to zle?
Zawody amatorów
oj rafał rafał... a moze tak najpierw trzeba trzasnac kilka medali MSJ, MP, awansowac do GP i dopiero potem stawiac warunki? z tego co pamietam Gollobowi na poczatku tez nikt nie chciał płacić kokosów ale dzięki talentowi, cięzkim trenningom i radom tatusia
bardzo szybko sie wybił i wtedy mogł zacząć podliczac $$$ na koncie bankowym.
pozdrawiam, życze wielu sukcesów i aby woda sodowa uderzyła do jakiejś innej głowy
pav4u
pozdrawiam, życze wielu sukcesów i aby woda sodowa uderzyła do jakiejś innej głowy
pav4u
to jest najbardziej smieszne typ jeszcze nic nie osiagna a uwaza sie za nie waidom jakiego zuzlowca moze dlatego ze ma swoja podobizne na busie??? juz sam nie wiem pamietam jak chodzil po stadionie i zbieral na szkolke i jeszcze chce pieniedzy 
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
piotr76 pisze:Ja bym się Rafała nie czepiał .... mam nadzieje że chłopak z Lublina coś osiągnie w tym sporcie obojętnie w jakim klubie potrzebne jest tylko pare cech charakteru odwga i rozum na torze i pokora poza nim .... i tego Rafałowi życze ...
Pozdrawiam
Piotrek
Nikt sie go nie czepia i kazdy zyczy mu jak najlepiej ale troszke pokory by nie zaszkodzilo.
pozdrawiam
Pils pisze:
Nikt sie go nie czepia i kazdy zyczy mu jak najlepiej ale troszke pokory by nie zaszkodzilo.
pozdrawiam
Wydaje mi sie że tej pokory bardziej brakuje opiekunom Rafała niż samemu Rafałowi. Także ja Rafała bym się nie czepiał tylko trzymał kciuki aby podołał presji jaką sie na nim wywiera i aby jego przyszła kariera przebiegała tak jak sobie tego życzy.
-
Conrad
Pokemon pisze:Na razie obie strony stawiajÄ… sobie warunki- zgoda...negocjacje, ale...
Klient (Klub) płaci i wymaga, tak? A jak nie płaci? To efekty będą na poziomie naszych Michaluk-Polak i dopiero byłby smiech, jak to Klimki chciały kasy, a nic nie jedzieDajmy chłopakowi szansę! Jak się nie popisze, to wtedy mu się obetnie gażę, a jeśli ma talent, to pomóżmy mu go rozwinąć!
![]()
A nie pomyliła Ci się przypadkiem kolejność??
Jak szukasz pracy to też mówisz, dajcie mi 20tys. na początek a jak sie nie sprawdze to mi obetniecie gaże?? Chyba kolejnośc powinna być odwrotna nie uważasz??
Najpierw niech Rafał pokaże swoją przydatnośc do drużyny a potem może prosić o pieniądze adekwatne do jego umiejętności. Na razie to nie jest jeszcze nawet zawodnikiem (mam nadzieję,ze tylko do wtorku).
-
meridol
Pokemon pisze:Wszyscy wiemy ile w tej dyscyplinie sportu zależy od dobrego sprzętu. Przychylność władz, Klubu, Fan Klubu i kibiców jest bardzo ważna dla tego chłopaka.
Dajmy mu kredyt zaufania, bo to chyba nas nic nie kosztuje?
To tyle w temacie.
Pozdrawiam
Oczywiście,że tak i uważam że sam Rafał tą przychylnośc ma i wszyscy mu życzą jak najlepiej. Jednak dlaczego np. on już teraz ma mieć większa pomoc niż np. Maciek Michaluk czy Karol Polak? Tylko dlatego że wydaje się że ma większy talent? Uważam, że nie. Powinien miec warunki stworzone przez klub takie same jak Karol i Maciek. Po zdaniu licencji jeśli się pokarze na pewno znajdą sie sponsorzy zechcący w niego zainwestować pieniądze. Maciek tylko zdał licencję i znalazło się kilka osób które mu pomagają, może nie tak jak innym zawodnikom ale jednak na jakąś pomoc może liczyć. Czym lepiej będą sie chłopaki rozwijac i czym lepiej jeździć na pewno wtedy będą mogli liczyć na coraz większą pomoc.
-
meridol
-
meridol