Fanki, kibicki, dziewczyny i nie tylko
- _piotrusss
- Kadrowicz
http://www.rkm.rybnik.pl/fanki/018.jpg? ... 91ab0f8767
Mam nadzieje, że u nas takich kibicek nie ma
Mam nadzieje, że u nas takich kibicek nie ma
TÅ» MOTOR LUBLIN
Vince Carter
Vince Carter
_piotrusss pisze:http://www.rkm.rybnik.pl/infopage.php?id=30
eee tam .. u nas nieporównywalnie pikniejsze dzieweczki
racja Erwin
- widac ze na Slasku ten ich pyl (kopalniany nie zuzlowy!) zle wplywa na cere...
- nie to co u nas... czysta przyroda, pola, sady...
nie bez przyczyny podczas jedego z wydan Teleexpressu Orłoś przed jakimś konkursem Miss Polski, Polonia etc. powiedział, że bedzie pojedynek: Lubelszczyzna kontra reszta Polski
jak to sie mowi: cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie (?) co posiadacie...
nie bez przyczyny podczas jedego z wydan Teleexpressu Orłoś przed jakimś konkursem Miss Polski, Polonia etc. powiedział, że bedzie pojedynek: Lubelszczyzna kontra reszta Polski
jak to sie mowi: cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie (?) co posiadacie...
Ostatnio zmieniony 5 grudnia 2004, o 19:59 przez dannie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nichollsowa
mks_montex pisze:powiem tak, sport w postaci zuzla, jest tylko i wylacznie dla chlopów
O NIE !!!!!!!!! Zbulwersowałeś mnie
Fajny temacik
miłościa do żużla zostałam zarażona w wieku 4 lat ( wtedy to pociagały mnie przede wszystkim upadki, jeśli takowych w meczu nie było to zawody uważałam za stratę czasu
Mecze zuzlowe dostarczaja mi niesamowitych wrażen, których po prostu czasami nie da sie opisac slowami ( ale o tym to pewnie sami wiecie
......... ale tak naprawdę speedwayowi zawdzieczam znacznie więcej......wspaniałych przyjaaciół ( pozdro dla Fc z Ostrowa
a nawet kochanka
Tak czy siak żużel jest też dla bab
pozdrowienia dla wszystkich zwolenników kobiet na stadionie
- _piotrusss
- Kadrowicz
Erwin pisze:_piotrusss pisze:http://www.rkm.rybnik.pl/infopage.php?id=30
eee tam .. u nas nieporównywalnie pikniejsze dzieweczki
No dlatego trzeba zrobić taką galerię i pokazać światu gdzie są najładniejsze dziewczyny!
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:No dlatego trzeba zrobić taką galerię i pokazać światu gdzie są najładniejsze dziewczyny!
Tia, trzeba, trzeba, tylko ciekawe jak skoro do tej pory na 35 wpisów w tym temacie tylko... 1 (słownie jeden) jest autorstwa kobiety i to na dodatek z Ostrowa
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
no skoro lubelskie fanki nie przejawiaja entuzjamu do wysylania swoich zdjec to czas aby problemem zajeli sie.... Gawrzyk i Shack. przeciez robili zdjecia calej publiki na kazdym meczu wiec na pewno maja utrwalona nie jedna fanke na trybunach.
domagam sie odtajnienia zdjec! kto ze mna ?
swoja droga ciekawe czy chlopaki liczac widzow robili statystyki..... kobiet: XX mezczyzn: XXX

domagam sie odtajnienia zdjec! kto ze mna ?
swoja droga ciekawe czy chlopaki liczac widzow robili statystyki..... kobiet: XX mezczyzn: XXX