BR pisze:przeszukałem troche forum i znalazłem:
(
http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1 ... &start=850 )
A_Pruszkowski pisze:bkapusta pisze:Panie Prezydencie, krotka pilka, prosze powiedziec konkretnie kiedy mozemy sie spodziewac stadionu na jaki zasluguje miasto wojewodzkie w 40 milionowym kraju? Kiedy skonczymy z tym dziadostwem ktore mamy do tej pory?
To dziadostwo powstało w wyniku upadkui poprzedniego właściciela (tj. RKS MOTOR). Zakładam, że modernizacja "docelowa" rozpocznie się jesienią 2006 lub wiosną 2007 r. NIe powinna potrwać dłużej niż kilkanaście miesięcy.
założenia są nadal aktualne?
no cóż ja bym się nie czepiał Pruszkowskiego może i chce nie zawsze wychodzi bywa, chociaż przydało by się więcej determinacji i wiecej pomysłów na lubelski sport ... ale stara się nawet na forum zagościł jeśli to rzeczywiście on ... no to jakiś +
ale to co wyprawia 2 zapalony kibic żużla w lublinie to mnie rozśmieszyło ....
cytuje interpelacje kibica Z.Wojciechowskiego z Rady Miejskiej ...Interpelacje w sprawach:
▫ rozważenia możliwoÅ›ci udzielenia wsparcia finansowego dla Polaków na BiaÅ‚orusi
to rozumiem ale czy nas na to stać ????
(2005-08-24)
▫ remontu grobów na cmentarzu przy ul. Unickiej
ok ... szacunek .....
(2005-04-28)
▫ usytuowania pomnika Henryka Wieiawskiego
a kto to jest może mi powiecie ?
(2005-04-12)
▫ ustawienia przed Ratuszem sÅ‚upa-drogowskazu z odlegÅ‚oÅ›ciami do miast partnerskich Lublina
no q..a przednia inwestycja i ważna sprawa powinien taki być na każdym skrzyżowaniu w lublinie ....
(2005-04-12)
▫ obiektu Teatru Starego w Lublinie
obleci ....
(2005-04-12)
▫ dziaÅ‚aÅ„ miasta na rzecz rozwiÄ…zywania trudnej sytuacji mieszkaniowej w Lublinie
Tak ciekawe jak ...kolejne mieszkania socjalne dla nierobów i kombinatorów na koszt podatnika ???
(2005-02-08)
Nie zauważyłem nic o sporcie, nie zauważyłem nic o stadionie a może się myle ???
Przepraszam z całym szacunkiem dla Z.W. ale takich kibiców nam nie trzeba zapraszamy po bileciki do kasy przed następnym meczem
Pozdrawiam
Piotrek
Ps. nie odbierajcie tego jako atak na Pana Z.Wojciechowskiego nie znam go osobiście i zapewne zacny z niego człowiek, ale oceniam jego zaangażowanie dla sportu, dla żużla .... i proponuje pamiętać o tym jak dbał o sprawy TŻ przy następnych wyborach ....