30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

#426 Postautor: Shack » 1 maja 2006, o 12:47

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#427 Postautor: _piotrusss » 1 maja 2006, o 12:53

Post skasowany.
Ostatnio zmieniony 1 maja 2006, o 13:18 przez _piotrusss, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Shack
Administrator

#428 Postautor: Shack » 1 maja 2006, o 12:57

rozumiem kolego, że wklejajac to bierzesz na siebie odpowiedzialność za te słowa, bo mysle ze sprawa skończy się w sądzie. Pozatym nie pisał tego kibic z Gorzówa.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#429 Postautor: _piotrusss » 1 maja 2006, o 13:01

Shack pisze:rozumiem kolego, że wklejajac to bierzesz na siebie odpowiedzialność za te słowa, bo mysle ze sprawa skończy się w sądzie. Pozatym nie pisał tego kibic z Gorzówa.
Wkleilem tego posta dlatego, że wiele osób to przeczytało, gdyż był przez pewien czas na forum. Myślę że lepiej bedzie jak ktoś to wyjasni i powie czy to prawda czy nie, a nie mają powstawać plotki.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

meesha
Trener
Kontakt:

#430 Postautor: meesha » 1 maja 2006, o 13:02

A wy znowu z tymi sÄ…dami :roll: :D
Myślę, że ten klub ma większe problemy, ale może tylko tak mi się wydaje. Mam nadzieję, że nie pójdę za to siedzieć (za to że tak myślę :lol: )
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#431 Postautor: DonKamizi » 1 maja 2006, o 13:05

Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Piotrbaz

#432 Postautor: Piotrbaz » 1 maja 2006, o 13:59

Moim skromnym zdaniem kolejny wystep śwista w jakimkolwiek meczu oznacza skrajną tempotę kierowników i wogule wszyskich, ktorzy sa odpowiedzialni za tą decyzje.. mam nadzieje ze czytają to forum i Świst nie pojedzie do konca sezonu... Gdy Jensen walił w sezonie u nas to odrazu było głośno ze poleci ze składu jak zawali jeszcze jeden bla bla bla......a teraz ??? KOLEJNA (kurcze) SZANSA ????????? WON DZIADU !! !!!!

Knapp w tym meczu powinien zrobic z 9 punktów za ten upadek i wszelkie dyskusje na temat kto jest lepszy knapp vs swist świadczą albo o upośledzeniu albo o o tym ze ktos jest z rodziny Swista...... a on ??. przeciez to zalosne jest.. karykatura ktora nie potrafi sie utrzymac na motocyklu... gorszego zuzlowca w takim wieku z takimi osiągnieciami nie widzialem... jakby miał burak honor to sam by sie wycofał wogule z zuzla bo psuje ten sport...

OSobiście zaluje ze kibice z Gorzowa ograniczyli się tylko do słownego zaprezentowania tego co myslą o tym wybitnym "zuzlowcu"...

Post nie zawiera przekleństw ale jest wulgarny..moze nawet troche przesadzam ale trzeba to kiedys napisac... i jestem pewny ze wiele osob podziela moje zdanie chociaz sie do tego nie przyznają... Zainteresowani wiedza o co chodzi...
Ostatnio zmieniony 1 maja 2006, o 14:05 przez Piotrbaz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz