bkapusta pisze:Åoptymista pisze:mikas pisze:A czy nowe forum ma być oficjalnym forum klubowym i ma na nim dalej obowiÄ…zywac cenzura? Bo jeÅ›li tak to myslÄ™, że jak już, to takie forum powinien finansowac pan L. KÄ™pa czy inny Wojciechowski a nie kibice.
Jeśli już to jestem za tym aby złożyć się na serwer na nowe forum ale taki gdzie będzie można wgrać starą baze. Jeśłi mamy robić wszystko od nowa to już lepiej nawet przenieść się na forum meeshowe (zuzel.resetnet.pl) niż tworzyc kolejny niepotrzebny twór.
Chciałem tylko napisać, że w pełni popieram Mikasa.
niech mi to bogowie wybacza
Jego watpliwości są moimi a podobne koncpecje narodziły się też w mojej głowie*
* zaznaczam iz zbieżnosc pogladow moich z mikasowymi jest dziełem przypadku i z tym typem nic mnie nie laczy.
Zaznaczam, ze nie jestem krewnym ani powinowatym Loptymisty i Mikasa, nie jestem ich kolega, a nawet ich na oczy nie widzialem [znaczy Mikasa widzialem ale bylo to traumatyczne przezycie i postanowilem je wyprzec ze swojej pamieci] ale...
... i teraz juz calkiem serio jaka mamy pewnosc jakimi zasadami bedzie sie rzadzilo forum na wspolnie zakupionym serwerze? Jaka mamy pewnosc, ze bedzie mozna spokojnie skrytykowac np. Pana Wojcechowskiego bez obawy, ze nagle zgina posty? Do tej pory akcja "cenzura" miala miejsce kilkukrotnie, rozumiem forum prowadzone przez kogos prywatnie na jego serwerze wiec jego zasady... Ale cos sie chyba powinno zmienic jesli serwer stanie sie "wspolny"...
Glupio by bylo wydac kase na centrum propagandy im. Wojciechowskiego.
sprzet jest nasz wystarczy poszukać nowego łącza internetowego i historia forum jest .... wystarczy ?
myśle że gremium które kupi serwer będzie mogło o tym decydować bo serwer będzie ich własnością i żeby nie było niedomówień ja jestem daleko od lublina jak i politycznych uwikłań
Pozdrawiam
Piotrek