Organizacja zawodów w Lublinie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
JAG
Senior

#101 Postautor: JAG » 12 kwietnia 2006, o 13:53

Lublin_Fan pisze:Mikas, zrobiłoby się jeszcze większe oburzenie jeżeli ze wszystkich byłych żużlowców utworzysz listę zasłużonych i oni będą wpuszczani za darmo.
Inna sprawa jest taka, że wporowadzenie jakiejkolwiek obowiązkowej nowości spotyka się z oporem ludzi, którzy muszą tą nowość zaakceptować. Tak jest w każdej dziedzinie. Ale jeśli ktoś jest niererofmowalny to jego problem.

Osobiście popieram Kasińskiego i mam nadzieje, że będzie sukcesywnie robił tego typu porządki. .

Ps. Ciekawe czy Klimki płaciły za bilety :roll: :?:

Konrad trochę się czepiasz.wyraźnie pisalismy że nie chodzi o wszystkich byłych żużlowców naszego klubu ale o ludzi którzy naprawdę swoja postawą przysłużyli się do wzrostu popularnosci tego sportu w naszym miescie.tylko i wyłącznie o wybitne jednostki i absolutnie zadnych darmowych wejść dla osób towarzyszących.
również uważam że wiele lat przeginało się na całej linii i wyolbrzymiając troche wiecej było tych wchodzących za darmo niz wszystkich z biletami ale nie uważam że teraz należy przeginac w druga stronę.
nie uwazam siÄ™ za osobÄ™ niereformowalnÄ…,to przy okazji :)

ja tez w zasadzie popieram poczynania Kasińskiego,czasami tylko coś bym trochę inaczej widziała.

też jestem ciekawa czy płacili :)
:),czasami :(

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#102 Postautor: marcin_lub » 12 kwietnia 2006, o 13:55

Czy orientuję się ktoś czy na mecz z Gnieznem będzie można kupić bilet na trybune krytą? Jeśli tak to w jakiej cenie?

Shack
Administrator

#105 Postautor: Shack » 12 kwietnia 2006, o 14:02

Jeszcze jedno co do Vipów z miasta - miasto jednym z najwiekszych sponsorów klubu. Pan Mazur, Berej i inni w tym klubie zarabiali pieniądze. I to nie małe.

Dudi
Junior

#106 Postautor: Dudi » 12 kwietnia 2006, o 14:09

Jak pamiętam, wspominani panowie ścigali się nie tylko dla kasy... Akurat Mazur miał sie znakomicie finansowo i żużel nie był bynajmniej jego głównym źródłem utrzymania.

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#110 Postautor: Kiry » 12 kwietnia 2006, o 16:03

Shack pisze:Jeszcze jedno co do Vipów z miasta - miasto jednym z najwiekszych sponsorów klubu.

Z tym że nie do końca swoje, przez siebie zarobione, pieniążki na żużel przeznaczają, a cudze wydaje sie bardzo dobrze 8)

taka mała dygresja
Obrazek

Conrad

#111 Postautor: Conrad » 12 kwietnia 2006, o 17:09

Być może się powtarzam ale chciałbym zadać dwa pytania:

1)Ile kasy uciekło z klubu w wyniku braku biletów na trybunę główną?
2)Komu zostały rozdane zaproszenia na trybunę główną skoro nikt nie raczył zaszczycić swą obecnością?

p.s.
Ja i kliku moich znajomych byliśmy bardzo zniesmaczeni, widząc pustą trybunę. Oczywiście chcieliśmy kupić na nią bilety.

piotr76
Senior
Kontakt:

#112 Postautor: piotr76 » 12 kwietnia 2006, o 17:17

Co do organizacji mam w sumie tylko pare zastrzeń :
1. Czy ktoś pomyślał (nie wiem czy wolno) przed próbą toru polać go troche wodą ?
2. Czy ktoś powiedział zawodnikom, że kibice to największy sponsor drużyny, nie mówiąc o tym że własnym kibicom za doping się dziękuje niezależnie od wyniku meczu ....
3. Kwestje toru pomine bo to nowa nawierzchnia, ale mijanki z powodu takiego że zawodnik wpada w dziure i traci rytm jazdy to średni przyjemność ....
4. Czy ktoś apelował do władz miejskich że żużel to nie piłka, że można spokojnie wprowadzić sprzedaż produktu sponsora, przecież kibice chętnie odwdzięczą się za sponsoring drużyny nabywając jego produkty podczas meczu i nie mówie tu o maszynach rolniczych :lol:
5. Nie wiem dlaczego ale na żylecie czasami siadało nagłośnienie .... może warto zrobić przegląd ...
Więcej grzechów nie pamiętam
Pozdrawiam
Piotrek

godzilla

#113 Postautor: godzilla » 12 kwietnia 2006, o 17:25

No to prawda siadalo tez w meczy z KSÅ» moizna to naprawic a nawet trzeba

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#114 Postautor: Cooper » 12 kwietnia 2006, o 17:37

Wklejam tutaj, to co w temacie "Stadion", ten temat wydaje sie bardziej odpowiedni:

W sprawie biletow: nic nie stoi na przeszkodzie (chyba), zeby klub (zarowno zuzlowy jak i pilkarski) pomyslal o biletach "familijnych" na wzor chocby ligi zuzlowej w UK. Przykladowo rodzina tata+mama+2 dzieci wchodzi za okolo 40 zł (zamiast 60), mowiac o zuzlu, bo na pilce nie wiem jakie ceny biletow. Zawsze to lepiej, niz gdyby mial przyjsc sam tata 8)

P.S. Dla chcacych nawiazac dyskusje-przyklad podany przeze mnie jest tylko przykladem, chodzi mi tylko i wylacznie o pokazanie sensu idei.

Ogolnie uwazam, ze klub powinien popracowac nad strategia zachecenia ludzi do przyjscia na stadion. Nie wystarcza tylko plakaty (teraz w ogole byly?), czy zapowiedzi w gazecie.

Proponuje:

1) samochod z przyczepa bilboardowa na miasto, 3 dni przed meczem,
2) atrakcje na stadionie, vide Rzeszow i akcja Kuzaj-Sledź,
3) autobus w barwach klubu (utrwalenie wizerunku zuzla w LBN),
4) konkurs z numerami biletow jest fajny, ale troche oklepany i sznsa zwyciestwa mala. Proponuje dogadac sie z jakas restauracja (najlepiej typu fastfood), i zrobic tranzakcje wiazana, np. w zamian za reklame(obustronna, na stadionie i w restauracji), w przypadku zwyciestwa Lublina w meczu wszyscy kibice z biletami dostaja 5% znizki na zarcie, a gdy np. Lublin wygra 30 punktami 15%. Warunki umowy do dogadania oczywiscie. Rzecz jasna takie promocje nie musze byc zwiazane tylko z branza gastronomiczna.
5) Oprocz tego mnostwo przyziemnych spraw takich, jak: muzyka w trackcie meczu, wieksza dostepnosc zarcia, wczesniejsze otwarcie bram itp.
6) Piwo na stadionie. Wiem, ze to zalezy od Pruszona. Ale naciskac zawsze warto.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

BR
Senior

#115 Postautor: BR » 12 kwietnia 2006, o 20:01

Shack pisze:Jeszcze jedno co do Vipów z miasta - miasto jednym z najwiekszych sponsorów klubu.

miasto czyli my wszyscy
dobrze wiedzieć ze jest się VIPem ;-)

PS. mysle ze prezydenta stac na to by zakupic bilet przed meczem i wspomoc klub z wlasnych pieniedzy a nie naszych (miastowych)
tak samo inni wlodarze, jesli by mieli troche godnosci i szacunku dla sportu, klubu, zawodnikow to z wlasnej, dobrej i nieprzymuszonej woli siegneli by do kieszeni

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#116 Postautor: Pils » 12 kwietnia 2006, o 20:06

jesli by mieli troche godnosci i szacunku

za duzo od nich wymagasz

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#117 Postautor: Manitou » 12 kwietnia 2006, o 20:24

Conrad pisze:Być może się powtarzam ......
:shock: :shock: ... a to ciekawe, powtórzyć się już w pierwszym poście :roll: :lol:
P.S.: Gawrzyk fajny avatar :D

Awatar użytkownika
kaczka

#118 Postautor: kaczka » 12 kwietnia 2006, o 21:22

piotr76 pisze:Co do organizacji mam w sumie tylko pare zastrzeń :
5. Nie wiem dlaczego ale na żylecie czasami siadało nagłośnienie .... może warto zrobić przegląd ...

Naglosnienie siadalo wtedy kiedy spiker stal w wyjezdzie z parku maszyn na tor, bo oddzielaly go betonowe sciany i blaszanu dach :lol:

Awatar użytkownika
Monter_77

#119 Postautor: Monter_77 » 12 kwietnia 2006, o 23:15

BR pisze:

miasto czyli my wszyscy
dobrze wiedzieć ze jest się VIPem ;-)

PS. mysle ze prezydenta stac na to by zakupic bilet przed meczem i wspomoc klub z wlasnych pieniedzy a nie naszych (miastowych)
tak samo inni wlodarze, jesli by mieli troche godnosci i szacunku dla sportu, klubu, zawodnikow to z wlasnej, dobrej i nieprzymuszonej woli siegneli by do kieszeni

Pruszon kasuje 10tys miesiecznie wiec moglby symbolicznie wesprzec klub swoja a nie miejska kasa.
Co do wpisu shacka - znam miasta, w ktorych wladze zrobily duzo dzuo wiecej dla sportu. 8 lat rzadow Pruszona i stadion wyglada wlasciwie tak samo. Wiec nie obsrywajmy sie ze cos laskawie rzuci na TZ z naszych podatkow.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#120 Postautor: sadychor » 12 kwietnia 2006, o 23:23

Pytanie za browar-ja stawiam. Kto przeczytał wszystkie posty z tego tematu i się nie pogubił :?:
PS A za czasów LKŻ ś.p. Robert Dados, jako zawodnik Grudziądza, z żoną i przyjaciółmi rodziny chcieli wejść z free na mecz. Zostali cofnięci po bilety. Może ktoś podłapie temat :?: :roll: :roll: :?
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#121 Postautor: bkapusta » 12 kwietnia 2006, o 23:26

sadychor pisze:Pytanie za browar-ja stawiam. Kto przeczytał wszystkie posty z tego tematu i się nie pogubił :?:
PS A za czasów LKŻ ś.p. Robert Dados, jako zawodnik Grudziądza, z żoną i przyjaciółmi rodziny chcieli wejść z free na mecz. Zostali cofnięci po bilety. Może ktoś podłapie temat :?: :roll: :roll: :?

Moge ale czy naprawde tego chcesz? :twisted: :twisted: :twisted:
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Czarek
Trener

#122 Postautor: Czarek » 13 kwietnia 2006, o 08:05

A czy niektórzy (w tym spiker) mogą przestać nazywać trybunę na prostej "żyletą". Przecież to żenujące, nie jesteśmy Legią W. Równie dobrze można nazywać naszych kibiców "canarinios".
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#123 Postautor: Łoptymista » 13 kwietnia 2006, o 09:24

sadychor pisze:Pytanie za browar-ja stawiam. Kto przeczytał wszystkie posty z tego tematu i się nie pogubił :?:

To ja poproszÄ™ tego browara.
Skoro mamy siec zamet w tym watku wiec pisze. A co do organizacji...to fajnie ze programy bedzie mozna kupic od strony stadionu. Niefajna jest jedynie ich cena.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#124 Postautor: sadychor » 13 kwietnia 2006, o 21:54

OK, przy następnej okazji napijesz się na mój koszt. Ma się rozumieć, że nie kłamiesz :?: :twisted:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#125 Postautor: Cz@rek » 23 kwietnia 2006, o 22:16

Cieszę się że władze naszego klubu zaglądają na forum.Po dzisiejszym meczu widać że większość postulatów z tego wątku została spełniona
tak trzymać :!: 8)