Wyjazd do Grudziądza! Zbiórka 4:30 pod halą MOSiR.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
GP

#101 Postautor: GP » 18 kwietnia 2006, o 20:58

meridol pisze:mysle ze wyjazd do bani z kilku powodow. nasi zawodnicy fatalnie i nie ma usprawiedliwien!!!
kierowcy... szkoda gadac, ale to co wyprawiali "chuligani" TÅ» w czasie drogi to komedia. jak podczas wycieczki w podstawowce. Co 20KM siku i zakupki... aha jeszcze jedno, Wieszacie psy na kibicach pilkarskich Motoru ale ich piosenki to spiewacie bardzo chetnie!!! zdecydujcie sie czy to jest TÅ» czy Motor??? smieszni jestescie...
ochrona i policja w Grudziadzu katastrofa!!! wypuszczaja najpierw wszystkich ze stadionu a pozniej usiluja jakos nad nimi zapanowac nie majac pojecia czy sie uda... trzeba bylo najpierw nas wypuscic i po sprawie, barany!!!
konkluzja jest prosta... wiecej autokarem nie jade

To spoko, że więcej nie wybierasz się autokarem na wyjazd. Może zamiast ciebie pojedzie ktoś bardziej imprezowy i będzie jeszcze weselej po drodze.

Chyba można przewidzieć, że piwko i ew. mocniejsze trunki będą sie lały w autokarze i będą potrzebne postoje co jakiś czas. I tak uważam, że wszysktko odbywało sie w miarę sprawnie. To nie pielgrzymka tylko wyjazd na meczyk.

Hmm a co złego w śpiewaniu piosenek Motoru. W końcu żużel w Lublinie kojarzy się przede wszystkim z Motorem. Kibice żużla nie akceptują pewnych zachowań pseudokibiców piłkarskich, ale nie oznacza to, że muszą automatycznie odcinać się od wyszystkiego co się z Motorem kojarzy (m. in. haseł i piosenek).

Tak zazwyczaj jest, że kibice gości muszą poczekać ma opuszczenie stadionu. Dlaczego niby kilka tysiecy osób ma czekać aż 60wyjdzie. 90% osób na stadionie było normalnych i czemu przez bande debili, którzy chcieli dostać od nas w łeb 8) :wink: mieliby czekać na wyjście. A i tak już przed zakończeniem meczu miłośnicy pedalskich kapeluszy czekali, bo chcieli nas "odprowadzić" do autokaru...

Pozdro wesołej części ekipy z autokaru

no i oczywiście pozdrówki dla towarzyszy nocnej podróży po Wawie 8)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#102 Postautor: Cooper » 18 kwietnia 2006, o 23:06

Tez chcialem juz na spokojnie (znaczy na trzezwo 8) ) podziekowac za fajny wyjazd. Sympatycznie bylo poznac kilka nowych osob (choc nawet nie znam waszych imion, ani nickow na forum), atmosfera w autokarze gdzies tak od Warszawy rozkrecila sie super, szkoda tylko, ze nasi zawodnicy zawiedli (swoja droga, w nazwie zawodnicy cos jest :roll: :wink: ).

Pozdrawiam i do zobaczenia, na Zygmuntowskich (zapraszamy na sektor FK) i na stadionach w Polsce i na swiecie :D :wink: 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#103 Postautor: Kubbas » 18 kwietnia 2006, o 23:13

piotr76 pisze:Co do wyjazdu ... mam pare :lol: fotek tylko nie wiem czy udostępniać bo nie wiem czy wszscy się zgodzą poza tym jest ich około 40 .... i to w wysokiej rodzielczości ... a wysyłanie każdemu na maila to troche ciężka praca ....
może ktoś mi poradzi chętnie bym udostępnił osobom które były na wyjeździe swoje fotki
Pozdrawiam
Piotrek
Ps.
Pozdrawiam wszystkich z wyprawy do Grudziądza ... :lol: a szczególnie osoby siedziące na tyłach :wink:

Jak chcesz moge je udostepnic na swoim serverze.
Tylko mam nadzieje ze nie ma moich fotek :D (i tak z fajkami bylo najlepsze:D:D:D)

Jak by co to odezwij sie na gg: 502650

Ps. Warszawiak :D

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#104 Postautor: mikas » 18 kwietnia 2006, o 23:22

Piotrek jeśli już gdzies umieścisz zdjecia to prosze o info na PW lub na gg: 1236355 :)
Z góry dzięki :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meridol

#105 Postautor: meridol » 18 kwietnia 2006, o 23:35

nie przeszkadzaly mi spiewy w autokarze, nie przeszkadzalo mi to ze ktos pije napoje wyskokowe czy rzuca mięsem ale na Boga dlaczego nie mozna sobie od razu kupic kraty piwa czy dwoch albo flaszke tylko na kazdej stacji brac po dwa piwka???
chyba zrozumiale ze wolalbym wrocic o godzine wczesniej albo jeszcze lepiej a tak przez te postoje bylo to nie mozliwe.
co do piosenek Motoru to jesli sie nie zgadzacie z kibicami tego klubu to czemu spiewacie piosenki przez nich wymyslone??? wymyslcie cos sami o Motorze...
Pisalem tez o "chuliganach" w autokarze nie ze wzgledu na wasze zachowanie, bo bylo OK (moze po za tÄ… flaga ukradzionÄ…...) ale dlatego ze wygladaliscie tak ze strach sie bac!!! niby najgorsi chuligani ze stadionow pilkarskich... nie stety mysle ze jest to zwkle pozerstwo!!!

Awatar użytkownika
_STAN_
Kontakt:

#106 Postautor: _STAN_ » 18 kwietnia 2006, o 23:38

GP pisze: A i tak już przed zakończeniem meczu miłośnicy pedalskich kapeluszy czekali, bo chcieli nas "odprowadzić" do autokaru...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

cooper pisze: Tez chcialem juz na spokojnie (znaczy na trzezwo ) podziekowac za fajny wyjazd. Sympatycznie bylo poznac kilka nowych osob (choc nawet nie znam waszych imion, ani nickow na forum)

Wyjazd świetny, atmosfera rewelacyjna, naprawde bardzo mi sie podobało :D (dodam ze JA to ten co siedzial ze Stingiem :) to tak lepiej bedzie mozna kojarzyc ze: ten _Stan_ to ten co siedzial z prezesem :lol: :)

meridol pisze:
Pisalem tez o "chuliganach" w autokarze nie ze wzgledu na wasze zachowanie, bo bylo OK (moze po za tÄ… flaga ukradzionÄ…...) ale dlatego ze wygladaliscie tak ze strach sie bac!!! niby najgorsi chuligani ze stadionow pilkarskich... nie stety mysle ze jest to zwkle pozerstwo!!!

Czegos tu nie rozumiem:| o jakiej fladze mowisz? Chcieli nam zabrac ale im nie wyszlo 8) i nie rozumiem tez stwierdzenia ze wygladalsimy ''tak ze strach sie bac'', moze cos blizej?? ''niby najgorsi chuligani ze stadionow pilkarskich'' yyyyyyyyyyy??
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2006, o 23:45 przez _STAN_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#107 Postautor: Kaka » 18 kwietnia 2006, o 23:41

meridol pisze: ale dlatego ze wygladaliscie tak ze strach sie bac!!!

Ja przepraszam za Mikasa ale on tak ma od urodzenia :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#108 Postautor: Kubbas » 18 kwietnia 2006, o 23:44

meridol pisze:...ale dlatego ze wygladaliscie tak ze strach sie bac!!! niby najgorsi chuligani ze stadionow pilkarskich... nie stety mysle ze jest to zwkle pozerstwo!!!

Ale dlaczego odrazu piszesz o wszystkich??
Mniej wiecej wiem o kim piszesz i takich osob moze bylo ze 3 ze 4 a Ty piszesz o wszystkich. A wogole co masz do tego jak ktos wyglada? bylo powiedziec to w autokarze a nie teraz na forum.

_STAN_ pisze:(dodam ze JA to ten co siedzial ze Stingiem :) to tak lepiej bedzie mozna kojarzyc ze: ten _Stan_ to ten co siedzial z prezesem :lol: :)

A za Stingiem to nie siedzial przypadkiem radzio :D ?

Ps. Ja siedzialem za Adamem Shieldsem (przynajmniej jesli siedzial przy oknie:P)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#109 Postautor: mikas » 18 kwietnia 2006, o 23:48

Wal sie Kakutku :lol: Kakutek pierwszy playboy fan klubowy :lol:
Wiem wiem zazdrościsz mi prezencji i chcesz sie dowartościowac na forum, przeżyje to jakoś :D

Sti nie podobały Ci sie moje jeansy i sweter, czy może koszulka :?: :lol:
Nie no kibice źle byli ubrani, największy problem wyjazdu do Grudziądza.
Przypominam tez że wcześniej byśmy w Lublinie nie byli. W drodze powrotnej były tylko 3 postoje jeśłi dobrze pamiętam :!: :!: :!: Na 400 kilometrów to dużo :?: :shock: Poza tym Radzio pisał przed wyjazdem że powrót między pierwszą a druga w nocy i tak właśnie było.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#110 Postautor: Cooper » 18 kwietnia 2006, o 23:50

Chodzilo o skradzinoa flage z stacji beznzynowej LOTOSU (nie pochwalam, ale autokar to autokar, sa rozni ludzie, zdecydowana wiekszosc byla naprawde OK).

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#111 Postautor: Cooper » 18 kwietnia 2006, o 23:53

meridol pisze:dlaczego nie mozna sobie od razu kupic kraty piwa czy dwoch albo flaszke tylko na kazdej stacji brac po dwa piwka??? !!!

Nie mozna, bo sie grzeja w autokarze 8)

meridol pisze:ale dlatego ze wygladaliscie tak ze strach sie bac!!! niby najgorsi chuligani ze stadionow pilkarskich... nie stety mysle ze jest to zwkle pozerstwo!!!

Cholera, a nie wierzylem, jak mama mi mowila, ze przesadzam z siłką :lol: To wszystko przez metkę od Łoptymisty 8) :D

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#112 Postautor: grzesieck » 18 kwietnia 2006, o 23:54

http://foto.zuzel.info/ - zdjecie 65/97 miazdzy, meesha tam z tylu jaki bojowy grozi paluchem :>
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
_STAN_
Kontakt:

#113 Postautor: _STAN_ » 18 kwietnia 2006, o 23:56

Kubbas pisze:A za Stingiem to nie siedzial przypadkiem radzio :D ?

Radzio siedzial za nami zdaje sie z meesha, a przed nami pav i mikas.

Cooper pisze: Chodzilo o skradzinoa flage z stacji beznzynowej LOTOSU (nie pochwalam, ale autokar to autokar, sa rozni ludzie, zdecydowana wiekszosc byla naprawde OK).

To nawet nie wiedzialem ze cos takiego mialo miejsce, moze to bylo w drodze powrotnej i spalem :lol:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#114 Postautor: Cooper » 18 kwietnia 2006, o 23:59

Szubi, dalbys gdzies swoje zdjecia (szczegolnie interesujace te trybun:) ). Pozdro.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#115 Postautor: mikas » 19 kwietnia 2006, o 00:03

A ja jeszcze zapomniałem pochwalic kibiców z Lublina :D Było nas ok. 120 osób na trybunach w Grudziądzu (osobiście liczyłem :) ) Wynik chyba bardzo dobry prawda :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#116 Postautor: sadychor » 19 kwietnia 2006, o 00:04

grzesieck pisze:http://foto.zuzel.info/ - zdjecie 65/97 miazdzy, meesha tam z tylu jaki bojowy grozi paluchem :>

Ło jasny gwint, istny Grunwald :D :D A Manitou stoi sobie spokojnie na górze 8)
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#117 Postautor: Cooper » 19 kwietnia 2006, o 00:06

Manitou dowodzil akcja 8) I pomyslec, ze wczesniej przeszlismy sobie spokojnie :roll: caly stadion dookola z szalikami i w koszulkach FK, ehh

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#118 Postautor: Kubbas » 19 kwietnia 2006, o 00:06

sadychor pisze:
grzesieck pisze:http://foto.zuzel.info/ - zdjecie 65/97 miazdzy, meesha tam z tylu jaki bojowy grozi paluchem :>

Chyba zastanawia sie czy przejsc na strone wroga:]

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#119 Postautor: Torsen » 19 kwietnia 2006, o 00:14

O co poszło? Flagi? Koszulki? Race? Klocki Lego?
:twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#120 Postautor: Cooper » 19 kwietnia 2006, o 00:27

Najpierw o...czlowieka o nazwisku Shields (gwizdy prostakow z Grudziadza), a pozniej o probe kradziezy naszej flagi.

Jakby Tobie chcieli ukrasc np. czapke to bys sie nie wnerwil?

Koper
Trener
Kontakt:

#121 Postautor: Koper » 19 kwietnia 2006, o 01:13

Meesha jak Napoleon:)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#122 Postautor: grzesieck » 19 kwietnia 2006, o 02:12

Kubbas pisze:
sadychor pisze:

Chyba zastanawia sie czy przejsc na strone wroga:]

tez o tym pomyslalem jak zobaczylem Manitou na tym zdjeciu ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#123 Postautor: jas » 19 kwietnia 2006, o 04:02

galeria nie dziala. ani pod firefoxem ani pod ie :roll:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#124 Postautor: grzesieck » 19 kwietnia 2006, o 11:21

w PL wszystko dziala ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#125 Postautor: Łoptymista » 19 kwietnia 2006, o 11:24

Cooper pisze:Chodzilo o skradzinoa flage z stacji beznzynowej LOTOSU (nie pochwalam, ale autokar to autokar, sa rozni ludzie, zdecydowana wiekszosc byla naprawde OK).

To moim zdaniem osoba, ktorav to zrobila na nastepny mecz powinna jechac sama rowerem.