Co dalej z forum?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
piotr76
Senior
Kontakt:

#51 Postautor: piotr76 » 4 kwietnia 2006, o 22:16

bkapusta pisze:
Łoptymista pisze:
mikas pisze:A czy nowe forum ma być oficjalnym forum klubowym i ma na nim dalej obowiązywac cenzura? Bo jeśli tak to myslę, że jak już, to takie forum powinien finansowac pan L. Kępa czy inny Wojciechowski a nie kibice.
Jeśli już to jestem za tym aby złożyć się na serwer na nowe forum ale taki gdzie będzie można wgrać starą baze. Jeśłi mamy robić wszystko od nowa to już lepiej nawet przenieść się na forum meeshowe (zuzel.resetnet.pl) niż tworzyc kolejny niepotrzebny twór.

Chciałem tylko napisać, że w pełni popieram Mikasa.
niech mi to bogowie wybacza
Jego watpliwości są moimi a podobne koncpecje narodziły się też w mojej głowie*

* zaznaczam iz zbieżnosc pogladow moich z mikasowymi jest dziełem przypadku i z tym typem nic mnie nie laczy.

Zaznaczam, ze nie jestem krewnym ani powinowatym Loptymisty i Mikasa, nie jestem ich kolega, a nawet ich na oczy nie widzialem [znaczy Mikasa widzialem ale bylo to traumatyczne przezycie i postanowilem je wyprzec ze swojej pamieci] ale...

... i teraz juz calkiem serio jaka mamy pewnosc jakimi zasadami bedzie sie rzadzilo forum na wspolnie zakupionym serwerze? Jaka mamy pewnosc, ze bedzie mozna spokojnie skrytykowac np. Pana Wojcechowskiego bez obawy, ze nagle zgina posty? Do tej pory akcja "cenzura" miala miejsce kilkukrotnie, rozumiem forum prowadzone przez kogos prywatnie na jego serwerze wiec jego zasady... Ale cos sie chyba powinno zmienic jesli serwer stanie sie "wspolny"...

Glupio by bylo wydac kase na centrum propagandy im. Wojciechowskiego.

sprzet jest nasz wystarczy poszukać nowego łącza internetowego i historia forum jest .... wystarczy ?
myśle że gremium które kupi serwer będzie mogło o tym decydować bo serwer będzie ich własnością i żeby nie było niedomówień ja jestem daleko od lublina jak i politycznych uwikłań
Pozdrawiam
Piotrek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#52 Postautor: bkapusta » 4 kwietnia 2006, o 22:23

Nie no Piotrek powiedzmy, ze watpliwosci natury technicznej nie mam.

Chodzi o watpliwosci dotyczace zasad jakie beda panowac na forum i chyba fajnie by bylo je znac zanim kupi sie serwer bo inaczej to troche jak kupienie kota w worku.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#53 Postautor: maestro76 » 4 kwietnia 2006, o 22:25

Do tej pory akcja "cenzura" miala miejsce kilkukrotnie, rozumiem forum prowadzone przez kogos prywatnie na jego serwerze wiec jego zasady... Ale cos sie chyba powinno zmienic jesli serwer stanie sie "wspolny"...

jesli ma sie pojawic jakakolwiek cenzura(nie mowie o tepieniu chamstwa)-to ja sie do tego interesu nie dokladam...
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#54 Postautor: bkapusta » 4 kwietnia 2006, o 22:28

maestro76 pisze:
Do tej pory akcja "cenzura" miala miejsce kilkukrotnie, rozumiem forum prowadzone przez kogos prywatnie na jego serwerze wiec jego zasady... Ale cos sie chyba powinno zmienic jesli serwer stanie sie "wspolny"...

jesli ma sie pojawic jakakolwiek cenzura(nie mowie o tepieniu chamstwa)-to ja sie do tego interesu nie dokladam...

Tepienie chamstwa powinno byc. Akurat poziom forum pod tym wzgledem jest niezwykle wysoki, czasami zaniza go jakic buc, bardzo czesto jest to buc kibicujacy konkurencji. I nie ulega watpliosci, ze poziom ten nalezy utrzymac.

Natomiast byly przypadki cenzury, takiej zwyklej, jak to ktos ladnie ujol "bialoruskiej" ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#56 Postautor: sadychor » 4 kwietnia 2006, o 22:51

bkapusta pisze:(...)Akurat poziom forum pod tym wzgledem jest niezwykle wysoki, czasami zaniza go jakic buc(...)

Bo się obraże :evil: :wink: 8)

Awatar użytkownika
volf

#57 Postautor: volf » 4 kwietnia 2006, o 22:56

Gawrzyk pisze:np?
Kasowanie postów Robala ze składem TZ-etu (kotrnakty były już podpisane).Kilka postów Lucky'ego ,który wiele razy miał pretensje - to tylko kropla w morzu :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#58 Postautor: Cooper » 4 kwietnia 2006, o 23:44

Gawrzyk, masz czyste sumienie :?: :twisted: :D :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

piotr76
Senior
Kontakt:

#59 Postautor: piotr76 » 4 kwietnia 2006, o 23:56

Zdaje się że już wiadomo co dalej z forum :lol: :lol: :lol:
zainteresowanych odsyłam do tematu zbiórka na serwer :D
Pozdrawiam
Piotrek