Zawody amatorów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#201 Postautor: jas » 4 maja 2006, o 01:47

:lol:

to zle?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#202 Postautor: RadeKas » 4 maja 2006, o 07:02

Dla Klimek Squad zle 8) .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Piotrbaz

#203 Postautor: Piotrbaz » 4 maja 2006, o 18:53

ulubiony tor ma w rzeszowie.. i tak tam przejdzie... :)

i dobrze

Awatar użytkownika
volf

#205 Postautor: volf » 4 maja 2006, o 20:00

Gawrzyk pisze:Z tego co mówią w Rzeszowie Marta Półtorak dała bana Klimkom na treningi w Rzeszowie. Więc raczej nie..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: W końcu Klimkom rura zmięknie - konkurencja,wolny rynek zawsze czyni cuda
:lol: :lol:

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#206 Postautor: pav4u » 4 maja 2006, o 21:10

oj rafał rafał... a moze tak najpierw trzeba trzasnac kilka medali MSJ, MP, awansowac do GP i dopiero potem stawiac warunki? z tego co pamietam Gollobowi na poczatku tez nikt nie chciał płacić kokosów ale dzięki talentowi, cięzkim trenningom i radom tatusia :wink: bardzo szybko sie wybił i wtedy mogł zacząć podliczac $$$ na koncie bankowym.

pozdrawiam, życze wielu sukcesów i aby woda sodowa uderzyła do jakiejś innej głowy

pav4u

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#207 Postautor: neir1 » 4 maja 2006, o 21:30

to jest najbardziej smieszne typ jeszcze nic nie osiagna a uwaza sie za nie waidom jakiego zuzlowca moze dlatego ze ma swoja podobizne na busie??? juz sam nie wiem pamietam jak chodzil po stadionie i zbieral na szkolke i jeszcze chce pieniedzy :D
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

piotr76
Senior
Kontakt:

#208 Postautor: piotr76 » 4 maja 2006, o 21:44

Ja bym się Rafała nie czepiał .... mam nadzieje że chłopak z Lublina coś osiągnie w tym sporcie obojętnie w jakim klubie potrzebne jest tylko pare cech charakteru odwga i rozum na torze i pokora poza nim .... i tego Rafałowi życze ...
Pozdrawiam
Piotrek

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#209 Postautor: Pils » 4 maja 2006, o 21:56

piotr76 pisze:Ja bym się Rafała nie czepiał .... mam nadzieje że chłopak z Lublina coś osiągnie w tym sporcie obojętnie w jakim klubie potrzebne jest tylko pare cech charakteru odwga i rozum na torze i pokora poza nim .... i tego Rafałowi życze ...
Pozdrawiam
Piotrek

Nikt sie go nie czepia i kazdy zyczy mu jak najlepiej ale troszke pokory by nie zaszkodzilo.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#210 Postautor: mikas » 4 maja 2006, o 22:08

Pils pisze:
Nikt sie go nie czepia i kazdy zyczy mu jak najlepiej ale troszke pokory by nie zaszkodzilo.

pozdrawiam

Wydaje mi sie że tej pokory bardziej brakuje opiekunom Rafała niż samemu Rafałowi. Także ja Rafała bym się nie czepiał tylko trzymał kciuki aby podołał presji jaką sie na nim wywiera i aby jego przyszła kariera przebiegała tak jak sobie tego życzy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Conrad

#211 Postautor: Conrad » 4 maja 2006, o 23:45

A ja bym Rafałka puścił na treningu z Messingiem i Tomickiem.Może wtedy papuś Klimek nabrałby trochę pokory.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#213 Postautor: mikas » 5 maja 2006, o 09:02

Pokemon pisze:Na razie obie strony stawiajÄ… sobie warunki- zgoda...negocjacje, ale...
Klient (Klub) płaci i wymaga, tak? A jak nie płaci? To efekty będą na poziomie naszych Michaluk-Polak i dopiero byłby smiech, jak to Klimki chciały kasy, a nic nie jedzie :x Dajmy chłopakowi szansę! Jak się nie popisze, to wtedy mu się obetnie gażę, a jeśli ma talent, to pomóżmy mu go rozwinąć! :?

A nie pomyliła Ci się przypadkiem kolejność??
Jak szukasz pracy to też mówisz, dajcie mi 20tys. na początek a jak sie nie sprawdze to mi obetniecie gaże?? Chyba kolejnośc powinna być odwrotna nie uważasz??
Najpierw niech Rafał pokaże swoją przydatnośc do drużyny a potem może prosić o pieniądze adekwatne do jego umiejętności. Na razie to nie jest jeszcze nawet zawodnikiem (mam nadzieję,ze tylko do wtorku).
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meridol

#214 Postautor: meridol » 5 maja 2006, o 09:45

mikas ma absolutna racje, a jak Klimek tem nie ma pieniedzy to niech sprzeda Sprintera i kupi Lublina.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#217 Postautor: mikas » 5 maja 2006, o 12:29

Pokemon pisze:Wszyscy wiemy ile w tej dyscyplinie sportu zależy od dobrego sprzętu. Przychylność władz, Klubu, Fan Klubu i kibiców jest bardzo ważna dla tego chłopaka.
Dajmy mu kredyt zaufania, bo to chyba nas nic nie kosztuje?
To tyle w temacie.
Pozdrawiam 8)

Oczywiście,że tak i uważam że sam Rafał tą przychylnośc ma i wszyscy mu życzą jak najlepiej. Jednak dlaczego np. on już teraz ma mieć większa pomoc niż np. Maciek Michaluk czy Karol Polak? Tylko dlatego że wydaje się że ma większy talent? Uważam, że nie. Powinien miec warunki stworzone przez klub takie same jak Karol i Maciek. Po zdaniu licencji jeśli się pokarze na pewno znajdą sie sponsorzy zechcący w niego zainwestować pieniądze. Maciek tylko zdał licencję i znalazło się kilka osób które mu pomagają, może nie tak jak innym zawodnikom ale jednak na jakąś pomoc może liczyć. Czym lepiej będą sie chłopaki rozwijac i czym lepiej jeździć na pewno wtedy będą mogli liczyć na coraz większą pomoc.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

harry
Trener

#219 Postautor: harry » 5 maja 2006, o 13:56

No i git !!! :shock: :shock: :shock:
Sprawa załatwiona :lol: :lol: :lol: ! SUPER :D :D :D
Nareszcie się udało. Gratuluję bo już zwątpiłem!!!
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Sober
Senior

#220 Postautor: Sober » 5 maja 2006, o 14:54

można trochę jaśniej?

meridol

#221 Postautor: meridol » 5 maja 2006, o 14:56

Pokemon pisze:
meridol pisze:mikas ma absolutna racje, a jak Klimek tem nie ma pieniedzy to niech sprzeda Sprintera i kupi Lublina.

Meridol zastanów się co piszesz.
Jak nie będziesz miał na bilet na mecz, to sprzedasz swoją komórkę? 8)

nie mam komorki.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#222 Postautor: grzesieck » 5 maja 2006, o 16:07

popros rodzicow to moze kupia Ci na komunie.
METHANOL ADVENTURE TEAM

meridol

#223 Postautor: meridol » 5 maja 2006, o 16:11

grzesieck pisze:popros rodzicow to moze kupia Ci na komunie.

przemilcze ta zlosliwosc bo jestes fanem BARCY :wink:

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#224 Postautor: Marcinex » 5 maja 2006, o 17:35

Sober pisze:można trochę jaśniej?

Rafał podpisał umowę z TŻ Lublin na 2 lata :D
Obrazek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#225 Postautor: Manitou » 5 maja 2006, o 17:54