Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
sledzio

#426 Postautor: sledzio » 8 października 2004, o 22:29

kurcze nie całe 2 dni zostały do meczyka a mi bardziej ciśnienie podnosi się bardzo wieże w Tż i myśle że nie zawiodą nas i awansujemy do extraligi to było by coś tylko pogoda mnie martwi bo deszcz pada non stop od 19 zaczął gdzieś ale myśle ze Bóg się zlituje i specjalnie wspaniałą pogode da nam kibicom na niedziele i ciepło !!

ps. dużo kibiców wybiera się z zielonki ???

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#427 Postautor: $korzen$ » 8 października 2004, o 22:38

Ojj ciezki orzech do zgryzienia ma Stachyra 8) . Nie odkryje Ameryki jak napisze ze Piszcz z Knappem jechac nie moga, to sa 2 inwidualnosci wiec na asekuracje bym za bardzo nie liczyl. Ale czy para Piszcz-Jelen bedzie dobra to tez bym polemizowal. Jechalismy tak z Gdanskiem i praktycznie iekszosc biegow z tego co pamietam dostalismy 2:4, ale obecnie jelen prezentuje sie o niebo lepiej. Jedno jest pewne ze wynik ZKZ-u ciagnac bedzie 2 para, jesli ich chociaz czesciowo uda sie powstrzymac to odrazu powstrzymamy reszte zespolu. Ja osobiscie bym zaryzykowal :

Frankow-Trumna
Karlsson-Knapp
Piszcz-Jelen

Kluczowa postacia bedzie Piszcz bo wiadomo jak to z Jeleniem, wygrac moze z kazdym ale przegrac niestety takze. Beda 2 mocne pary a zadaniem 3 bedzie nie dostawac po d... :D Ale znajac Jasia to mozemy sie spodziewac najgorszego ....... (Knapp-Piszcz).

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#428 Postautor: Talib » 8 października 2004, o 23:14

"Ale znajac Jasia to mozemy sie spodziewac najgorszego ....... (Knapp-Piszcz)."

Nie wierzę, żeby tak zestawił drugą parę. No chyba, że już siedzi na walizkach...

meesha
Trener
Kontakt: