muzyka podczas zawodów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#26 Postautor: czaszka » 29 stycznia 2006, o 10:37

jas pisze:ja mysle, ze moznaby puszczac "mydelko fa" :twisted: jakos mi sie ta "piosenka" nieodlacznie z zuzlem kojarzy :wink:

Ah to były czasy 8) Hicior `91, pamiętam jak dziś 8)

BR
Senior

#27 Postautor: BR » 29 stycznia 2006, o 11:19

runda honorowa po wygranym biegu a w glosnikach Paranoid w wykonaniu Piersi, czyli:

"JadÄ™, jadÄ™ na motorze, wiater mi owiewa twarz,
mam na sobie czarne spodnie, a na brzuchu czarny pas" 8)

a tuż przed prezentacja krotka wstawka z rejsu:
http://www.rejs.art.pl/audio/nowy_kolega.mp3

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#28 Postautor: Kiry » 29 stycznia 2006, o 11:31

przy prezentacji zawodników gości , po każdym wyczytanym nazwisku, powinno się puszczać dzwięk kopniaka z półobrotu, to powinno stransznie deprymować i taki delikwent wiecej jak 7 w 6ciu startach nie zrobi :lol:
tylko chuck norris nie słyszy tego dzwięku, ten dzwięk wycisza sie przy chucku :P
Obrazek

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#29 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 29 stycznia 2006, o 11:44

Fajna nutka by była : Prodigy-"Smack my bitch up", tytuł trochę wulgarny, ale tekstu tam mało jest. Piosenka bardzo znana, wpadająca w ucho, na pewno by podgrzała atmosferę...
Z takiego żywego nastroju dałbym jeszcze wstęp z piosenki The Offspring-"The kids aren't alright" -bardzo fajny utworek.
Jak Geest zauważył bardzo fajną nutką było by jeszcze "Smells like teen spirit" Nirvany.
Jeszcze fajny ostre kawałeczki mniej znane to Limp Bizkit-"Rolling" i System of a down-"Toxicity"- we fragmentach...
A na prezentecję spokojny kawałeczek Pink Floydów- "Learning to fly" :)

pozdro

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#30 Postautor: K.A.M.I.L. » 29 stycznia 2006, o 13:45

Shacku właśnie przy przeglądaniu forum czytając twój post, słucham Alient Ant Farm. Nie wiem czy mi cos wyjdzie, ale spróbuje coś pokombniować z Smooth Criminal.

EDIT:
Jednak nie potrafie posługiwać się w tego typu programach, ale z tego kawałku można porobić całkiem fajne rzeczy.
Posiadam troszkę lepszą wersję tej nutki Smooth criminal. tylko nie wiem gdzie ją umieścić aby można było ją pobierać.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

meridol

#31 Postautor: meridol » 29 stycznia 2006, o 14:20

Myśle że nie trzeba dużo kombinować z jakimiś specjalnymi skladankami, choć bylo by to jakieś urozmaicenie. Miałem kiedyś okazję być na meczu hokejowym NHL i tam co chwile puszczano dosłownie kawałek jakiegoś znanego utworu typu Guns n' roses czy Rolling stones. Robiło to wrażenie bo byly to znane kawałki. Jest tez jeden klasyk który puszczają zawsze jak chcą rozruszać publiczność i zaraz postaram się go znależć.
Już mam: Jock James "Pump up song", na pradwę spoko!!!

Geest
Senior

#32 Postautor: Geest » 29 stycznia 2006, o 14:40

m.a.c.i.e.k.s pisze:Offspring-"The kids aren't alright" -bardzo fajny utworek.

bardzo popieram

a jeszcze mozna podczas równania toru puszczać blendersów - czarny ciągnik czy jakoś tam...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#34 Postautor: mikas » 29 stycznia 2006, o 14:48

Geest pisze:
a jeszcze mozna podczas równania toru puszczać blendersów - czarny ciągnik czy jakoś tam...

To mi sie podoba, trzeba jeszcze tylko znaleźć sponsora na przemalowanie na czarno i tuning naszego ciągnika :wink:

Można by jeszcze powybierać jakieś wstawki z różnych filmów i je jakoś połaczyć z muzyką np. z Misia, Seksmisji czy Rejsu :wink:
Na przykład jak nie będzie nam sie podobała jakaś decyzja sedziego to proponuje tekst: "Co mi tu pan sugeruje prosze pana" :wink:
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2006, o 14:52 przez mikas, łącznie zmieniany 2 razy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#35 Postautor: Cooper » 29 stycznia 2006, o 14:48

"Czarny ciagnik" na rownaniu toru to jest to 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

meridol

#36 Postautor: meridol » 29 stycznia 2006, o 14:51

To jest pisenka "Gonna fly now" jest zaj... zresztą cała płyta jest dobra.

meesha
Trener
Kontakt:

#37 Postautor: meesha » 29 stycznia 2006, o 14:52

mikas pisze:
Geest pisze:

To mi sie podoba, trzeba jeszcze tylko znaleźć sponsora na przemalowanie na czarno i tuning naszego ciągnika :wink:

I jeszcze może namówić zespół Ich Troje aby specjalnie dla nas (Exlusive :lol: ) nagrał utwór "Pomarańczowa polewaczka" :D Temat dobry, jak każdy inny na piosenkę tego zespołu :P

Na przykład jak nie będzie nam sie podobała jakaś decyzja sedziego to proponuje tekst: "Co mi tu pan sugeruje prosze pana"

Obawiam się, że nie będzie tego słychać jak wszyscy wzniosą okrzyk okolicznościowy na okoliczność niepodobania się decyzji sędziego :lol:
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2006, o 14:54 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#38 Postautor: mikas » 29 stycznia 2006, o 14:54

Skoro pomarańczowa to może lepiej Mandaryne namówić :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

wojteko
Senior

#39 Postautor: wojteko » 29 stycznia 2006, o 15:00

meesha pisze:Obawiam się, że nie będzie tego słychać jak wszyscy wzniosą okrzyk okolicznościowy na okoliczność niepodobania się decyzji sędziego :lol:

meesha czy sugerujesz ze ów okrzyk to ten ktorego użyłes po raz pierwszy w Krosnie kiedy niespodobala Ci sie decyzja sedziego Banasiaka(chyba tak sie nazywał) :?: :wink: :shock: :D :D

meesha
Trener
Kontakt:

#40 Postautor: meesha » 29 stycznia 2006, o 15:04

wojteko pisze:meesha czy sugerujesz ze ów okrzyk to ten ktorego użyłes po raz pierwszy w Krosnie kiedy niespodobala Ci sie decyzja sedziego Banasiaka(chyba tak sie nazywał) :?: :wink: :shock: :D :D
Dokładnie :) Tam po raz pierwszy w nerwach krzyczałem "sędzia narząd rozrodczy męski" oraz "nie lubię sędziego i całej rodziny jego" :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

wojteko
Senior

#41 Postautor: wojteko » 29 stycznia 2006, o 15:26

meesha pisze: Tam po raz pierwszy w nerwach krzyczałem "sędzia narząd rozrodczy męski" oraz "nie lubię sędziego i całej rodziny jego" :lol:

Ohhh jakże filigranowo i elegancko ująłeś stan swojego uniesienia :wink: :D a mnie sie wydawalo ze w Krosnie jakos inaczej to brzmialo fonetycznie :shock: :D

Shack
Administrator

#42 Postautor: Shack » 29 stycznia 2006, o 15:30

K.A.M.I.L. pisze:Posiadam troszkę lepszą wersję tej nutki Smooth criminal. tylko nie wiem gdzie ją umieścić aby można było ją pobierać.

Pozdrawiam

dawaj na maila mailto:rafalt@net-land.pl

Nikt nie umie obsługiwac programów muzycznych ? ;]

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#43 Postautor: bkapusta » 29 stycznia 2006, o 15:34

Shack pisze:
K.A.M.I.L. pisze:Posiadam troszkę lepszą wersję tej nutki Smooth criminal. tylko nie wiem gdzie ją umieścić aby można było ją pobierać.

Pozdrawiam

dawaj na maila mailto:rafalt@net-land.pl

Nikt nie umie obsługiwac programów muzycznych ? ;]

ja umiem winampa i audacity ktorym edytuje i skladam sobie sety Pink Floydow ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Shack
Administrator

#44 Postautor: Shack » 29 stycznia 2006, o 15:36

bkapusta pisze:ja umiem winampa i audacity ktorym edytuje i skladam sobie sety Pink Floydow ;-)

no to do roboty ;]

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#45 Postautor: bkapusta » 29 stycznia 2006, o 15:39

Shack pisze:
bkapusta pisze:ja umiem winampa i audacity ktorym edytuje i skladam sobie sety Pink Floydow ;-)

no to do roboty ;]

Ja nie jestem fachowcem, skladam sobie tylko kilka kawalkow w jeden ew. tne jeden na klika mniejszych nic pozatym:P
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Shack
Administrator

#46 Postautor: Shack » 29 stycznia 2006, o 15:41

bkapusta pisze:Ja nie jestem fachowcem, skladam sobie tylko kilka kawalkow w jeden ew. tne jeden na klika mniejszych nic pozatym:P

no właśnie o to chodzi żeby wyciąć kawałki z całego utworu :P

meesha
Trener
Kontakt:

#47 Postautor: meesha » 29 stycznia 2006, o 15:42

bkapusta pisze:Ja nie jestem fachowcem, skladam sobie tylko kilka kawalkow w jeden ew. tne jeden na klika mniejszych nic pozatym:P
A ja w winampie potrafię zrobić tak aby jeden kawałek co się kończy "nachodził" na drugi (który się zaczyna) :lol:
Myślę, że wspólnymi siłami coś byśmy stworzyli :D :wink:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#48 Postautor: bkapusta » 29 stycznia 2006, o 15:46

Shack pisze:

no właśnie o to chodzi żeby wyciąć kawałki z całego utworu :P

Hyhy oki pobawie sie, praca nie zajac nie ucieknie :P
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#49 Postautor: dannie » 29 stycznia 2006, o 16:41

Blendersi i "Ciagnik" :lol: :lol: ...kurde, szkoda, ze tak pozno, bo juz widzialem Mariusza Frankowa patrzacego z zalem na traktor i spiewajacego "zawsze chcialem miec takie cos..." :D :D

Z innych propozycji to cos co ostatnio wykradlem od Geesta :)
...czyli motyw muzyczny z "Druzyny A" :) (pamietamy? ;) )
Obrazek

baranek
Junior

#50 Postautor: baranek » 29 stycznia 2006, o 16:46

a jak sędzia wyklucza naszego zawodnika to refren z tego kawałka 5 2 dębiec "kto?"