Ultras-oprawa

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#26 Postautor: Cz@rek » 19 marca 2005, o 23:23

Hollywood pisze:Tzw psychologia społeczna rysuje taki obraz , że ludzie nie chętnie wrócają do puszek (są różne powody) dlatego podwyższenie ceny biletów to najlepsze rozwiązanie , kto ma przyść na mecz to przyjdzie czy bilet będzie po 15 czy po 17 zł.

Zgadzam się z Tobą w 100%,ja bym zapłacił Ty też,ale ile jest jescze
takich zapalonych fanów 1000 :?: 1500 :?: Taką byś chciał frekwencje
na stadionie :?:
A i jeszcze jedno jeśli aktualna liczba widzów oscyluje wokół 5tys.to
na co FC chciałby wydać ok.10.000 pln za jedne zawody :!: :?:

Gość

#27 Postautor: Gość » 19 marca 2005, o 23:56

Cysiek pisze:ludzie jak chcecie miec zawalista oprawe to rubcie z rzutki albo pomagajcie tymco to organizuja zeby było lepiej

po drugie na stadionie takim duzym musicie miec tego duzo wiecej niz na hali Podczas LM albo na niektórych meczach ligowych jak sie spręzalismy w Fc Montexu to było ponad 500 serpentyn podczas prezentacji masa konfetti i doping bembny

Wice z koro na hali były takie liczby a hala taka mała i na Fc siada po 50 os a u was koło setki wiec powinno pujsc koło 1000 serpentyn i kilkunastu kilo konfetti bembny tez by sie przydały przynajmniej trzy jak na taka liczbe i jakas sektorówka

cysiek ma racje!! Ja bym proponowal tak : niech nawet co 5-7- osoba przyniesie po 2-3 serpentyny, bo np. na 1 luku, siedzi ok 500 osob, to wynik wychodzi nastepujący 500 osób co 5 osoba przynosi 2 serpentyny, czyli w sumie przynosi 100 osób po 2 = 200 serpentyn, to tak cięzko ??
Ja sam na mecz piłkarek do Mosiru mam zawsze ok 5 kg konfetii z meczu na mecz!!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#28 Postautor: mikas » 20 marca 2005, o 00:00

Cz@rek pisze:A i jeszcze jedno jeśli aktualna liczba widzów oscyluje wokół 5tys.to
na co FC chciałby wydać ok.10.000 pln za jedne zawody :!: :?:

Że co?? Kolego zejdz na ziemie,jeśli Fan Klub uzbiera na oprawę przed meczem z Rzeszowem 200-300zł to będzie dobrze. Dużo tu gadacie a nie zdajecie sobie sprawy że w Fan Klubie jest ok 20 osób z tego większość to osoby uczące sie w szkołach i studiujące i nie mające własnych dochodów,więc skąd ma byc ta kasa na oprawy??
Wszystkim którym nie podobają sie oprawy zapraszam na PW(szczegolnie kolegę radzio_ ) naprawdę możecie sie przydac i znajdzie się dla Was robota a oprawy dzieki Wam będą naprawdę o wiele lepsze. Wszystkich chętnych do pomocy,niekoniecznie finansowej zapraszam.
Gdyby ktoś też chciałby wspomóc Fan Klub finansowo i chciałby widziec więcej rac (nie petard i fajerwerków) balonów itp. równiez zapraszam, żadną pomocą Fan Klub nie gardzi.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#29 Postautor: Cooper » 20 marca 2005, o 00:04

Mikas ile dzis browarkow strzeliles? :D A mialo nie byc pisania "po" :D
Koledze Cz@rkowi chodzilo chyba o sytuacje, gdyby cena za bilety wzrosla o 2 zł, ktore to mialyby byc przeznaczane na oprawe. I stad sobie policzyl: 5 tys. widzow x 2 zł = 10 000 zł. :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#30 Postautor: Manitou » 20 marca 2005, o 00:05

Holly miej na uwadze, że nie wszyscy mają tyle lat co my. Na mecze chodzi kupa małolatów, którzy nie pracują a kasę na bilety ciułają przez trzy dni. Dla takich ludzi te dwa-trzy złote to naprawdę problem. Myślę, że tak jak jest jest dobrze. FC sobie chodzi po stadionie i kto ma ten wrzuca do puszki.

A co do narzekań ludzi z FC na wrzuty od niektórych na stadionie - chamstwo jest wszędzie, nawet wolontariusze WOŚP zbierają od różnych ortodoksów, że "to napewno na narkotyki" itp. Taka dola wolontariusza. Trzymajcie się dalej tych puszek, chyba, że znajdziecie hojnego sponsora...ode mnie macie parę blach jak w banku na każdym meczu. Pozdrawiam.

Czarek
Trener

#31 Postautor: Czarek » 20 marca 2005, o 00:08

Jeśli chodzi o rzucanie do puszek (bo pomysł podniesienia cen biletów dla celów oprawy to kompletna aberracja) to ja przestałem dwać na oprawę gdy zobaczyłem jak są wykorzystywane serpentyny tzn. są bez przerwy rzucane, opóźniając trwanie meczu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

skipi

#32 Postautor: skipi » 20 marca 2005, o 00:11

narazie trzeba sie pokazac w krosnie i tam zrobic porzadna oprawe.Kto jedzie niech wezmie pare zl wiecej i mozna zrobic oprawe

Cysiek
Kontakt:

#33 Postautor: Cysiek » 20 marca 2005, o 00:13

Mikas ze co w fk jest tylko 20 osób ludzie to woła o pomste do nieba lepiej było juz tego nie pisac na mecz przychodzi ponad 5 tys wiary regularnie a w fk jest koło 20 os nie no super w piłce recznej jak na mecz przyjdzie kolo 1 tys jest spoko a fc liczy ponad 40-50 osób a na LM jeszcze wiecej na wyjazdy jeździ po 40 osób z fc którzy dopingja zawodniczki tam gdzie graja !!

JESTEÅšMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ MKS GRA !!!
Był Będzie Jest Montex Lublin MKS !!!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#34 Postautor: mikas » 20 marca 2005, o 00:14

Ehhh Cooper a Ciebie dalej widze gorączka nie puściła. Dokładnie wiem o co chodziło Cz@rkow, ale wymienianie tak dużych sum w kontekście oprawy to jest jakies nieporozumienie,zresztą sam wiesz jak jest więc nie musze Ci tłumaczyć. Nie fantazjujmy tutaj tylko myślmy realnie,bo 10000zł a nawet 1000zł to jeszcze długo w Lublinie nikt nie przeznaczy na oprawę.
P.S.Z tym piciem tez przeginasz,ale w tym temacie to sie juz policzymy na osobności :twisted:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#35 Postautor: Cooper » 20 marca 2005, o 00:17

Cysiek pisze:Mikas ze co w fk jest tylko 20 osób ludzie to woła o pomste do nieba lepiej było juz tego nie pisac na mecz przychodzi ponad 5 tys wiary regularnie a w fk jest koło 20 os nie no super w piłce recznej jak na mecz przyjdzie kolo 1 tys jest spoko a fc liczy ponad 40-50 osób a na LM jeszcze wiecej na wyjazdy jeździ po 40 osób z fc którzy dopingja zawodniczki tam gdzie graja !!

JESTEÅšMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ MKS GRA !!!

Wolimy miec w Fan Klubie 20 Mikasow, niz 50, czy nawet 5000 "Cysków". :D :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#36 Postautor: mikas » 20 marca 2005, o 00:25

Cysiek a czy to moja wina że jest całe 20 osób które cos chcą zrobić?? Fan Klub przyjmie każdego do pomocy,ale na dzien dzisiejszy chętnych jakoś nie widać niestety :(
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt: