Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego
Eetam Wojtku, tak sobie tylko konfabulujÄ™ dyfultowo domniemujÄ…c

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
wojtas pisze:bkapusta pisze:Zawsze mozna pytac o szaliki
Nie mozna, jest to ustawowo zabronione
Hyhyhy. No nie wiem. Na meczu juz byly takie pierwsze ciche poomruki. Niezadowolenie spoleczne rosnie
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
meridol
meridol pisze:wczoraj to najlepiej wychodzil doping jeb... rzeszow jeb..., oraz Stal i Motor. zdecydujcie sie chlopcy co krzyczec bo raz jest Tz a raz Motor!!!
po za tym ktos pisal o sredniej wieku, z tego co wczoraj widzialem to srednia jest chyba 15...
Jedna czesc sektoru krzyczala Motor a druga TZ i nie mogli sie dogadac
wczoraj to najlepiej wychodzil doping jeb... rzeszow jeb..., oraz Stal i Motor. zdecydujcie sie chlopcy co krzyczec bo raz jest Tz a raz Motor!!! ...
Fan klub jest TÅ» Motor Lublin
po za tym ktos pisal o sredniej wieku, z tego co wczoraj widzialem to srednia jest chyba 15...
a to skomentuje tak jak Ciapek
-
meridol
meridol pisze:komentowac mozecie soebie jak chcecie. jedno jest pewne wiekszosc z FK to małolaty i tyle.
co do okrzykow to wlasnie mowie ze wyglada to smiesznie i moglibyscie cos ustalic, rozumiem wspomnienia za Motorkiem ale mlodsi kibice z FK to pewnie nawet nie pamietaja Motoru, wiec nie wiedza co spiewaja.
aż takich młodych niema
weź za przeproszeniem skończ pierdolićmeridol pisze:no to pewnie jestes ta mniejszoscią
jak nie wiesz to się po prostu nie odzywaj. meesha napisał gdzie i kiedy się spotykamy - przyjdź i znajdź choć jedną osobę w wieku 15 lat to postawię Ci tyle piwa ile ważysz
Manitou pisze:albo jesteś ślepy, albo nas z kimś mylisz...meridol pisze:komentowac mozecie soebie jak chcecie. jedno jest pewne wiekszosc z FK to małolaty i tyle.
.
Mani może m usie rozchodzi o cały sektor? ale to i tak by było trudno znaleźć takie osoby aby średnia wyszła 15
ku ścisłości FK to ok 30 osób a nie cały sektor:)
-
meridol
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
No i co z tego. Zrozum to że jestem wiernym kibicem, mam koszulkę ale do FK nie należę. I moge zapewnic tu niektórzych (Ci co uwarzają że FK to średnia 15 lat) że aby wstąpić do FK trzeba mieć swoje lata, i dzieci wcale nie są w FK, jak już to pod opieką rodziców, na meczach jak i na spotkaniach 
meridol nie wiem gdzie byłeś jak na forum była akcja "koszulkowa", ale informuję Cię, że była ona bardzo podobna do akcji "szalikowej" co oznacza, ze koszulki zamówić mogli WSZYSCY kibice mający dostęp do netu i tego forum, więc identyfikowanie FK z koszulkami jest błędem. FK tylko zorganizował tą akcję, a właściwie robił to jeden z członków
przy niewielkiej pomocy pozostałych. W tym miejscu chciałbym raz jeszcze wyrazić wdzięczność i podziw dla mikasa

meridol pisze:sorry sorry żle sie wyraziłem. nie srednia w Fan Klubie ale srednia osob ktore widzialem w koszulkach robionych na forum. pomyslalem ze to najwierniejsi kibice i na pewno naleza do FK. co nie zmienia faktu ze to wiekszosc z nich to dzieci.
No i co z tego ze "dzieci" noszÄ… te koszulki? Zamowili je, zaplacili za nie to i je noszÄ…. Te koszulki mogl zamowic kazdy a nie tylko osoby z FK
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
portek pisze:meridol pisze:sorry sorry żle sie wyraziłem. nie srednia w Fan Klubie ale srednia osob ktore widzialem w koszulkach robionych na forum. pomyslalem ze to najwierniejsi kibice i na pewno naleza do FK. co nie zmienia faktu ze to wiekszosc z nich to dzieci.
Te koszulki mogl zamowic kazdy a nie tylko osoby z FK
Otóż To
-
meridol
Manitou pisze:meridol nie wiem gdzie byłeś jak na forum była akcja "koszulkowa", ale informuję Cię, że była ona bardzo podobna do akcji "szalikowej" co oznacza, ze koszulki zamówić mogli WSZYSCY kibice mający dostęp do netu i tego forum, więc identyfikowanie FK z koszulkami jest błędem. FK tylko zorganizował tą akcję, a właściwie robił to jeden z członkówprzy niewielkiej pomocy pozostałych. W tym miejscu chciałbym raz jeszcze wyrazić wdzięczność i podziw dla mikasa
![]()
przeciez napisalem ze sie zagalopowalem, i nie mam nic przeciewko tym ze dzieci chodza w tych koszulkach a i potwiedzam ze akcja z koszulkami prowadzona byla wzorowo. ja tylko stwierdzilem fakt po tym co wczoraj zobaczylem!!!