jas pisze:ja mysle, ze moznaby puszczac "mydelko fa"jakos mi sie ta "piosenka" nieodlacznie z zuzlem kojarzy
Ah to były czasy
Geest pisze:
a jeszcze mozna podczas równania toru puszczać blendersów - czarny ciągnik czy jakoś tam...
mikas pisze:Geest pisze:
a jeszcze mozna podczas równania toru puszczać blendersów - czarny ciągnik czy jakoś tam...
To mi sie podoba, trzeba jeszcze tylko znaleźć sponsora na przemalowanie na czarno i tuning naszego ciągnika
Na przykład jak nie będzie nam sie podobała jakaś decyzja sedziego to proponuje tekst: "Co mi tu pan sugeruje prosze pana"
meesha pisze:Obawiam się, że nie będzie tego słychać jak wszyscy wzniosą okrzyk okolicznościowy na okoliczność niepodobania się decyzji sędziego
Dokładniewojteko pisze:meesha czy sugerujesz ze ów okrzyk to ten ktorego użyłes po raz pierwszy w Krosnie kiedy niespodobala Ci sie decyzja sedziego Banasiaka(chyba tak sie nazywał)![]()
![]()
![]()
![]()
K.A.M.I.L. pisze:Posiadam troszkę lepszą wersję tej nutki Smooth criminal. tylko nie wiem gdzie ją umieścić aby można było ją pobierać.
Pozdrawiam
Shack pisze:K.A.M.I.L. pisze:Posiadam troszkę lepszą wersję tej nutki Smooth criminal. tylko nie wiem gdzie ją umieścić aby można było ją pobierać.
Pozdrawiam
dawaj na maila mailto:rafalt@net-land.pl
Nikt nie umie obsługiwac programów muzycznych ? ;]
Shack pisze:bkapusta pisze:ja umiem winampa i audacity ktorym edytuje i skladam sobie sety Pink Floydow
no to do roboty ;]
A ja w winampie potrafię zrobić tak aby jeden kawałek co się kończy "nachodził" na drugi (który się zaczyna)bkapusta pisze:Ja nie jestem fachowcem, skladam sobie tylko kilka kawalkow w jeden ew. tne jeden na klika mniejszych nic pozatym:P
Shack pisze:bkapusta pisze:Ja nie jestem fachowcem, skladam sobie tylko kilka kawalkow w jeden ew. tne jeden na klika mniejszych nic pozatym:P
no właśnie o to chodzi żeby wyciąć kawałki z całego utworu