. Szwed, ktory jezdzil w 2 lidze, jak widac bardzo dobrze sobie radzi klase wyzej. Moze transfer w nastepnym roku do Lublina
U nas 4 zawodnikow ciagnelo wynik i to zadecydowalo, ze ten mecz zostal pewnie wygrany. Swoje dorzucili juniorzy oraz Adam, wiec uzbieralo sie te 56 punktow.
Pierwszy krok w kierunku 4 zrobiony, teraz czas na nastepne.
Arti83 pisze:Do rana swietowalismy ... ( tan kto byl to wie jak bymlo ):):):)
JR
Znów wróciłem do domu o godzinie takiej jak z meczu wyjazdowego
Wielkie podziekowania dla kibiców z Gorzowa za wspólny doping i piwko po meczu, jesteście super
Do zobaczenia w Gorzowie
P.S. Kubbas dzięki
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2006, o 13:21 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
śliwek
kdsz pisze:Poważnie? Przyjazd w krajowym zestawieniu oznacza walkover?śliwek pisze:zawsze można liczyć,że bedziemy mieli bonus z ostrowem...Czytałem w tygodniku żużlowym,jak ich prezes powiedział,że 9 lipca nie przyjadą bez obco(mają eliminacje do grand prix).Wiec jeśli on dotrzyma słowa a nasi nie przełożą meczu to bedzie walkower.Wiec bonus dla nas.
![]()
Cieszy przede wszystkim ambicja i chęć zwycięstwa naszych zawodników. Po spotkaniu z ZG miałem wrażenie, że sukces drużyny nie ma większego znaczenia dla lubelskich rajderów, natomiast wczoraj w kwestii motywacji wyglądało to zdecydowanie lepiej. Kilka wyścigów naprawdę ciekawych - świetne akcje Klimka (brawo za debiut!), Shieldsa i Jelenia, zadziorność Knappa i mądra, ale nie idealna jazda Rempały (w moim odczuciu zdecydowanego men of dy mecz).
Stal oczywiÅ›cie „pozbyÅ‚a” siÄ™ bonusa na wÅ‚asne życzenie. Brak dwóch liderów byÅ‚ aż nadto odczuwalny. Dodatkowo GÅ‚uchy po upadku w 1. wyÅ›cigu nie pokazaÅ‚ nic ciekawego, Rajkowski tradycyjnie w Lublinie odstawiÅ‚ padakÄ™, Åukaszewski jest bez formy, a DÄ…browski zdobywaÅ‚ punkty w szczęśliwych okolicznoÅ›ciach. Do dobrej dyspozycji powraca Piotr Paluch, natomiast David Ruud we wczorajszym spotkaniu byÅ‚ w zasadzie klasÄ… dla siebie. We dwójkÄ™ nie da siÄ™ jednak zdobyć 38 punktów i dlatego trzy punkty zostaÅ‚y w Lublinie. Prolonguje to nasze nadzieje na awans do czwórki i z tego należy siÄ™ cieszyć. W przeciwnym wypadku byÅ‚oby już po sezonie.
PS. Drogi sektorze krzeseÅ‚kowy (od strony rzeki), darujcie sobie wzruszajÄ…cÄ… piosenkÄ™ „jebać Rzeszów, jebać”, bo po pierwsze Å›wiadczy to o Waszej kulturze osobistej a po drugie normalni ludzie nie po to zabierajÄ… dzieci i żony/dziewczyny na zawody żużlowe by wysÅ‚uchiwać wulgaryzmów ze strony bandy debili.
PPS. Czy jest „na sali” ktoÅ›, komu udaÅ‚o siÄ™ skutecznie wpisać zmianÄ™ Rajkowskiego na Kylmakorpiego w tabeli indywidualnej? I czy naprawdÄ™ nie można zmienić tej olbrzymiej czciony w programie na dużo mniejszÄ…, tak by uÅ‚atwić życie kibicom? Poza tym program OK., Mistrzostwa Polski Pear Klubowych i Klimek wystÄ™pujÄ…cy raz z nr 10, innym razem z 14 to chyba jedyne mankamenty. Oby tak dalej.
Nie.Powiedział,że albo zmienimy termin i przyjeżdżają,albo wcale,bo krajówką to by musieli chyba z 5 juniorami jechać
Po spotkaniu powiedzieli:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=131210
Przy okazji pozdrowionka dla ekipy Motoru i Staleczki z TQ

http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=131210
Przy okazji pozdrowionka dla ekipy Motoru i Staleczki z TQ
Radzio pisze:(...)Jestem pełen szacunku dla Jelenia po akcji w 14 biegu, nigdy w życiu bym nie zakładał ze może wyprzedzić zawodnika mając taką stratę jak wczoraj:)
Dawno, dawno temu, gdy Piszcz był jeszcze juniorem, odstawił identyczną operetkę. Zapomniał odkręcić kraników, a potem jechał jak szalony. Z kim to był mecz
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
hagon pisze:A ja mam takie pytanko małe : Zna ktoś może tytuł piosenki , która leciała bodajże 2-3 razy pomiędzy wyścigami ???
Jeśli ktoś zna ten tytuł to będę wdzięczny za podanie mi go
viewtopic.php?p=116001#116001
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
grzesieck pisze:a w 1szym sezonie TÅ»-tu w I lidze w meczu z Gwardia Warszawa Tomek Piszcz zostal na starcie i odrobil ponad pol okrazenia straty do bylego IMÅšJ Dawida Kujawy
Pamiętam ten bieg.
Tego siÄ™ nie zapomina.
Tym bardziej, że dogonił byłego, jak byłego ale mistrza
trening czyni mistrza.
-
obiektywny
obiektywny pisze:Piosenka dzięki koledze z bębnem w barwach Perły nie była taka nudnaDla jej urozmaicenia "dogrywał" partie perkusji.
z tym, że kolega nie zawsze wiedział gdzie jest "raz" w piosence
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks