KosaRKS pisze:idealnie podsumowane, dzięki wielkie korzen
co do nazywania tego sektora "żyletą" - dla mnie to po prostu SEKTOR, kiedyś Śp. Mario podczas meczu krzyczał o 'lubelskiej żylecie' i chyba dlatego często ktoś nazywa tak nasz sektor. Jak wiadomo ŻYLETA jest tylko jedna

ale co za różnica jak kto nazywa to miejsce? Sektor, sektor od strony bystrzycy, czy od niedawna - sektor Speedway Euphorii, łotewa.
Prosze bardzo

Po prostu uwazam, ze jak ktos chce na spokojnie bez darcia ryja obejrzec spotkanie, to jest na prawde mnostwo miejsca, zeby znalezc sobie odpowiednie lokum. Ja z reguly jestem nieopodal was i staram sie podlaczyc pod doping zawsze. Ale jezeli mi sie nie chce, mam sraczke, ale po prostu mam ochote poogladac sobie szarze takiego Bombera bez zdzierania gardla to ide troche dalej i tyle

i nie widze w tym problemu. Tak samo nigdy nie zrozumiem, jak mozna ogladac zuzel na siedzaco

ale to juz temat na inna dyskusje. Jak kogos urazilem, to sorry, ale tez jestem zdania, ze siadanie w miejscu euphorii w sytuacji kiedy nie chce sie nawet podniesc czterech liter do Szkocji jest niepowazne. Pozdrawiam! Dzisiaj gonimy dlugopisow do 37!