Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Speedway Fan
Senior

#2351 Postautor: Speedway Fan » 27 marca 2006, o 14:32

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#2352 Postautor: Cooper » 27 marca 2006, o 15:13

spiks pisze:Witam
Widzę, że na forum zebrała się masa fachowców od promocji, reklamy, strategii marketingowych.Proponuję udać się na ul. Bernardyńską i składać podania o pracę.
Ludzie cieszmy się, że są w regionie firmy chcące łożyć na speedway i dzięki temu możemy walczyć o ekstraligę.

Przeciez nikt nie neguje zaangazowania tych firm w lubelski speedway... :roll: Tyle, ze przy okazji wynikla dyskusja OT na temat Perly.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2353 Postautor: bkapusta » 27 marca 2006, o 15:16

spiks pisze:Witam
Widzę, że na forum zebrała się masa fachowców od promocji, reklamy, strategii marketingowych.Proponuję udać się na ul. Bernardyńską i składać podania o pracę.
Ludzie cieszmy się, że są w regionie firmy chcące łożyć na speedway i dzięki temu możemy walczyć o ekstraligę.

pozdrawiam

Witam!

Jak zapewne sie domyslasz wiekszosc forumowiczow gdzies parcuje, ma jakies zainteresowania dlatego tak chetnie prowadzimy rozmowy OT. Cieszymy sie niezmiernie, ze sa chetni do dorzucania sie na zuzlel i przeciez tego nikt nie krytykuje, pogadalismy sobie tylko o strategi Browarow Lubelskich ktore swoja droga byla/jest dosc interesujaca, i przeciez mamy do tego prawo.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#2354 Postautor: Nazir » 27 marca 2006, o 18:42

garsija_montex pisze:Ja byłem w Gdańsku we wrześniu to kupiłem Goolmana za 1,69 zł :shock: czyli nawet taniej niż u Nas :lol:

PS. Pozdro dla Kopera :)

W tej chwili jest to sugerowana cena tego trunku:)

harry
Trener

#2355 Postautor: harry » 27 marca 2006, o 23:20

Szczerze powiedziawszy, z całym szacunkiem dla Perły, Goolman jest to jeden z najgorszych produktów lubelskich piwowarów. Gorsze były wynalazki stanu wojennego kiedy to wymyślono specjalne (zaniżone) normy na ilość ekstraktu itp. W rezultacie nie dawało się tego pić. Goolman jest smakowo dużo gorszy od Perełki i też nie mogę się nadziwić, że postanowiono zrobić z niego piwo ogólnokrajowe. Ale niezbadane są wyroki marketingowców :wink: :roll: :shock: 8)
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#2356 Postautor: Cooper » 28 marca 2006, o 01:19

harry pisze:Ale niezbadane są wyroki marketingowców :wink: :roll: :shock: 8)

Dziwisz sie? 75% ludzi studiujacych ten kierunek jest tam z przypadku. Tzn. nie wiedzieli jakie studia wybrac. Zero powolania. Mysleli, ze jak sie naogladali reklam w dziecinstwie to wystarczy. A pozniej sa takie skutki.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2357 Postautor: mikas » 28 marca 2006, o 09:41

Cooper pisze:
harry pisze:Ale niezbadane są wyroki marketingowców :wink: :roll: :shock: 8)

Dziwisz sie? 75% ludzi studiujacych ten kierunek jest tam z przypadku. Tzn. nie wiedzieli jakie studia wybrac. Zero powolania. Mysleli, ze jak sie naogladali reklam w dziecinstwie to wystarczy. A pozniej sa takie skutki.

Kurde a mi sie zawsze wydawało,ze z powołania to powinien być ksiądz no i może ewentualnie jeszcze lekarz, chociaż też nie koniecznie. Ale marketingowiec? Trzeba sie nauczyć mechanizmów działania rynku itp. itd. byc w miare inteligentnym i tyle. Do czego tu powołanie?
Chyba zostane śmieciarzem, bo jak miałem jakieś 3-4 latka to lubiłem patrzec jak śmieciarka podjeźdza pod blok i opróżnia kontenery, chyba mam powołanie :lol: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2358 Postautor: sadychor » 28 marca 2006, o 10:37

mikas pisze:(...)Chyba zostane śmieciarzem, bo jak miałem jakieś 3-4 latka to lubiłem patrzec jak śmieciarka podjeźdza pod blok i opróżnia kontenery, chyba mam powołanie :lol: :wink:

O w morde, ja też :!: :!: Na której stronie śmieciary chcesz jeździć :?:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2359 Postautor: bkapusta » 28 marca 2006, o 10:38

Mikasie do bycia prawnikiem trzeba powolania! ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#2360 Postautor: Cooper » 28 marca 2006, o 11:26

mikas pisze:
Kurde a mi sie zawsze wydawało,ze z powołania to powinien być ksiądz no i może ewentualnie jeszcze lekarz, chociaż też nie koniecznie. Ale marketingowiec? Trzeba sie nauczyć mechanizmów działania rynku itp. itd. byc w miare inteligentnym i tyle. Do czego tu powołanie?

I tu wlasnie Mikas, powielasz to stereotypowe myslenie... Jest jeszcze cos takiego jak predyspozycje... Pasja... Tego sie nie mozna nauczyc i wtedy po studiach dolacza sie do rzeszy przecietniakow w tym zawodzie.

Chyba przyznasz, ze aby byc dobrym prawnikiem (moze bardziej adwokatem) nie wystarczy nauczyc sie wszystkich paragrafow i tyle.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2361 Postautor: Łoptymista » 28 marca 2006, o 11:28

Cooper pisze:Chyba przyznasz, ze aby byc dobrym prawnikiem (moze bardziej adwokatem) nie wystarczy nauczyc sie wszystkich paragrafow i tyle.

Licza sie jeszcze uklady :twisted:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2362 Postautor: bkapusta » 28 marca 2006, o 11:31

Łoptymista pisze:
Cooper pisze:Chyba przyznasz, ze aby byc dobrym prawnikiem (moze bardziej adwokatem) nie wystarczy nauczyc sie wszystkich paragrafow i tyle.

Licza sie jeszcze uklady :twisted:

Kiedys sie liczyly zeby byc w ogole prawnikiem, teraz po otwarciu aplikacji uklady stracily na znaczeniu ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2363 Postautor: mikas » 28 marca 2006, o 11:33

sadychor pisze:
mikas pisze:(...)Chyba zostane śmieciarzem, bo jak miałem jakieś 3-4 latka to lubiłem patrzec jak śmieciarka podjeźdza pod blok i opróżnia kontenery, chyba mam powołanie :lol: :wink:

Ja chce być tym co sie tylko przygląda, zawsze wśród ekipy śmieciarki jeden taki był ;) (oprócz mnie z okna ;) )

bkapusta pisze:Mikasie do bycia prawnikiem trzeba powolania! :wink:

No to nie podlega dyskusji, nawet nie wspominałem o tym, bo to bardziej nawet oczywiste niż jeśli chodzi o księdza ;)

Cooper pisze:I tu wlasnie Mikas, powielasz to stereotypowe myslenie... Jest jeszcze cos takiego jak predyspozycje... Pasja... Tego sie nie mozna nauczyc i wtedy po studiach dolacza sie do rzeszy przecietniakow w tym zawodzie.

Chyba przyznasz, ze aby byc dobrym prawnikiem (moze bardziej adwokatem) nie wystarczy nauczyc sie wszystkich paragrafow i tyle.

Co Ty nam tu porównujesz porządnych prawników do jakichś marnych marketingowców ;) Prawda Bkapusta że teraz to już przegina :?: :wink:

Docinek marnych dziennikarzy nawet nie komentuje :twisted: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2364 Postautor: bkapusta » 28 marca 2006, o 11:38

Dokladnie mecenasie Mikas. Marketingowcy i dziennikarzyny to nawet do czyszczenia butow prawnikom sie nie nadaja! Trzeba znac swoje miejsce w szeregu ;-)

/// chociaz tak calkiem OT dodam, ze u mnie na wydziale to sie najbardziej jechalo po medykach, SGH i Polibudzie. Studenci dziennikarstwa i marketingu byli na UW zbyt malo wplywowa grupa zeby zasluzyc na nasza uwage ;-)
8) 8) 8)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2365 Postautor: Łoptymista » 28 marca 2006, o 12:05

mikas pisze: porządnych prawników

Huehuehue
Porządny prawnik to cos takiego jak sucha powódź, niewstydliwa choroba weneryczna czy piwo miller. 8) :?:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2366 Postautor: sadychor » 28 marca 2006, o 13:28

mikas pisze:
sadychor pisze:

Ja chce być tym co sie tylko przygląda, zawsze wśród ekipy śmieciarki jeden taki był (oprócz mnie z okna) (...)

Ten ktoś to kierowca (nie mylić z kierownikiem). Ale żeby nim zostać, trzeba mieć prawo jazdy kat.C. Chyba, że podtuningujemy Twoją Hondzianke i dołożymy jej zamisat spoilera podnośnik do kontenerów. :D :D

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2367 Postautor: mikas » 28 marca 2006, o 18:12

Łoptymista pisze:
mikas pisze: porządnych prawników

Huehuehue
Porządny prawnik to cos takiego jak sucha powódź, niewstydliwa choroba weneryczna czy piwo miller. 8) :?:

Bkapusta nie zniżył sie do poziomu marnego dziennikarzyny to i ja sie nie zniże i zostawimy Cie w niewiedzy 8) ale przekarze Twoje pytanie wraz z danymi pytającego odpowiednim osobom, dzięki temu pojawi sie szansa, że zostaniesz oddelegowany w redakcji do działu z horoskopami :twisted: :wink:

sadychor pisze:Ten ktoś to kierowca (nie mylić z kierownikiem). Ale żeby nim zostać, trzeba mieć prawo jazdy kat.C. Chyba, że podtuningujemy Twoją Hondzianke i dołożymy jej zamisat spoilera podnośnik do kontenerów. :D :D

To ja jednak proponuje Forda, zgadnij czyjego :?: :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#2368 Postautor: Prymus » 28 marca 2006, o 18:39

Przekażę Panie Mikas, przekażę... :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2369 Postautor: mikas » 28 marca 2006, o 18:43

:oops: :oops: :oops:
Następny sie czepia :wink: Mogłeś to uznac za literówkę :twisted: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#2370 Postautor: Prymus » 28 marca 2006, o 19:18

:D Jasne że mogłem :D

:wink: :wink: :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#2371 Postautor: Saint » 28 marca 2006, o 20:04

bkapusta pisze:
na wydziale to sie najbardziej jechalo po .... Polibudzie.

Jakbym wiedział przed spotkaniem, to byśmy inaczej pogadali... :wink: do Ursusa bym Cię wywiózł a nie na Ursynów... :wink:

Pozdrawiam

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#2372 Postautor: Manitou » 28 marca 2006, o 20:51

YKHM...masz coÅ› do Ursusa :?: :evil: :wink:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#2373 Postautor: jas » 28 marca 2006, o 21:57

sadychor pisze:

a juz sie balem, ze jestem sam z takim marzeniem. jak mialem kolo 6 lat, to marzylem o zostaniu kierowca smieciarki, tak jak inne dzieci marza o zostaniu aktorem, policjantem, pilkarzem, gwiazda rocka, piratem czy strazakiem :lol: . do tej pory pamietam, ze jednym z obrazow, ktory wywral na mnie najwieksze wrazenie, gdy bylem dzieckiem byla smieciarka "automatyczna", ktora obslugiwal tylko kierowca nie ruszajac sie z kabiny, ktora zobaczylem we Wloszech :lol:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2374 Postautor: sadychor » 28 marca 2006, o 23:19

mikas pisze:(...)To ja jednak proponuje Forda, zgadnij czyjego :?: :D

bkapusty :?:
Jest Nas trzech do ekpiy. Składamy CV :?:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2375 Postautor: mikas » 28 marca 2006, o 23:38

Nie nie, myślałem o troche większym niż Fiesta :wink:
Kolor chyba bordowy czy cos takiego :wink:
Chociaz z drugiej strony co dwa Fordy to nie jeden :)
Po co CV jak zakładamy swoją własną firme. Trzeba sie jakoś na łapówy zrzucic zeby przetarg w mieście wygrac :twisted: :)
Najlepiej niech któryś (Jaś bo on nie ma wkładu do spółki w postaci ruchomości a ma już pewnie amerykański akcent ;) ) zgłuszy żone tego szefa, czy kim on tam jest, Kom-Eko co mu tak załatwiała przedłużanie umowy z miastem przez tyle lat bez przetargu.
Plan chyba niezły co :?: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek