30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin
- _piotrusss
- Kadrowicz
Post skasowany.
Ostatnio zmieniony 1 maja 2006, o 13:18 przez _piotrusss, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
- _piotrusss
- Kadrowicz
Wkleilem tego posta dlatego, że wiele osób to przeczytało, gdyż był przez pewien czas na forum. Myślę że lepiej bedzie jak ktoś to wyjasni i powie czy to prawda czy nie, a nie mają powstawać plotki.Shack pisze:rozumiem kolego, że wklejajac to bierzesz na siebie odpowiedzialność za te słowa, bo mysle ze sprawa skończy się w sądzie. Pozatym nie pisał tego kibic z Gorzówa.
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
A wy znowu z tymi sÄ…dami
Myślę, że ten klub ma większe problemy, ale może tylko tak mi się wydaje. Mam nadzieję, że nie pójdę za to siedzieć (za to że tak myślę
)
Myślę, że ten klub ma większe problemy, ale może tylko tak mi się wydaje. Mam nadzieję, że nie pójdę za to siedzieć (za to że tak myślę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Piotrbaz
Moim skromnym zdaniem kolejny wystep śwista w jakimkolwiek meczu oznacza skrajną tempotę kierowników i wogule wszyskich, ktorzy sa odpowiedzialni za tą decyzje.. mam nadzieje ze czytają to forum i Świst nie pojedzie do konca sezonu... Gdy Jensen walił w sezonie u nas to odrazu było głośno ze poleci ze składu jak zawali jeszcze jeden bla bla bla......a teraz ??? KOLEJNA (kurcze) SZANSA ????????? WON DZIADU !! !!!!
Knapp w tym meczu powinien zrobic z 9 punktów za ten upadek i wszelkie dyskusje na temat kto jest lepszy knapp vs swist świadczą albo o upośledzeniu albo o o tym ze ktos jest z rodziny Swista...... a on ??. przeciez to zalosne jest.. karykatura ktora nie potrafi sie utrzymac na motocyklu... gorszego zuzlowca w takim wieku z takimi osiągnieciami nie widzialem... jakby miał burak honor to sam by sie wycofał wogule z zuzla bo psuje ten sport...
OSobiście zaluje ze kibice z Gorzowa ograniczyli się tylko do słownego zaprezentowania tego co myslą o tym wybitnym "zuzlowcu"...
Post nie zawiera przekleństw ale jest wulgarny..moze nawet troche przesadzam ale trzeba to kiedys napisac... i jestem pewny ze wiele osob podziela moje zdanie chociaz sie do tego nie przyznają... Zainteresowani wiedza o co chodzi...
Knapp w tym meczu powinien zrobic z 9 punktów za ten upadek i wszelkie dyskusje na temat kto jest lepszy knapp vs swist świadczą albo o upośledzeniu albo o o tym ze ktos jest z rodziny Swista...... a on ??. przeciez to zalosne jest.. karykatura ktora nie potrafi sie utrzymac na motocyklu... gorszego zuzlowca w takim wieku z takimi osiągnieciami nie widzialem... jakby miał burak honor to sam by sie wycofał wogule z zuzla bo psuje ten sport...
OSobiście zaluje ze kibice z Gorzowa ograniczyli się tylko do słownego zaprezentowania tego co myslą o tym wybitnym "zuzlowcu"...
Post nie zawiera przekleństw ale jest wulgarny..moze nawet troche przesadzam ale trzeba to kiedys napisac... i jestem pewny ze wiele osob podziela moje zdanie chociaz sie do tego nie przyznają... Zainteresowani wiedza o co chodzi...
Ostatnio zmieniony 1 maja 2006, o 14:05 przez Piotrbaz, łącznie zmieniany 1 raz.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Piotrbaz pisze:Moim skromnym zdaniem kolejny wystep śwista w jakimkolwiek meczu oznacza skrajną tempotę kierowników i wogule wszyskich, ktorzy sa odpowiedzialni za tą decyzje.. mam nadzieje ze czytają to forum i Świst nie pojedzie do konca sezonu... Gdy Jensen walił w sezonie u nas to odrazu było głośno ze poleci ze składu jak zawali jeszcze jeden bla bla bla......a teraz ??? KOLEJNA (kurcze) SZANSA ????????? WON DZIADU !! !!!!
A kogo wystawić w Ostrowie i ZG?
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
-
Piotrbaz
kogokolwiek byle nie jego.. gdy podpisalismy z nim kontrakt myslałem ze moze tutaj zaczniej wreszcie cisnac komplety bo w wkoncu cos potrafi ( bylem w wwwwwwielkim bledzie) jednym słowem: jelen do skladu...
Skoro mamy wybitnych dzialaczy to przynajmniej dos gadania o tym ze nie ma kto jechac... zawsze ktos sie znajdzie.. poprostu mniejsze zło...
Skoro mamy wybitnych dzialaczy to przynajmniej dos gadania o tym ze nie ma kto jechac... zawsze ktos sie znajdzie.. poprostu mniejsze zło...
Szanowni Panowie z zarządu! Ciekaw jestem jakiej frekwenci sie spodziewacie w meczu z ZG, po takich kompromitacjach naszych emerytów? Nie wiem jak sobie Pan Kasińsiki wyobraża przyszłość Jelonka, kiedy jedzie on jeden bieg na obcym torze?? Ciekawe jak on ma sie uczyć jazdy na obcych torach kiedy wcale nie jeździ? Jak zwykle szumne zapowiedzi a wychodzi jak co roku, niestety już pozamiatane w tym sezonie, zwłaszcza z taką formą naszch emeryów.
-
Przemcio
Ej sory dlaczego ktoś skasował moją ankietę
Dużo osób już na nią odpowiadało, a wy o już skasowane, troche mnie już nudzi
Niewiem co to qrwa jest bo wy wszystko kasujecie, tu o założyłem wczoraj post o świście ludzie już odpowiadali a jakiś typ się wtrynił i usunął, założyłem ankietę też usunięta
Troche to powalone.To sorry nie jest prywatne forum jednego typa. Ale dziś wieczorem znów ją założe, bo chcę się dowiedzieć jak uważają inni kibice.
-
Speedway Fan
- Senior
Ponieważ zakładany przed sezonem cel czyli E-liga okazał się być nierealny liczę, że w klubie zajdą jakieś zmiany (dymisja, nowy trener?). chyba ktoś powinien za obecny stan rzeczy wziąć odpowiedzialność.
Jedno nie ulega wątpliwości - pewien etap w historii lubelskiego żużla (Sipma) kończy się nieubłaganie. Obawiam się tylko, że potem może być jeszcze gorzej.
Jedno nie ulega wątpliwości - pewien etap w historii lubelskiego żużla (Sipma) kończy się nieubłaganie. Obawiam się tylko, że potem może być jeszcze gorzej.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Ponieważ zakładany przed sezonem cel czyli E-liga okazał się być nierealny liczę, że w klubie zajdą jakieś zmiany (dymisja, nowy trener?). chyba ktoś powinien za obecny stan rzeczy wziąć odpowiedzialność.
żeby był nowy trener potrzebny jest stary
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Odespałem podróż to napiszę coś od siebie
Piszecie tu Świst do wyje***, oczywście to prawda, ale kto pojedzie do Ostrowa i Zielonki
Niestety patałach jechać musi, bo nie ma pola manewru. To co dawał w meczu to przechodzi ludzkie pojęcie, najpierw spóźnia się na start, potem "przepięknie" blokuje Louisa, który musi walczyć o punkt z Brzozowskim, na koniec z Louisem daje się przywieść Ruud-owi i Paluchowi na 1:5. Patałach nad patałachy, jeśli nie potrafi jechać na torze, na którym się wychował, to gdzie ma robić te punkty??
Brhel do momentu kontuzji chyba najlepszy z naszych zawodników, szkoda że nie jechał w nastepnych biegach.
Louis- strasznie szybki na dystansie, ale czasem jakby bał się wejść ostrzej, gdyby nie ta kwestia, to myślę że mógłby walnąc komplet.
Rempała- liczyłem na więcej ze jego strony, ale akcja w której przyblokował zawodnika gospodarzy i puścił do przodu Tomicka rewelacja.
Knapp- początek fatalny, rozkręcił się w 2 części zawodów (szkoda że nie od początku
)
Tomicek- raz gorzej raz lepiej, myślę że jak na juniora zrobił swoje.
Jeleń- nie miał za wiele szans by się pokazać, a jak już wyjechał to niestety lipa.
Michaluk- ładnych "pare" metrów za stawką w 1 biegu, później nie startował.
Niestety, nasi znów nie jadą równo, jak jeden pojedzie lepiej to drugi spier*** i tak w kólko. Ten mecz był do wygrania...niestety. Przede wszystkim pokazali nam w Gorzowie jak się jeździ parą (szczególnie bieg 4 Joonas i Głuchy). Nasi to niestety zbieranina, aby gaz i do przodu.
Teraz czekają nas (tak sądzę) dwie sromotne porażki, a potem....zobaczymy.
PS Pozdro dla ekipy z Renówki i Hondy oraz dla ludzi z Gorzowa, którzy odwiedzili nas w sektorze.
Piszecie tu Świst do wyje***, oczywście to prawda, ale kto pojedzie do Ostrowa i Zielonki
Brhel do momentu kontuzji chyba najlepszy z naszych zawodników, szkoda że nie jechał w nastepnych biegach.
Louis- strasznie szybki na dystansie, ale czasem jakby bał się wejść ostrzej, gdyby nie ta kwestia, to myślę że mógłby walnąc komplet.
Rempała- liczyłem na więcej ze jego strony, ale akcja w której przyblokował zawodnika gospodarzy i puścił do przodu Tomicka rewelacja.
Knapp- początek fatalny, rozkręcił się w 2 części zawodów (szkoda że nie od początku
Tomicek- raz gorzej raz lepiej, myślę że jak na juniora zrobił swoje.
Jeleń- nie miał za wiele szans by się pokazać, a jak już wyjechał to niestety lipa.
Michaluk- ładnych "pare" metrów za stawką w 1 biegu, później nie startował.
Niestety, nasi znów nie jadą równo, jak jeden pojedzie lepiej to drugi spier*** i tak w kólko. Ten mecz był do wygrania...niestety. Przede wszystkim pokazali nam w Gorzowie jak się jeździ parą (szczególnie bieg 4 Joonas i Głuchy). Nasi to niestety zbieranina, aby gaz i do przodu.
Teraz czekają nas (tak sądzę) dwie sromotne porażki, a potem....zobaczymy.
PS Pozdro dla ekipy z Renówki i Hondy oraz dla ludzi z Gorzowa, którzy odwiedzili nas w sektorze.
Ostatnio zmieniony 1 maja 2006, o 15:39 przez Kaka, łącznie zmieniany 1 raz.

Piotrbaz pisze:kogokolwiek byle nie jego.. gdy podpisalismy z nim kontrakt myslałem ze moze tutaj zaczniej wreszcie cisnac komplety bo w wkoncu cos potrafi ( bylem w wwwwwwielkim bledzie) jednym słowem: jelen do skladu...
Mam nadzieję, że to była ironia...
Gorzów jako gospodarze był faworytem tego spotkania, ma dobry i mocny skład. Lublin jechał w osłabieniu bez Shieldsa, Messinga ze Swistem któremu brakuje formy, szybkich motocykli (a nie umiejetnosci), wyniku kazdy mogl sie spodziewac, ale po cichu liczylismy na skromna wygrana. Niestety, nie udalo sie. Trudno trzeba jechac dalej i walczyc!
Jesli ktorys z zawodnikow ma problemy powinno mu sie pomóc je rozwiazac. To jest zespół! Pechowo zaczelismy sezon ale to nie znaczy ze mamy sie juz poddac.
Jesli ktorys z zawodnikow ma problemy powinno mu sie pomóc je rozwiazac. To jest zespół! Pechowo zaczelismy sezon ale to nie znaczy ze mamy sie juz poddac.
Tym, którzy nie wiedzą kim zastąpić Świasta przypominam, że chyba możemy zastosować Z/Z. Korzyść będzie podwójna - Rempała, Knapp, Jeleniewski, Brhel (?) i Tomicek pojadą sobie po 6-7 biegów w ramach dobrego treningu na obcym torze.
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Czarek pisze:Tym, którzy nie wiedzą kim zastąpić Świasta przypominam, że chyba możemy zastosować Z/Z. Korzyść będzie podwójna - Rempała, Knapp, Jeleniewski, Brhel (?) i Tomicek pojadą sobie po 6-7 biegów w ramach dobrego treningu na obcym torze.
A to Świst jest kontuzjowany, że Z/Z za niego czy może coś przeoczyłem

w Gorzowie to i Ostrów do 10 biegu przegrywał, przegraliśmy ale walczyć trzeba dalej, to dopiero czwarta kolejka a e-liga może być w przyszłym roku zawodowa i powiększona:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=120568
PS.
Wczoraj zabrakło punktów Rempały i Śwista no i pewnie Brhel by jeszcze coś dorzucił gdyby nie kontuzja, nie wiem dlaczego taki minorowy nastrój
w tym roku nie ma słabych drużyn i na wyjeździe każdemu będzie trudno o punkty. Obstawiam że Z-G też w Gorzowie polegnie
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=120568
PS.
Wczoraj zabrakło punktów Rempały i Śwista no i pewnie Brhel by jeszcze coś dorzucił gdyby nie kontuzja, nie wiem dlaczego taki minorowy nastrój
w tym roku nie ma słabych drużyn i na wyjeździe każdemu będzie trudno o punkty. Obstawiam że Z-G też w Gorzowie polegnie
Extreme pisze:- Zarząd jakoś przekonał Chrisa żeby przyjechał do Polski (gratulacje), i dobrze się stało, nie wiem jakim cudem tego dokonali bo sam zawodnik w piątek mówił że nie jedzie do Polski, a na meczu w Gorzowie był, a co najważniejsze pokazał charakter i serce do walki
A jak myślisz, w jaki sposób można przekonać zawodnika do przyjazdu ... ?????
Odpowiedź - kasa.
Tylko że sezon nie kończy się na tym jednym meczu i oby tej kasy (napewno nie małej) nie zabrakło w bardziej potrzebnym momencie.
Fakt, że pojechał na wysokim poziomie jest tylko plusem dla zawodnika. Szkoda tylko, że działacze lubelscy tak rozbudzili apetyty swoich kibiców ... Ale sezon trwa i ..."wszystko się może zdarzyć".
Pozdrawiam
[b] DO kilara
Teraz bedzie mial okazje do rehabilitacji... mecz z Gorzowem pokaze na co go stac na macierzystym torze.
Chcialbym po tym meczu powiedziec Ci smacznego
KILAR - czy kiedykolwiek w tym sezonie powiesz mi smacznego ???
..........
..........
InDorka pisze:"]
A wracajac do Śwista.Piszesz,ze ma potencjał,ale jak widac to za,malo aby spelnic nasze oczekiwania.
Jesli zacznie jechac - obiecuje zjeśc krzyzyk.Nawet publicznie.
Teraz bedzie mial okazje do rehabilitacji... mecz z Gorzowem pokaze na co go stac na macierzystym torze.
Chcialbym po tym meczu powiedziec Ci smacznego
KILAR - czy kiedykolwiek w tym sezonie powiesz mi smacznego ???
..........
-
Conrad
Shack pisze: Gość 3 razy z unia zdobywa mistrzostwo Polski będąc menadzerem, u nas jest na nic. Ma jedna wade, nie umie siąść na motocykl i pojechać. Nie umie też spasować im motocykli.
O dziwo nie prowadzi w chwili obecnej Unii do kolejnego mistrzostwa.
Shack pisze:w radiu maja wolny etat, może sprobujesz swoich sił ??
Nie dziękuję.
Conrad pisze: O dziwo nie prowadzi w chwili obecnej Unii do kolejnego mistrzostwa.
to akurat nasz fart bo by nas prowadził K. Kolodziej
Conrad pisze:Nie dziękuję.
No ale czemu nie chcesz sprobować ?? Jedna relacja nie zrobi Ci rożnicy, a pokażesz jak potrafisz się pięknie wysłowić na antenie i jaki jestes elokwentny chłopiec
Kaka pisze:Czarek pisze:Tym, którzy nie wiedzą kim zastąpić Świasta przypominam, że chyba możemy zastosować Z/Z. Korzyść będzie podwójna - Rempała, Knapp, Jeleniewski, Brhel (?) i Tomicek pojadą sobie po 6-7 biegów w ramach dobrego treningu na obcym torze.
A to Świst jest kontuzjowany, że Z/Z za niego czy może coś przeoczyłem :roll: ??
A za Shieldsa?