sting126 pisze:Gelo pisze:Dziwne - zapewne mam dejavu ale gdzieÅ› juz ten wywiad widzialem... w kazdym badz razie bardzo podobny.
Moze "Dziennik" rano czytales
Niewątpliwie był to dziennik - ale z pewnością nie Wschodni aczkolwiek lubelski.
Nazir pisze:Gelo pisze:Dziwne - zapewne mam dejavu ale gdzieÅ› juz ten wywiad widzialem... w kazdym badz razie bardzo podobny.
Pewnie dlatego, że wywiady z tymi samymi osobami maja to do siebie, że tresci przekazywane przez te osoby zazwyczaja są identyczne
Nazir pisze:Właśnie porownalem i tylko trzy pytania sa podobne...
A poza tym o co redaktor DW miał pytac Louisa? O to jak dlugo chodzi w jednych gatkach. czy jaką kawe lubi z rana...?!
Czepiasz sie Gelu
To, że byłes pierwszy nie oznacza zaraz, że ktos po tobie ściagnął...
Tymczesem zarząd TŻ Sipma uchwalił w końcu budżet klubu na nadchodzący sezon. I co równie ważne - pionformował o planach finansowych opinię publiczną. Rzecz niebywała w sportowych realiach Lubelszczyzny. BRAWO !
Budżet skalkulowano na 2 mln 50 tys. zł, z czego 48,3 % mają stanowić wpływy z biletów, 42% (868 tys. zl) to środki uzyskane od sponsorów, 12 tys. stanowią darowizny, a 180 tys. zł to dotacje. Najwięcej, bo 83% z całego budżetu, czyli 1 mln 700 tys. pochłoną wypłaty dla zawodników. Na działalność szkółki żużlowej klub zamierza przeznaczyć 50 tysięcy złotych.
hayabusarider pisze:Darowizny???
to jak to jest?? Można było w końcu przekazać 1% dla TŻ??
Kod: Zaznacz cały
Adam przywiózł z sobą części, które dobre są w Anglii, ale w Polsce nie sprawdzają się. Wyjąłem ze swojego motocykla moje i pożyczyłem. Jak widać po jego wyniku, przydały się - mówił Szwed