lucki73 pisze:Pierwszy raz od... 10 lat zawitała na stadion ikona lubelskiego żużla Hans Nielsen. To źle?
Nieźle, tylko co w związku z tym

Większe długi niż były przed jego zawitaniem na ów stadion

No to faktycznie, tylko pogratulować pomysłu...
Pierwszy raz od 15 lat poprawiło się w sposób wyraźny nagłośnienie na stadionie. To źle?
Kwestią nagłośnienia akurat nie zajmuje się pan Kołodziej a MOSiR, którego (oby jak najszybciej) ów pan ma zostać dyrektorem...
W końcu ładny, dobry program. To też źle?
To bardzo dobrze, tylko co zrobić z makulaturą w postaci 2000 programów jakie zostały
Mamy połowę października, a mamy już kandydatury dość poważne do podpisania kontraktu z naszym klubem w przyszłym roku. To też jest niewygodne???
Lucki, "stary jesteś a głupi"

Co roku słyszymy o takich "kandydaturach" w okolicach listopada i czy coś z tego wynika

Nawet nazwiska siÄ™ te same powtarzajÄ…
Jak można Was zadowolić? W końcu zaczęło się coś dziać tak jak powinno, od właściwej strony. Wiem, że są tu osoby, które nakręcają złą atmosferę wokół Kołodzieja (bo widać to gołym okiem), ale przyjrzyjcie się dokładnie temu co się dzieje i sami oceńcie, czy nie są to posunięcia właściwe? Czy tak naprawdę opieracie swoje animozje w stosunku do Kołodzieja na Waszej rzeczywistej wiedzy, czy może na tym co usłyszycie od tych, którzy są mu przeciwni? Aaa???
Niestety niektórzy z nas mieli możliwość osobiście porozmawiać z panem Kołodziejem... wnioski z tych rozmów nie napawają optymizmem
Zachowujecie się (niektórzy) jakbyście księgowymi w tym klubie byli. A mnie się wydaje, że wszyscy jak jeden mąż jesteśmy kibicami i w stronę nas kibiców klub właśnie trochę się pokłonił (o co postulowałem bezskutecznie od wielu miesięcy) czego wcześniej trudno było się doprosić (a to pieniędzy nie ma, a to ktoś kłody pod nogi rzuca, etc. etc.). Pytam powtórnie: jak można Was zadowolić w temacie "lubelski żużel"? Nie jest idealnie, ale jest przecież lepiej niż było. Przynajmniej dla nas kibiców.
Mam wrażenie, że albo nie wiesz o czym mówisz albo znów robisz sobie jaja, jak to już drzewiej bywało
ukłoniki
PS. odpowiedź na PW wysłałem, jeśli nie doszła to daj znać
Pozdrowionka
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...