Wyjazd do Rzeszowa (17.07.)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#76 Postautor: meesha » 14 lipca 2005, o 12:24

Talib pisze:Tak to już jest, wynik do 25 w plecy to i jechać się ludziom specjalnie nie chce.

No i błąd :D A co będzie jak przypadkiem wygramy :idea: :lol:

Kezman - tak czy inaczej myślę, że z pięć dych nas będzie... szkoda tylko, że wszyscy rozproszeni na trasie :?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#77 Postautor: Talib » 14 lipca 2005, o 12:36

meesha pisze:
Talib pisze:Tak to już jest, wynik do 25 w plecy to i jechać się ludziom specjalnie nie chce.

Jak wygramy to kaktus (np. Selenicereus grandiflorus) wyrośnie i zakwitnie mi na dłoni, a mój pies zacznie gdakać i znosić jajka (z mocą).

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#78 Postautor: kezman » 14 lipca 2005, o 13:51

meesha pisze:

Kezman - tak czy inaczej myślę, że z pięć dych nas będzie... szkoda tylko, że wszyscy rozproszeni na trasie :?

A no to super. :wink:

pozdrawiam.

sledzio

#79 Postautor: sledzio » 14 lipca 2005, o 14:11

Talib pisze:
meesha pisze:

Jak wygramy to kaktus (np. Selenicereus grandiflorus) wyrośnie i zakwitnie mi na dłoni, a mój pies zacznie gdakać i znosić jajka (z mocą).

To uważaj żeby Tobie kaktus nie wyrusł na dłoni jak Waldusiowi Kiepskiemu z jednych odcinków tylko ze jemu na czole !!!

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#80 Postautor: sadychor » 14 lipca 2005, o 23:14

Obrazek

Jak sprawa z autobusem się rypnie, to chętnie się z kimś zabiore.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Snys
Zawodowiec

#81 Postautor: Snys » 14 lipca 2005, o 23:21

Spoko, przeciez masz juz miejsce :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#82 Postautor: sadychor » 14 lipca 2005, o 23:26

Ej co jest kurna :!: Będzie OT :!: Nie dość, że na forum rzeszowskim jakiś error podiwanił mi pomysł na avatara, to teraz taka zniewaga :!: Ja z ciapatymi raperami :!: Złożę oficjalne zażalenie :!: :evil:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

meesha
Trener
Kontakt:

#83 Postautor: meesha » 15 lipca 2005, o 03:20

Jest pewna szansa (mała bo mała ale zawsze), że wykombinujemy jednak jakiś wspólny transport za rozsądną cenę - wszystko się wyjaśni już jutro, znaczy dziś, znaczy w piątek :wink: w czasie treningu. Około godz. 18 albo będziemy mieli dobrą wiadomość dla tych, którzy chcą sie z nami wycieczkować 8) albo będziemy zwracać pieniążki :? (to w sumie też dobre :lol: ). Póki co - nie traćmy nadziei :idea:

Darz bór :!: :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Koper
Trener
Kontakt:

#84 Postautor: Koper » 15 lipca 2005, o 03:40

meesha pisze:Jest pewna szansa (mała bo mała ale zawsze), że wykombinujemy jednak jakiś wspólny transport za rozsądną cenę - wszystko się wyjaśni już jutro, znaczy dziś, znaczy w piątek :wink: w czasie treningu. Około godz. 18 albo będziemy mieli dobrą wiadomość dla tych, którzy chcą sie z nami wycieczkować 8) albo będziemy zwracać pieniążki :? (to w sumie też dobre :lol: ). Póki co - nie traćmy nadziei :idea:

Darz bór :!: :D
Te slowa mimo wszystko zabrzmialy optymistycznie, oby sie udalo :!:

bosmanKSZ

#85 Postautor: bosmanKSZ » 15 lipca 2005, o 11:40

Kibice z Lublina jedźcie do Rzeszowa!! W Krosnei tez wielu z nas myslało ze bedzie do 30 mecz a jak sie pozytywnie rozczarowalismy?? W sumie to troche inna sprawa, bo polowa skladu sie wychowala w Rzeszowie ale zawsze jest szansa chociaz zwyciestwa Wam nie zycze :D
Pokazcie kibicom z Rzeszowa ze w Lublinie tez sa prawdziwi kibice ktory jezdza z druzyna na wyjazdy na dobre i na zle.

To tyle i do zobaczenie 24 lipca, to juz za 9 dni!!Szyujcie sie na pryjazd ponad 100 osobowej grupy z Krosna :D

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#86 Postautor: FantyÅ› » 15 lipca 2005, o 11:51

bosmanKSZ pisze:Kibice z Lublina jedźcie do Rzeszowa!! W Krosnei tez wielu z nas myslało ze bedzie do 30 mecz a jak sie pozytywnie rozczarowalismy?? W sumie to troche inna sprawa, bo polowa skladu sie wychowala w Rzeszowie ale zawsze jest szansa chociaz zwyciestwa Wam nie zycze :D
Pokazcie kibicom z Rzeszowa ze w Lublinie tez sa prawdziwi kibice ktory jezdza z druzyna na wyjazdy na dobre i na zle.

To tyle i do zobaczenie 24 lipca, to juz za 9 dni!!Szyujcie sie na pryjazd ponad 100 osobowej grupy z Krosna :D

ufff już się zaczynamy bac tej 100 osobowej grupy z Krosna :? Ale czekamy Czekamy za 9 dni się okaże kto jest lepszą drużyną :twisted: :twisted:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

bosmanKSZ

#87 Postautor: bosmanKSZ » 15 lipca 2005, o 12:23

ufff już się zaczynamy bac tej 100 osobowej grupy z Krosna Ale czekamy Czekamy za 9 dni się okaże kto jest lepszą drużyną

Nie bojcie sie :D Kibice z Krosna nie gryza :wink:
A tak na powaznie to za 9 dni najwaznieszy mecz w sezonie i miejmy nadzieje ze obie strony beda zadowolone :D Wy z trzeciego zwyciestwa w tym roku, my z bonusa :D

meesha
Trener
Kontakt:

#88 Postautor: meesha » 15 lipca 2005, o 12:55

jak sam żem ;) pisze:Jest pewna szansa (mała bo mała ale zawsze)...
chciałem tylko dodać, że szansa ta w dużym stopniu jest skorelowana (trudne słowo :wink: ) z chęcią uczestnictwa w wyjeździe następujących osób:

sledzio
Metalliczny
$korzeń$
KubuÅ›
Kaka
luCas
istred
radeklublin (x2)
Snys (może jednak???)

To są osoby, które chciały jechać a jak dotychczas nie pojawiły się na "zapisach". Więc wskazuję ich tu paluchem :P żeby było wiadomo jakby co czyja wina 8) :wink:

Last call to Rzeszów :!: :!: :!:
Dziś po 17 na stadionie (okolice lub wnętrze barku :) )

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#89 Postautor: FantyÅ› » 15 lipca 2005, o 14:38

bosmanKSZ pisze:
ufff już się zaczynamy bac tej 100 osobowej grupy z Krosna Ale czekamy Czekamy za 9 dni się okaże kto jest lepszą drużyną

A tak na powaznie to za 9 dni najwaznieszy mecz w sezonie i miejmy nadzieje ze obie strony beda zadowolone :D Wy z trzeciego zwyciestwa w tym roku, my z bonusa :D

No Co Ty My ze Zwyciestwa i Bonusa:)Znowu bedzie jak w meczu z Rzeszowem 13 biega a Ludziki z Rzeszowa już spakowani gotowi do wyjścia ze stadiony ale tamten mecz było o baraże o e-lige a te są o baraże o II Lige :twisted: :twisted:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Koper
Trener
Kontakt:

#90 Postautor: Koper » 15 lipca 2005, o 16:47

bosmanKSZ pisze:

Uwazam ze to jest swietna sprawa jesli rzeczywiscie ma przyjechac zorganizowana grupa 100 osob z Krosna :!:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#91 Postautor: Metalliczny » 15 lipca 2005, o 19:59

Witojcie!
Ja dopiero co wróciłem z Zakopanego, ledwo wszedłem do mieszkania. Spłukałem sie doszczętnie a i organizm jeszcze nie odpoczął po górskch wojażach. Będzie jeszcze okazja. Pozdrawiam.

Piotrbaz

#92 Postautor: Piotrbaz » 15 lipca 2005, o 21:22

witam wszystkich

chciałbym sie zapytac czy mozna sie jeszcze zpiasac ( z tego co widzialem są jeszcze wolne miejsca) i jesli tak to gdzie :)

ja bym sobie pojechał z kumplem matim (jego chyba nie ma na forum)
i o ktorej byłby wyjazd ipowrót mniej wiecej.. ( probwalem szkac w temacie ale niecierpliwy jestem :) )

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#93 Postautor: Radzio » 15 lipca 2005, o 21:59

Wyjazd autokarem odwołany było za mało chętnych.

Piotrbaz

#94 Postautor: Piotrbaz » 15 lipca 2005, o 22:41

yyy.. czego qrde przeciez jeszcze ja byl doszedl, moj kumpel i pav ktory byl na treningu i chcial sie zapisac ;/

ale zwaliliście ;/

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#95 Postautor: Radzio » 15 lipca 2005, o 22:58

Zwalić to zwalili Ci, co nie chcieli się zapisać. Brakowało 15 osób albo i więcej biorąc was wszystkich, chyba, że chcielibyście płacić po 45zł za wyjazd.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#96 Postautor: grzesieck » 15 lipca 2005, o 23:15

Piotrbaz pisze:yyy.. czego qrde przeciez jeszcze ja byl doszedl, moj kumpel i pav ktory byl na treningu i chcial sie zapisac ;/

ale zwaliliście ;/

ale jestes glupi ;/
METHANOL ADVENTURE TEAM

Koper
Trener
Kontakt:

#97 Postautor: Koper » 15 lipca 2005, o 23:22

grzesieck pisze:
Piotrbaz pisze:yyy.. czego qrde przeciez jeszcze ja byl doszedl, moj kumpel i pav ktory byl na treningu i chcial sie zapisac ;/

ale zwaliliście ;/

ale jestes glupi ;/

Chlopak sie wkurzyl i pod chwila emocji napisal posta a Ty grzesieck juz go od glupkow wyzywasz, ja wiem ze wina nie lezy po stronie inicjatorow tego wyjazdu autokarem i szkoda ze nie znalazlo sie jeszcze tych 15 osob aby wyjazd doszedl do skutku. Zreszta cala sprawe kulturalnie wyjasnil Radzio wiec Twoj post grzesieck byl zbyteczny moim zdaniem.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#98 Postautor: grzesieck » 16 lipca 2005, o 01:01

no troche sie wkurzylem, bo co to ma byc:

"ale zwaliliscie;/"

kto zwalil? Fan Klub? taki cwaniak jest to niech przyjdzie, zapisze sie i sam kombinuje.

zwalili kibice, ktorych w Lublinie jest jak na lekarstwo ostatnimi czasy.
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#99 Postautor: meesha » 16 lipca 2005, o 01:25

Fantyś pisze:Znowu bedzie jak w meczu z Rzeszowem 13 biega a Ludziki z Rzeszowa już spakowani gotowi do wyjścia ze stadiony

Żebyś się nie zdziwił :roll: :P

Też uważam, że to super sprawa, że przyjedzie do nas ponad setka kibiców z Krosna (biorąc pod uwagę proporcje ilości mieszkańców Lublina i Krosna to mniej więcej tak jakby nas pojechało do nich prawie 1000 sztuk :!: ).
Szkoda gadać nawet :roll:
Mało nas, mało nas... a jeszcze rok temu tylu "mundrołków" było na tym forum, co to niby "zawsze wierni" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koper
Trener
Kontakt:

#100 Postautor: Koper » 16 lipca 2005, o 01:49

grzesieck pisze:no troche sie wkurzylem, bo co to ma byc:

"ale zwaliliscie;/"

kto zwalil? Fan Klub? taki cwaniak jest to niech przyjdzie, zapisze sie i sam kombinuje.

zwalili kibice, ktorych w Lublinie jest jak na lekarstwo ostatnimi czasy.

Spoko wiem ze mogles sie wkurzyc grzesieck ale golym okiem widac ze chlopak napisal posta pod wplywem emocji i to wytlumaczyl mu kulturalnie Radzio, sam zaluje ze nie wyszedl autkoar.