Gdzie motory dla naszych juniorów??????????

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
air

#51 Postautor: air » 17 września 2004, o 23:51

Cooper ze ty prosisz tatusia zeby ci tlumaczyl na forum to nie znaczy ze ja musze mamusie jestem od ciebie madrzejszy wiec wiesz rozumiem co pisze i mam pojecie o tym ...!!
Ostatnio zmieniony 17 września 2004, o 23:51 przez air, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Wojtek

#52 Postautor: Wojtek » 17 września 2004, o 23:51

air pisze:No wiesz wojtek Poprostu widac ze sie zna na tych sprawach wiec wiesz!dziekuje ale nie ma czego gratolowac bo zna sytuacje jaka jest w klubie bo tak jak ja gada z juniorami :)

I co macie z tego gadania? Chcecie, zeby bylo lepiej to DO ROBOTY!!!, a nie w psychologow sie bawicie. Dzisiaj cale spoleczenstwo placze, ze jest zle. Milego gadania zycze z juniorami...dobranoc

air

#53 Postautor: air » 17 września 2004, o 23:53

No i Gadamy a co nie wolno? a po 2 wiesz trzeba im pomuc moze jakis sponsor! mala kasa dla juniorow! a nie tylko rozmowy nad tym! klub nie da kasy na remonty!!

EWELINA

#54 Postautor: EWELINA » 17 września 2004, o 23:54

dobranoc wojtusiu, a z juniorami niejeden miły dzien pewnie jeszcze spedzimy> W psychologów się nie bawimy, po prostu kazdy pisze swoje zdanie..

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#55 Postautor: Cooper » 17 września 2004, o 23:55

skad zes sie tu w ogole wzial? Przeczytaj sobie gowniarzu pare postow tutaj i zauwaz, ze NIKT tutaj nie wrzuca na siebie na forum! Tu sie kulturalnie ( :D ) wymienia poglady. Wiec nie wiem smarkaczu, co tu jeszcze robisz, zabieraj misia i klocki i spadaj. Porozmawiaj sobie juniorami (pewnie jedyna rozmowa to Twoje blagania o autograf przez kraty ogrodzenia). Znawca sie znalazl. Lekcje juz odrobiles? Nie? To co tu jeszcze robisz? Siadaj do ksiazek bo sie do poniedzialku na 8 rano do gimnazjum nie wyrobisz. A i dobrze Ci to zrobi na Twoja polszczyzne.

To tyle co mam do Ciebie, wiecej nie mam zamiaru Tobie odpisywac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

EWELINA

#56 Postautor: EWELINA » 17 września 2004, o 23:57

Cooper, sam napisałeś ze na forum sobie nie wrzucamy wiec zbastuj co? air nie napisał nic czym mogłeś sie wkurzyc wiec po co ta gadka? Gwarantuje ci poza tym ze on z juniorami zyje swietnie, a o autografy nikogo nie musi prosic.Pozdro

air

#57 Postautor: air » 17 września 2004, o 23:58

Cooper jak ty chodzisz do gimnazjum to nie znaczy ze kazdy! w przeciwinstwie do ciebie mam kontaklt z juniorami i zawodnikami! a lekcje to ty sobie smarkaczu odrob wogule jak smiesz tak do mnie mowic! a poglady chab kazdy swoje moze podac! a po 2 to dobranocka dawno jusz byla wiec idz spac! a ty co na kolankach smigasz do Macka po autograf hehe osmieszasz sie i to bardzo .... heheh

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#58 Postautor: mikas » 17 września 2004, o 23:58

Ewelina i Air jeszcze jesteście za młodzi i za mało wiecie o życiu. Dla Was wszystko jest proste, bo poprosicie rodziców i Wam dadzą pieniążki na jedzenie, na ubranie i inne rzeczy. Nie rozumiecie tego że pieniędzy może poprostu nie być tyle ile jest potrzeba i w pewnych sprawach trzeba ograniczać wydatki. Wam na wszystko starcza i myślicie że w klubie tez ma na wszystko starczyć.A realia są zupełnie inne.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

air

#59 Postautor: air » 18 września 2004, o 00:02

EWELINA ThX!! A Do Mikasa ty myslisz ze ile ja mam lat co myslisz ze jestesmy dziecmi mylisz sie !! zyje troche na swiecie i wiem co sie dzieje wiec orituje sie ile kosztuja czesci i wszytko do motorku wiec dlatego mowie ze klub powinien dawac czesc kasy na remonty silnika! bo sam junior nie ma kasy! wiec chba sam rozumiesz ze nie mowie odrazu o klubie ze klub nie kupoje ja rozumiem ze nie ma kasy ale wiesz musi pomuc juniorom bo bedzie ciezko:) Pozdro

EWELINA

#60 Postautor: EWELINA » 18 września 2004, o 00:03

Mikas, nie znasz mnie i nie wiesz jak wygląda zycie, badz pewien ze nie jest ono takie kolorowe jak napisałes.znam wartosc pieniadza i wiem ze nie łatwo jest zdobyc kase wiec nie musisz mi tego tłumaczyc jak dziecku bo juz nim nie jestem!Wiemy ze klubowi nie na wszystko starcza, a raczej powinnam napisać starcza na niewiele i nie wymagam od działaczy niewiadomo czego! Naprawdę chyba musze zmienic lokal bo my sie tu nie rozumiemy!Pozdrawiam;)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#61 Postautor: Cooper » 18 września 2004, o 00:09

EWELINA pisze: NaprawdÄ™ chyba musze zmienic lokal bo my sie tu nie rozumiemy!Pozdrawiam;)

O, tak, tak. I najlpeiej wez za raczke aira i pokaz mu wyjscie, bo chlopak nie moze trafic.

Choc szczerze mowiac, to Ty Ewelina moglabys zostac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#62 Postautor: mikas » 18 września 2004, o 00:11

Po waszych wpisach bardzo dokładnie można wywnioskować,że napewno utrzymuja Was jeszcze rodzice i chyba temu nie zaprzeczysz??
Wyobraź sobie że np. od tego miesiąca twoi rodzice zarabiają dwa razy mniej niż dotychczas. I mowią Ci że od dziś ubierasz się w ciuchlandzie bo ich nie stać na markowe ubrania, a twoj starszy brat idzie na studia i potrzebne mu są pieniądze na akademik, ksiązki itp. I co wtedy ty mówisz mamie czy tacie: "to znajdzcie mi sponsora, bo ja dalej chce miec markowe ciuchy"?? A oni wtedy Ci powiedzą jesli chcesz miec coś więcej niż inni to sam na to zapracuj i zarób sobie na to,bo nas nie stać. I tak samo jest ze szkółką, jeśli chcą do czegos dojść i mieć coś więcej to muszą tez zainwestować, a nie liczyć tylko na klub, bo klubu na to w tym momencie nie stać.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

EWELINA

#63 Postautor: EWELINA » 18 września 2004, o 00:15

wyobraz sobie Mikas ze mam podobna sytuacje bo nie moge isc na studia na które chce z braku funduszy.Tyle ze ja sie nie załamuje i jakos sobie radze.Pytanie do Coopera"po co ci jestem potrzebna na forum? nie zgadzamy sie, mamy zupełnie rózne poglady na te sprawy, i z mojej strony na pewno nic sie w tej kwestii nie zmieni:)

Awatar użytkownika
mikas
Trener