Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#76 Postautor: meesha » 25 czerwca 2006, o 23:01

Eetam Wojtku, tak sobie tylko konfabulujÄ™ dyfultowo domniemujÄ…c :D :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#77 Postautor: sadychor » 26 czerwca 2006, o 00:05

To sobie wykonfabolywuj to z głowy. Nie jest to głupio pomysł żeby np na następnym meczu rozbić obóz koło barku. Zignorujmy "żyletę" :lol: , niech co niektórzy mocarze dadzą czadu.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#78 Postautor: bkapusta » 26 czerwca 2006, o 07:44

wojtas pisze:
bkapusta pisze:Zawsze mozna pytac o szaliki ;-)

Nie mozna, jest to ustawowo zabronione

Hyhyhy. No nie wiem. Na meczu juz byly takie pierwsze ciche poomruki. Niezadowolenie spoleczne rosnie ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

szakes
Szkółkowicz

#79 Postautor: szakes » 26 czerwca 2006, o 08:18

Nie chciałem nikogo urazić słowem "musicie", to prawda że to jest Wasza dobra wola, ale jeżeli już podjeliście "wyzwanie" :wink: to dopingujcie :!: Natomiast jeżeli chodzi o sponsoring to jaka kwota (jeżeli nie pieniądze to np. jakieś race itp) by was interesowała :?:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#80 Postautor: grzesieck » 26 czerwca 2006, o 10:32

pytasz z ciekawosci czy jestes zainteresowany rozbiciem skarbonki? :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

meridol

#81 Postautor: meridol » 26 czerwca 2006, o 11:25

wczoraj to najlepiej wychodzil doping jeb... rzeszow jeb..., oraz Stal i Motor. zdecydujcie sie chlopcy co krzyczec bo raz jest Tz a raz Motor!!!
po za tym ktos pisal o sredniej wieku, z tego co wczoraj widzialem to srednia jest chyba 15...

Awatar użytkownika
ciapek
Kontakt:

#82 Postautor: ciapek » 26 czerwca 2006, o 11:28

meridol pisze:po za tym ktos pisal o sredniej wieku, z tego co wczoraj widzialem to srednia jest chyba 15...

:shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:
-->~Tż LuBlIn~<--
Obrazek

Mawiik
Szkółkowicz
Kontakt:

#83 Postautor: Mawiik » 26 czerwca 2006, o 11:29

meridol pisze:wczoraj to najlepiej wychodzil doping jeb... rzeszow jeb..., oraz Stal i Motor. zdecydujcie sie chlopcy co krzyczec bo raz jest Tz a raz Motor!!!
po za tym ktos pisal o sredniej wieku, z tego co wczoraj widzialem to srednia jest chyba 15...

Jedna czesc sektoru krzyczala Motor a druga TZ i nie mogli sie dogadac :wink:

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#84 Postautor: Portek » 26 czerwca 2006, o 11:31

Dobrze ze jeszcze ktos nie krzyczy Sipma :lol:

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#85 Postautor: Manitou » 26 czerwca 2006, o 11:33

wojteko pisze:
meesha pisze: Pracujemy, uczymy się, studiujemy, mamy rodziny (niektórzy to już prawie wnuki :wink: )

meesha niezabardzo zaczailem czy to aluzja do mnie :?:
uderz w stół....... :wink: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#86 Postautor: Radzio » 26 czerwca 2006, o 11:34

wczoraj to najlepiej wychodzil doping jeb... rzeszow jeb..., oraz Stal i Motor. zdecydujcie sie chlopcy co krzyczec bo raz jest Tz a raz Motor!!! ...

Fan klub jest TŻ Motor Lublin :) Więc jak sama nazwa wskazuje raz spiewamy TŻ raz Motor. Poza tym Motor spiewał FK a TŻ osoby siedzace bardziej po środku:)

a to skomentuje tak jak Ciapek
:shock: :D :) :shock: :) :shock: :) :shock: :) by Ciapek :)

meridol

#87 Postautor: meridol » 26 czerwca 2006, o 11:38

komentowac mozecie soebie jak chcecie. jedno jest pewne wiekszosc z FK to małolaty i tyle.
co do okrzykow to wlasnie mowie ze wyglada to smiesznie i moglibyscie cos ustalic, rozumiem wspomnienia za Motorkiem ale mlodsi kibice z FK to pewnie nawet nie pamietaja Motoru, wiec nie wiedza co spiewaja.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#88 Postautor: Manitou » 26 czerwca 2006, o 11:39

meridol pisze:komentowac mozecie soebie jak chcecie. jedno jest pewne wiekszosc z FK to małolaty i tyle.
.
albo jesteś ślepy, albo nas z kimś mylisz...

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#89 Postautor: Radzio » 26 czerwca 2006, o 11:41

meridol pisze:komentowac mozecie soebie jak chcecie. jedno jest pewne wiekszosc z FK to małolaty i tyle.
co do okrzykow to wlasnie mowie ze wyglada to smiesznie i moglibyscie cos ustalic, rozumiem wspomnienia za Motorkiem ale mlodsi kibice z FK to pewnie nawet nie pamietaja Motoru, wiec nie wiedza co spiewaja.

aż takich młodych niema :) a jeśli uważasz że FK to średnia wieku 15 lat to ile ty masz :>?

meridol

#90 Postautor: meridol » 26 czerwca 2006, o 11:41

no to pewnie jestes ta mniejszosciÄ…

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#91 Postautor: Manitou » 26 czerwca 2006, o 11:43

meridol pisze:no to pewnie jestes ta mniejszosciÄ…
weź za przeproszeniem skończ pierdolić :!: :evil: "pewnie jesteś tą mniejszością"
jak nie wiesz to się po prostu nie odzywaj. meesha napisał gdzie i kiedy się spotykamy - przyjdź i znajdź choć jedną osobę w wieku 15 lat to postawię Ci tyle piwa ile ważysz

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#92 Postautor: Radzio » 26 czerwca 2006, o 11:44

Manitou pisze:
.
albo jesteś ślepy, albo nas z kimś mylisz...

Mani może m usie rozchodzi o cały sektor? ale to i tak by było trudno znaleźć takie osoby aby średnia wyszła 15 :lol:

ku ścisłości FK to ok 30 osób a nie cały sektor:)

meridol

#93 Postautor: meridol » 26 czerwca 2006, o 11:49

sorry sorry żle sie wyraziłem. nie srednia w Fan Klubie ale srednia osob ktore widzialem w koszulkach robionych na forum. pomyslalem ze to najwierniejsi kibice i na pewno naleza do FK. co nie zmienia faktu ze to wiekszosc z nich to dzieci.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#94 Postautor: Radzio » 26 czerwca 2006, o 11:50

Mikas dziecko ty moje :lol:

ps. ale się rozpisałem:D jak w 2003 ;P

Speedway-Mati
Zawodowiec

#95 Postautor: Speedway-Mati » 26 czerwca 2006, o 11:53

No i co z tego. Zrozum to że jestem wiernym kibicem, mam koszulkę ale do FK nie należę. I moge zapewnic tu niektórzych (Ci co uwarzają że FK to średnia 15 lat) że aby wstąpić do FK trzeba mieć swoje lata, i dzieci wcale nie są w FK, jak już to pod opieką rodziców, na meczach jak i na spotkaniach :!:

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#96 Postautor: Manitou » 26 czerwca 2006, o 11:56

meridol nie wiem gdzie byłeś jak na forum była akcja "koszulkowa", ale informuję Cię, że była ona bardzo podobna do akcji "szalikowej" co oznacza, ze koszulki zamówić mogli WSZYSCY kibice mający dostęp do netu i tego forum, więc identyfikowanie FK z koszulkami jest błędem. FK tylko zorganizował tą akcję, a właściwie robił to jeden z członków :D przy niewielkiej pomocy pozostałych. W tym miejscu chciałbym raz jeszcze wyrazić wdzięczność i podziw dla mikasa :wink: :D

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#97 Postautor: Portek » 26 czerwca 2006, o 11:59

meridol pisze:sorry sorry żle sie wyraziłem. nie srednia w Fan Klubie ale srednia osob ktore widzialem w koszulkach robionych na forum. pomyslalem ze to najwierniejsi kibice i na pewno naleza do FK. co nie zmienia faktu ze to wiekszosc z nich to dzieci.

No i co z tego ze "dzieci" noszÄ… te koszulki? Zamowili je, zaplacili za nie to i je noszÄ…. Te koszulki mogl zamowic kazdy a nie tylko osoby z FK

Speedway-Mati
Zawodowiec

#98 Postautor: Speedway-Mati » 26 czerwca 2006, o 12:02

portek pisze:
meridol pisze:sorry sorry żle sie wyraziłem. nie srednia w Fan Klubie ale srednia osob ktore widzialem w koszulkach robionych na forum. pomyslalem ze to najwierniejsi kibice i na pewno naleza do FK. co nie zmienia faktu ze to wiekszosc z nich to dzieci.

Te koszulki mogl zamowic kazdy a nie tylko osoby z FK

Otóż To :!: Akcja była specjalnie dla wszystkich aby każdy mógł nabyć koszulkę :!: Więc pytanie-meridol o co chodzi :?: :?: Sam jestem dzieckiem, chodzę na żużel, zobaczyłem na forum fajną akcję (podziękowania dla Mikasa) i postanowiłem sobie zamówić koszulkę. Czy to źle :?:

meridol

#99 Postautor: meridol » 26 czerwca 2006, o 12:06

Manitou pisze:meridol nie wiem gdzie byłeś jak na forum była akcja "koszulkowa", ale informuję Cię, że była ona bardzo podobna do akcji "szalikowej" co oznacza, ze koszulki zamówić mogli WSZYSCY kibice mający dostęp do netu i tego forum, więc identyfikowanie FK z koszulkami jest błędem. FK tylko zorganizował tą akcję, a właściwie robił to jeden z członków :D przy niewielkiej pomocy pozostałych. W tym miejscu chciałbym raz jeszcze wyrazić wdzięczność i podziw dla mikasa :wink: :D

przeciez napisalem ze sie zagalopowalem, i nie mam nic przeciewko tym ze dzieci chodza w tych koszulkach a i potwiedzam ze akcja z koszulkami prowadzona byla wzorowo. ja tylko stwierdzilem fakt po tym co wczoraj zobaczylem!!!

Mawiik
Szkółkowicz
Kontakt:

#100 Postautor: Mawiik » 26 czerwca 2006, o 12:12

Moim zdaniem to dobrze ze mlodzi luzie sie pasjonuja zuzlem,ze ciagle przybywa nowych mlodych kibicow,gdyby na zuzel przychodzili ciagle ci sami starzy kibice to po pewnym czasie zainteresowanie zuzlem by zaniklo