Lublin_Fan pisze:Mikas, zrobiłoby się jeszcze większe oburzenie jeżeli ze wszystkich byłych żużlowców utworzysz listę zasłużonych i oni będą wpuszczani za darmo.
Inna sprawa jest taka, że wporowadzenie jakiejkolwiek obowiązkowej nowości spotyka się z oporem ludzi, którzy muszą tą nowość zaakceptować. Tak jest w każdej dziedzinie. Ale jeśli ktoś jest niererofmowalny to jego problem.
Osobiście popieram Kasińskiego i mam nadzieje, że będzie sukcesywnie robił tego typu porządki. .
Ps. Ciekawe czy Klimki płaciły za bilety![]()
![]()
Konrad trochę się czepiasz.wyraźnie pisalismy że nie chodzi o wszystkich byłych żużlowców naszego klubu ale o ludzi którzy naprawdę swoja postawą przysłużyli się do wzrostu popularnosci tego sportu w naszym miescie.tylko i wyłącznie o wybitne jednostki i absolutnie zadnych darmowych wejść dla osób towarzyszących.
również uważam że wiele lat przeginało się na całej linii i wyolbrzymiając troche wiecej było tych wchodzących za darmo niz wszystkich z biletami ale nie uważam że teraz należy przeginac w druga stronę.
nie uwazam siÄ™ za osobÄ™ niereformowalnÄ…,to przy okazji
ja tez w zasadzie popieram poczynania Kasińskiego,czasami tylko coś bym trochę inaczej widziała.
też jestem ciekawa czy płacili