Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gosia
Szkółkowicz

#526 Postautor: Gosia » 23 września 2004, o 23:05

Rozumiem że nasi po wygranych barażach w ramach nagrody od sponsorów jadą na Majorkę 8) [/i]

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#527 Postautor: grzesieck » 23 września 2004, o 23:09

Phi! Na Seszele ich wyslac 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#529 Postautor: Regdal » 23 września 2004, o 23:20

le 3eme oeil pisze:witam na poczatek wam gratuluje w tym dniu byliscie lepsi. ale odpowiedzcie mi na moje pytania jezeli oczywiscie jestescie w stanie :wink: dlaczego mówicie ze stal kupiła 1 mecz w lublinie?po co pytam? miejsce w pierwszej czwórce mielismy zapewnione nawet w przypadku porazki bo chyba nikt nie miał wątpliwości co do wyniku meczu wybrzeze-gtz mimo pojawiających sie różnych plotek. a o barażach nikt wtedy nie myślał zresztą równiez wy byliscie święcie przekonani ze sprawa 2 miejsca rozstrzygnie sie na lini lublin - gorzów czyż nie?? pytam więc po co stal miałaby kupowac ten mecz? po 2 nasz mecz w gorzowie. czy to naprawde tak dziwne ze zawodnik pokroju zorra robi 3,3,3 a później 0,0? nie jest to jakis wielki zawodnik. równie dobrze można powiedziec ze miedziński sprzedał miskowiakowi tytuł imś juniorów przeciez po rundzie zasadniczej był najlepszy a skoro przegrał półfinał mozna przypuszczac ze sprzedał- takie jest wasze rozumowanie którego ja osobisci nie rozumiem. jak myślicie czy naprawde mało było przypadków ze zawodnik w 1 fazie meczu jechał rewelacyjnie a później coś mu nie szło? i czy w każdym takim przypadku można mówić o sprzedaniu meczu? zastanówcie sie nad tym ! oczywiście jak juz młówiłem wygraliscie zasłużenie gratuluje wam i żeczy powodzenia i szczęścia. pozdro dla normalnych kibiców obu drużyn. nara

Myślę,że z tymi pytaniami trafiłeś pod zły adres,na ich większą część myślę,że znajdziesz odpowiedź u niejakiej pani z tej marmy czy jak jej tam. 8)

wielka kuciapa

#530 Postautor: