Talib pisze:Tak to już jest, wynik do 25 w plecy to i jechać się ludziom specjalnie nie chce.
No i błąd
Kezman - tak czy inaczej myślę, że z pięć dych nas będzie... szkoda tylko, że wszyscy rozproszeni na trasie
Talib pisze:Tak to już jest, wynik do 25 w plecy to i jechać się ludziom specjalnie nie chce.
meesha pisze:Talib pisze:Tak to już jest, wynik do 25 w plecy to i jechać się ludziom specjalnie nie chce.
No i błądA co będzie jak przypadkiem wygramy
![]()
![]()
Talib pisze:meesha pisze:Talib pisze:Tak to już jest, wynik do 25 w plecy to i jechać się ludziom specjalnie nie chce.
No i błądA co będzie jak przypadkiem wygramy
![]()
![]()
Jak wygramy to kaktus (np. Selenicereus grandiflorus) wyrośnie i zakwitnie mi na dłoni, a mój pies zacznie gdakać i znosić jajka (z mocą).
Te slowa mimo wszystko zabrzmialy optymistycznie, oby sie udalomeesha pisze:Jest pewna szansa (mała bo mała ale zawsze), że wykombinujemy jednak jakiś wspólny transport za rozsądną cenę - wszystko się wyjaśni już jutro, znaczy dziś, znaczy w piątekw czasie treningu. Około godz. 18 albo będziemy mieli dobrą wiadomość dla tych, którzy chcą sie z nami wycieczkować
albo będziemy zwracać pieniążki
(to w sumie też dobre
). Póki co - nie traćmy nadziei
![]()
Darz bór![]()
bosmanKSZ pisze:Kibice z Lublina jedźcie do Rzeszowa!! W Krosnei tez wielu z nas myslało ze bedzie do 30 mecz a jak sie pozytywnie rozczarowalismy?? W sumie to troche inna sprawa, bo polowa skladu sie wychowala w Rzeszowie ale zawsze jest szansa chociaz zwyciestwa Wam nie zycze
Pokazcie kibicom z Rzeszowa ze w Lublinie tez sa prawdziwi kibice ktory jezdza z druzyna na wyjazdy na dobre i na zle.
To tyle i do zobaczenie 24 lipca, to juz za 9 dni!!Szyujcie sie na pryjazd ponad 100 osobowej grupy z Krosna
ufff już się zaczynamy bac tej 100 osobowej grupy z Krosna Ale czekamy Czekamy za 9 dni się okaże kto jest lepszą drużyną
chciałem tylko dodać, że szansa ta w dużym stopniu jest skorelowana (trudne słowojak sam żempisze:Jest pewna szansa (mała bo mała ale zawsze)...
bosmanKSZ pisze:ufff już się zaczynamy bac tej 100 osobowej grupy z Krosna Ale czekamy Czekamy za 9 dni się okaże kto jest lepszą drużyną
Nie bojcie sieKibice z Krosna nie gryza
![]()
A tak na powaznie to za 9 dni najwaznieszy mecz w sezonie i miejmy nadzieje ze obie strony beda zadowoloneWy z trzeciego zwyciestwa w tym roku, my z bonusa
bosmanKSZ pisze:ufff już się zaczynamy bac tej 100 osobowej grupy z Krosna Ale czekamy Czekamy za 9 dni się okaże kto jest lepszą drużyną
Nie bojcie sieKibice z Krosna nie gryza
![]()
A tak na powaznie to za 9 dni najwaznieszy mecz w sezonie i miejmy nadzieje ze obie strony beda zadowoloneWy z trzeciego zwyciestwa w tym roku, my z bonusa
grzesieck pisze:Piotrbaz pisze:yyy.. czego qrde przeciez jeszcze ja byl doszedl, moj kumpel i pav ktory byl na treningu i chcial sie zapisac ;/
ale zwaliliście ;/
ale jestes glupi ;/
Fantyś pisze:Znowu bedzie jak w meczu z Rzeszowem 13 biega a Ludziki z Rzeszowa już spakowani gotowi do wyjścia ze stadiony
grzesieck pisze:no troche sie wkurzylem, bo co to ma byc:
"ale zwaliliscie;/"
kto zwalil? Fan Klub? taki cwaniak jest to niech przyjdzie, zapisze sie i sam kombinuje.
zwalili kibice, ktorych w Lublinie jest jak na lekarstwo ostatnimi czasy.