TŻ Motor Lublin- Stal Gorzów Wlkp. (25.06.2006)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#251 Postautor: Cz@rek » 25 czerwca 2006, o 22:47

Przez sabotaż (pomyłkę) KL trochę osób się w ku...ło i odeśli w trakcie meczu od bram.Podam przykład,zaczyna się 9 bieg a tu słyszę telefon.
Koleś dzwoni i mówi mi -zajmij mi 2 miejsca bo wybiera się na mecz a ja
mu nato że się pośpiesz bo właśnie podjeźdzają do taśmy przed 9 biegiem
nie chce cytować co usłyszałem w słuchawce 8)
PS:Szkoda żenasza strona (nie pisze o forum) dopiero dziś napisała o dzisiejszym meczu a to już było "po ptakach" :twisted:

sledzio

#253 Postautor: sledzio » 25 czerwca 2006, o 23:30

Cz@rek pisze:Przez sabotaż (pomyłkę) KL trochę osób się w ku...ło i odeśli w trakcie meczu od bram.Podam przykład,zaczyna się 9 bieg a tu słyszę telefon.
Koleś dzwoni i mówi mi -zajmij mi 2 miejsca bo wybiera się na mecz a ja
mu nato że się pośpiesz bo właśnie podjeźdzają do taśmy przed 9 biegiem
nie chce cytować co usłyszałem w słuchawce 8)
PS:Szkoda żenasza strona (nie pisze o forum) dopiero dziś napisała o dzisiejszym meczu a to już było "po ptakach" :twisted:

Dokładnie ! Moja kobieta po 10 biegu przyszla na mecz to mówila że niezla awantura byla przed bramą że ludzie przyszli na mecz a tutaj już 12 bieg zaraz mial chyba być jakoś tak, i nie dziwie się bo tez bym zdenerwowal się ostro bo nie każdy ma w domu internet czy coś innego aby sie dowiedziec o której jest mecz, jednym słowem kurier lubelsku polecial w ch...a albo wina klubu że żle podał godzine albo sam nie wiem !

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#254 Postautor: Cz@rek » 25 czerwca 2006, o 23:34

Gawrzyk pisze:Zaraz zaraz.
Zapowiedz byla wczoraj, ale ramka z datą i godziną "wisi" od przeszło tygodnia :twisted:

Może i wczoraj ale bliżej godziny "duchów" :wink: a jeśli chodzi o ramkę
to podobno kilka dni temu (tego osobiście nie widziałem słyszałem od innych)była godz. 17 -ta.

rumburaque
Szkółkowicz

#255 Postautor: rumburaque » 25 czerwca 2006, o 23:49

Bieg w którym zaspał AdamS. i reszta ferajny spowodowany był, przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie nierównym pójściem taśmy w górę , no ale może Tylko ja miałem "pomroczność jasną"

Shack
Administrator

#256 Postautor: Shack » 25 czerwca 2006, o 23:53

nigdy nie bylo w rybryce nastepny mecz godziny 17, daje sobie reke uciac za to

zdjecia: http://foto.zuzel.info/

meesha
Trener
Kontakt:

#257 Postautor: meesha » 26 czerwca 2006, o 00:06

:D

Zawalisty patent z tymi "plakatami" z napisem "min. 55-35" w parku maszyn :idea: :twisted: Wykonane z nawiÄ…zkÄ… :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#259 Postautor: sadychor » 26 czerwca 2006, o 00:33

meesha pisze:(...)A gdyby babka miała wąsy to by sprzedawała browar na stadionie w Rzeszowie :twisted: (Chyba się powtarzam ale tam naprawdę babka z wąsami browar polewa :lol: )(...)

A jej córa też wąsata, ale za to tatko ogolony :lol:
Mecz - gorąco i wesoło, poziom można określić na niższe stany średnie. Nie ma co się licytowac na farty i niefarty, wynik poszedł w Świat.
Na fotkach Kubbasa widać, że te kartony nie wyszły tak źle, wart to kontynuować.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Klusek

#260 Postautor: Klusek » 26 czerwca 2006, o 00:43

sadychor pisze:widać, że te kartony nie wyszły tak źle, wart to kontynuować.

wyszły bardzo fajnie! siedziałam naprzeciwko,przy wyjeździe na tor.pewnie ze wyglądało by jeszcze lepiej gdyby było więcej ludzi,ale i tak super:)

Koper
Trener
Kontakt:

#261 Postautor: Koper » 26 czerwca 2006, o 01:33

Gawrzyk pisze:Po ósme primo - dziwna sytuacja z tą godziną w Kurierze. Nie wiem kogo za to winić czy Kurier czy tego który udzielał informacji. Jedno jest pewne. Pasztet jakich mało.
W Gazecie Wyborczej tez byla podana zla godzina (tzn.17:00), osobiscie w wersji papierowej tego nie widzialem ale na portalu gazeta.pl wlasnie widniala godzina 17:00 co tez wklejalem na tym forum.

Koper
Trener
Kontakt:

#262 Postautor: Koper » 26 czerwca 2006, o 01:42

meesha pisze::D

Zawalisty patent z tymi "plakatami" z napisem "min. 55-35" w parku maszyn :idea: :twisted: Wykonane z nawiÄ…zkÄ… :P
A mi jeszcze podoba sie zdjecie 94/94 i okolicznosci po ktorych nasz zawodnik tak okazywal swoja radosc :lol:

Awatar użytkownika
Arti83

#263 Postautor: Arti83 » 26 czerwca 2006, o 04:07

Do rana swietowalismy ... ( tan kto byl to wie jak bymlo ):):):)

JR

Awatar użytkownika
Arti83

#264 Postautor: Arti83 » 26 czerwca 2006, o 04:08

Mikas nie zapomnij forum FK

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#265 Postautor: ravajas » 26 czerwca 2006, o 07:11

Arti83 pisze:Do rana swietowalismy ... ( tan kto byl to wie jak bymlo ):):):)

JR

o czym świadczyć może Twój wpis, a w zasadzie jego część w nawiasie :):)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#267 Postautor: Portek » 26 czerwca 2006, o 08:46

Gawrzyk pisze:Po piąte primo - gdyby licytować się na "pechy" chyba byłby remis. U nas linka gazu Grześka, defekt Jacy na 1 miejscu, "gapa" Shieldsa. U gorzowiaków klin Głuchego i Łukaszewskiego i wykluczenie Ruuda.

Dodałbym do tego w chyba biegu 10( chodzi o ten bieg w ktorym jechali w 3. Brhel, Dąbrowski i Shields ) defektujący motor Brhela na pierwszej pozycji. Na szczęscie jakos dojechal do mety.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#268 Postautor: kdsz » 26 czerwca 2006, o 09:08

śliwek pisze:zawsze można liczyć,że bedziemy mieli bonus z ostrowem...Czytałem w tygodniku żużlowym,jak ich prezes powiedział,że 9 lipca nie przyjadą bez obco(mają eliminacje do grand prix).Wiec jeśli on dotrzyma słowa a nasi nie przełożą meczu to bedzie walkower.Wiec bonus dla nas.
:P
Poważnie? Przyjazd w krajowym zestawieniu oznacza walkover? :lol:

Cieszy przede wszystkim ambicja i chęć zwycięstwa naszych zawodników. Po spotkaniu z ZG miałem wrażenie, że sukces drużyny nie ma większego znaczenia dla lubelskich rajderów, natomiast wczoraj w kwestii motywacji wyglądało to zdecydowanie lepiej. Kilka wyścigów naprawdę ciekawych - świetne akcje Klimka (brawo za debiut!), Shieldsa i Jelenia, zadziorność Knappa i mądra, ale nie idealna jazda Rempały (w moim odczuciu zdecydowanego men of dy mecz).

Stal oczywiÅ›cie „pozbyÅ‚a” siÄ™ bonusa na wÅ‚asne życzenie. Brak dwóch liderów byÅ‚ aż nadto odczuwalny. Dodatkowo GÅ‚uchy po upadku w 1. wyÅ›cigu nie pokazaÅ‚ nic ciekawego, Rajkowski tradycyjnie w Lublinie odstawiÅ‚ padakÄ™, Łukaszewski jest bez formy, a DÄ…browski zdobywaÅ‚ punkty w szczęśliwych okolicznoÅ›ciach. Do dobrej dyspozycji powraca Piotr Paluch, natomiast David Ruud we wczorajszym spotkaniu byÅ‚ w zasadzie klasÄ… dla siebie. We dwójkÄ™ nie da siÄ™ jednak zdobyć 38 punktów i dlatego trzy punkty zostaÅ‚y w Lublinie. Prolonguje to nasze nadzieje na awans do czwórki i z tego należy siÄ™ cieszyć. W przeciwnym wypadku byÅ‚oby już po sezonie.

PS. Drogi sektorze krzeseÅ‚kowy (od strony rzeki), darujcie sobie wzruszajÄ…cÄ… piosenkÄ™ „jebać Rzeszów, jebać”, bo po pierwsze Å›wiadczy to o Waszej kulturze osobistej a po drugie normalni ludzie nie po to zabierajÄ… dzieci i żony/dziewczyny na zawody żużlowe by wysÅ‚uchiwać wulgaryzmów ze strony bandy debili.

PPS. Czy jest „na sali” ktoÅ›, komu udaÅ‚o siÄ™ skutecznie wpisać zmianÄ™ Rajkowskiego na Kylmakorpiego w tabeli indywidualnej? I czy naprawdÄ™ nie można zmienić tej olbrzymiej czciony w programie na dużo mniejszÄ…, tak by uÅ‚atwić życie kibicom? Poza tym program OK., Mistrzostwa Polski Pear Klubowych i Klimek wystÄ™pujÄ…cy raz z nr 10, innym razem z 14 to chyba jedyne mankamenty. Oby tak dalej.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#269 Postautor: dilucio » 26 czerwca 2006, o 09:17

jemu chyba chodzilo o to, ze oni wcale nie zamierzaja przyjezdzac 9 lipca chyba stad ten walkower :D

lepiej nie draznic ostrowiakow bo przyjada do lublina nasilniejsza pake i do 30 nas rozwala :wink:

katrin

#270 Postautor: katrin » 26 czerwca 2006, o 09:52

Jezeli nie wygramy w Gnieznie odpadamy z pierwszej czwórki...

harry
Trener

#271 Postautor: harry » 26 czerwca 2006, o 09:58

Mecz z Ostrowem bedzie najprawdopodobniej w piÄ…tek 07.07.06.
Niestety jest to jedyny termin gdzie możemy jechać w miarę wszystkimi zawodnikami ( na 09.07) nie godzi się GKSZ - mają lepsze układy ( też niestety). Drugim terminem jest 15.07. ale tam już pojawiają się problemy - 14-ego mamy mecz z Grudziądzem.
Teraz o meczu:
Sytuacja z "śpiącym" Shieldsem. Jak siedzę przy starcie to bardzo często gapię się na zielone światło przed startem. I jestem pewien (wersja potwierdzona przez zawodników) że tym razem nie było zielonego światła!!! Dlatego Shields myślał, że będzie powtórka i nie pojechał. A w drugim starcie zabawił się w Jacka Rempałę i zmienił dobrą furę na beznadziejną. Nigdy nie odgadnę po co oni to robią???
Tor nie był idealny ale o niebo lepszy niż ostatnio. Teraz 3 dni ciężkich robót i powinno już być nieźle.
Te kartony w naszych barwach przy przejeździe to rewela. Za mało dopingu za to przed meczem przy parkingu:-(((.
Termin meczu. Wydaje się teraz, że trzeba było nie oglądać się na Mundial i robić o 18. Nawet jak nieprzytomny Kurier podawał by dalej, ze mecz o 17 to i tak byłoby więcej osób. Przed 17 do kas ustawił się niezły ogonek ludzi. Dostało się jak zwykle wszystkim i to mocno.Szkoda bo teraz każda złotówka się liczy.
Pomysł z napisem min 55-35 to tylko połowa bo drugą integracyjną częścią były fotki i to nie przypadkowe dołączone do tego wyniku i przedstawiające naszych wygrywających z zawodnikami gorzowskimi na ich torze. Taka mała motywacja. Już to kiedyś przerabiano przed meczem z Gdańskiem po totalnej wtopie tamże.
Pagvlić w sobotę przed pólnocą zameldował nam, że na turnieju rozleciały mu się dwa silniki i nie ma na czym jechać.... Trudno. W tym układzie widać, że już nie pojedzie.
Rafał Klimek. Niepotrzebne nerwy na starcie ale mijanka super. Widać, że chłopak myśli. Teraz trzeba się brać za kondycję i to ostro.
Szkoda nieporozumienia w biegu na lini Jacek - Andreas bo uciekły punkty. Paluch nie miał prawa rozdzielić naszej pary. Jacek był przyzwyczajony chyba do tego, że Tomićek wchodzi zawsze w krawężnik i pojechał szeroko... Widać, że jeszcze szwankuje zgranie w zespole.
Ogólnie emocje niesamowite, trochę ładnej walki ( Adam Shields - co on wyprawiał w tych dobrych dwóch biegach, Grzecho szarżujący jak wściekły cap z ostatniej pozycji na drugą).
Mam nadzieję, że to początek odradzania się zespołu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#273 Postautor: Radzio » 26 czerwca 2006, o 10:17

katrin pisze:Jezeli nie wygramy w Gnieznie odpadamy z pierwszej czwórki...

Dla tego trzeba jechać tam i dopingować :)

Jestem pełen szacunku dla Jelenia po akcji w 14 biegu, nigdy w życiu bym nie zakładał ze może wyprzedzić zawodnika mając taką stratę jak wczoraj:)

rob7
Senior

#274 Postautor: rob7 » 26 czerwca 2006, o 10:23

przegrana w Gnieźnie nie przekreśla szans na czwórkę ale komplikuje, bo wówczas trzeba wygrać z Ostrowem i modlić sie do Falubazów żeby wygrali w Gorzowie

Mawiik
Szkółkowicz
Kontakt:

#275 Postautor: Mawiik » 26 czerwca 2006, o 10:52

Widzę, że trzeba by założyć 2 nowe tematy: Gniezno i Ostrów

O Ostrowie juz jest :wink: a widze ze juz o Gnieznie ktos zalozyl :P