nowe zasady w play-off w zasadzie wykluczają handel w rundzie zasadniczej bo czy z pierwszego czy z szóstego miejsca szanse na awans
są zbliżone, myśle żę te przepisy są akurat korzystne dla TŻ bo duże nakłady będzie trzeba ponieść na sprzet na dwa, trzy ostatnie dwumecze
a nie płacić za podpis przed sezonem a jeśli skład zostanie utrzymany to skoro wywalczyli baraże w tamtym roku to po dosprzętowieniu można i w tym roku
a i przestańcie o tym łamaniu prawa pracy, kontrakt zawodnika nie jest stosunkiem pracy ale umową cywilno-prawną, GKSŻ ma prawo ustalać dowolny regulamin DMP na żużlu a czy to co ustalono jest korzystne dla polskiego żużla to druga sprawa, przyjety został jednogłośnie
Obrady GKSŻ 2005 r.
Napisałeś to tak, że ja zrozumiałem żeby GKSŻ zamiast deflektorów ustalił tak aby nie kupywać deflektorów lecz żeby kluby wyremontowały stadiony i zainwestować w szkółkemks_montex pisze:moje zdanie jest takie!! zamiast tych deflektorów a kazdy troche koztuje, to mogliby zainwestowac np. w szkołkę dla mlodziezowcow czy remont stadionu!!