Ja się chcę, mimo późnej pory odnieść się do slów "motorlublin", posłuchaj mnie dobrze, jedna kwestia jest taka, że najwidoczniej nie znasz nowego Pana Dyrektora z jego wcześniejszych poczynań i bronisz go, mimo iż ewidentnie, człowiek po raz kolejny popełnia marginalne błędy. Już w czasach jego urzędowania w Starcie "załatwił" kontrakt z Perłą Browary S.A. ...dowiedz się u źródła dlaczego następnych transz nie przekazano

.
Teraz jest kwestia, że klub ma trudną sytułację finansową....drogi kolego, czy uważasz, że sytuację te może poprawić turniej, na który wpływy nie pokryją kosztów, nie wiem ile masz lat, ale przypomnij lub dowiedz się od osób starszych jaka była kwestia finansowa, po turnieju organizowanym przez LKŻ Lublin. Teraz Pan Kołodziej szuka oszczędności gdzie popadnie, a tak naprawde, to sam jest winny swojej "górnolotności" i stawek za przyjazd i punkty w tegorocznym turnieju.
Dla Ciebie jest łatwiej powiedzieć "zrozumcie racje dyrektora". ale Ty od siebie nie rozumiesz racji
wydanych pięniędzy przez kibiców przed sezonem.
PS
Nie mam karnetu ale w pełni popieram osoby, które je zakupiły i mialy pełne prawo wejść na tak owe, na ten turniej.
Pozdrawiam.