Wyjazd do Rzeszowa (17.07.)
Oczywiscie Wojtek mowiac o zaliczce nie mial na mysli 5 zl, tylko ok. 15. A najlepiej cale kwoty i po problemie. I radzimy sie zapisywac bo w przyszlym tygodniu ukaze sie tez ogloszenie w Kurierze i liczba miejsc moze sie skurczyc.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dwa pytania:
1)Zamierzacie jakoś oznaczyć punkt wpłat, nie wiem, jakieś oflagowanie, transparent
Będę pytał barmana/nki jakby co, ale to by było ułatwienie. Z natury nie rozglądam się po barze wzrokiem badawczo-zaczepnym i nie chce mi się wypytywać każdego barowicza.
2)Jest tam parking
Alkoholizował i tak się nie będę, bo gardło mi się zaziębiło 
1)Zamierzacie jakoś oznaczyć punkt wpłat, nie wiem, jakieś oflagowanie, transparent
2)Jest tam parking
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Parking jest ale nie zawsze da się zaparkować zaraz przed lokalem a jeśli chodzi o znalezienie nas (a właściwie ich bo mnie dziś nie będzie
) to najlepiej zapytać w barze o "żu(ż)lowców"
chociaż myślę, że i bez tego zauważysz 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kaka pisze:Manitou pisze:Hehe no to juz wiemy jak przywitamy Griszę w autobusiePerła w łapę i wspólna zaśpiewka
z Józefem...
ciekawe czy Holly pojedzie i jak na to zareaguje
Holly myśle dobrze zareaguje, szczegolnie że jak dobrze pamietam, mieli juz kiedys sposobność się poznac w Teqilli....a poza tym to z Griszy żaden Józek....przeciez on jest gdzies z okolic Leżajska
....wiec spokojnie bedzie mógł kibicować Motorowi
![]()
Hehe dobre. Niestety ale musze od razu zaznaczyć ,że kibicować Motorowi mogę tylko głosowo. Serce moje zawsze bedzie ze Stali
Nowa Sarzyna Kaka... Nowa Sarzyna
Maciek w innym temacie pisze:trening wtorek o 17
I to jest kolejny termin zapisów na wyjazd do Rzeszowa. Będziemy w okolicach barku na stadionie (no ale to w sumie oczywiste
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Ludzie taka szansa w tym sezonie juz sie moze nie powtorzyc! Mikas nie jedzie, moze byc fajnie
A tak serio, wiadomo, ze wyjazd ma na celu takze wzgledy turystyczno-wakacyjno-integracyjne. Koszt jest naprawde niewielki, wiec...po prostu warto. Atmosfrea bedzie na pewno super.
A tak serio, wiadomo, ze wyjazd ma na celu takze wzgledy turystyczno-wakacyjno-integracyjne. Koszt jest naprawde niewielki, wiec...po prostu warto. Atmosfrea bedzie na pewno super.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
istred pisze:mnie możecie dorzucić do listy
Dorzuciłem choć w zasadzie ta lista była tylko dla orientacji. Przypominam, że zapisy jutro na treningu (i być może w następnych dniach). Jutro najprawdopodobniej info o wyjeździe dotrze do "nieforumowiczów" więc ilość wolnych miejsc może się skurczyć... W tej chwili zostało ich kilkanaście.
grzesieck pisze:seba pisze:wiadomo juz cos o ktorej porze wyjazd chyba o 12 wystarczy zeby jeszcze gdzies kilka browcow zrobic
jaki wyjazd?
No jeszcze ze dwa dni poczekamy, ale wszystko wskazuje na to, że autokaru nie zbierzemy
Wszystkich zawiedzionych przepraszam, robimy wszystko aby ten wyjazd doszedł do skutku, ale wyżej d*** nie podskoczym
Właśnie, kurde jest jakiś oficjalny plan zastępczy
Była mowa o jakimś busie, tylko że cena wtedy podskakuje. Może by się znalazło kilku niepijących wariatów z samochodami
(ale sobie bezczelnie wykombinowałem
) Już mnie szlag trafia, ale poczekam do piątku, może cos się urodzi. A miało być tak pięknie 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
sadychor pisze:Może by się znalazło kilku niepijących wariatów z samochodami![]()
Kilku niepijących wariatów z samochodami zawsze się znajdzie (prawda Wojtku
Idę sobie jeszcze popłakać w poduszkę
Za wcześnie zacząłem nas, lubelskich kibiców, wychwalać na rzeszowskim forum
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nie taka blada, na pewno lubelscy kibice beda w Rzeszowie, szkoda ze nie caly autokar ale osobowkami na pewno, dobrze byloby zamanifestowac swoja obecnosc wywieszeniem falg a wtedy ta garstaka kibicow moglaby kibicowac w jednym miejscu gdzie bedzie wisiala flaga.meesha pisze:Za wcześnie zacząłem nas, lubelskich kibiców, wychwalać na rzeszowskim forum![]()
http://stal.rzeszow.pl/phpbb/viewtopic. ... 0070#90070 A tu dupa blada