Wyjazd do Rzeszowa (17.07.)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#51 Postautor: Cooper » 9 lipca 2005, o 13:02

Oczywiscie Wojtek mowiac o zaliczce nie mial na mysli 5 zl, tylko ok. 15. A najlepiej cale kwoty i po problemie. I radzimy sie zapisywac bo w przyszlym tygodniu ukaze sie tez ogloszenie w Kurierze i liczba miejsc moze sie skurczyc.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

wojteko
Senior

#52 Postautor: wojteko » 9 lipca 2005, o 15:19

Cooper pisze:Oczywiscie Wojtek mowiac o zaliczce nie mial na mysli 5 zl, tylko ok. 15.

Taki wlasnie mialem zamysl :wink: cooper mnie zna wiec wiedzial odrazu o co chodzi....ale teraz mysle ze i inni potencjalni "wycieczkowicze" maja jasnosc :D pzdr

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#53 Postautor: sadychor » 9 lipca 2005, o 16:19

Dwa pytania:
1)Zamierzacie jakoś oznaczyć punkt wpłat, nie wiem, jakieś oflagowanie, transparent :?: Będę pytał barmana/nki jakby co, ale to by było ułatwienie. Z natury nie rozglądam się po barze wzrokiem badawczo-zaczepnym i nie chce mi się wypytywać każdego barowicza.
2)Jest tam parking :?: :mrgreen: Alkoholizował i tak się nie będę, bo gardło mi się zaziębiło :oops:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

meesha
Trener
Kontakt:

#54 Postautor: meesha » 9 lipca 2005, o 16:28

Parking jest ale nie zawsze da się zaparkować zaraz przed lokalem a jeśli chodzi o znalezienie nas (a właściwie ich bo mnie dziś nie będzie :( ) to najlepiej zapytać w barze o "żu(ż)lowców" :idea: chociaż myślę, że i bez tego zauważysz :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#55 Postautor: GRISZA » 10 lipca 2005, o 13:23

Kaka pisze:
Manitou pisze:Hehe no to juz wiemy jak przywitamy Griszę w autobusie :lol: Perła w łapę i wspólna zaśpiewka :lol: z Józefem... :wink: ciekawe czy Holly pojedzie i jak na to zareaguje :lol:

Holly myśle dobrze zareaguje, szczegolnie że jak dobrze pamietam, mieli juz kiedys sposobność się poznac w Teqilli :D ....a poza tym to z Griszy żaden Józek....przeciez on jest gdzies z okolic Leżajska :D ....wiec spokojnie bedzie mógł kibicować Motorowi :wink: :D

Hehe dobre. Niestety ale musze od razu zaznaczyć ,że kibicować Motorowi mogę tylko głosowo. Serce moje zawsze bedzie ze Stali 8) Ale przecież i tak w tym wszystkim chodzi przecież o dobra zabawę :wink:

Nowa Sarzyna Kaka... Nowa Sarzyna :!:

meesha
Trener
Kontakt:

#56 Postautor: meesha » 11 lipca 2005, o 13:21

Maciek w innym temacie pisze:trening wtorek o 17

I to jest kolejny termin zapisów na wyjazd do Rzeszowa. Będziemy w okolicach barku na stadionie (no ale to w sumie oczywiste :wink: ). Szukajcie gościa ze zdjęcia po lewej :lol: No dla ułatwienia będę w niebieskiej fanklubowej koszulce :idea:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#57 Postautor: dannie » 11 lipca 2005, o 14:26

pytanie 1. kiedy Grisza zamierza uiscic oplate za wyjazd? :D :D :D
pytanie 2. co z osobami, ktore tak ochoczo wpisywaly sie na liste do wyjazdu... liczylem, ze bedzie fajny, forumowy wyjazd a tu bęc... ci co nie mieli jechac jada a ci co sie zglaszali nic... ehh... :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#58 Postautor: Cooper » 11 lipca 2005, o 14:34

Ludzie taka szansa w tym sezonie juz sie moze nie powtorzyc! Mikas nie jedzie, moze byc fajnie :D :D :D

A tak serio, wiadomo, ze wyjazd ma na celu takze wzgledy turystyczno-wakacyjno-integracyjne. Koszt jest naprawde niewielki, wiec...po prostu warto. Atmosfrea bedzie na pewno super.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#59 Postautor: dannie » 11 lipca 2005, o 14:40

Cooper... zaprawde, zaprawde, zaprawde powiadam Wam... :D :D :D
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#60 Postautor: mikas » 11 lipca 2005, o 15:23

Cooper pisze:Ludzie taka szansa w tym sezonie juz sie moze nie powtorzyc! Mikas nie jedzie, moze byc fajnie :D :D :D

Dzieki Kuper zawsze robiłes mi dobrą reklame :D

P.S A Ty Dannie zmien ten awatar bo kicha straszna :oops: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#61 Postautor: istred » 11 lipca 2005, o 17:15

mnie możecie dorzucić do listy

meesha
Trener
Kontakt:

#62 Postautor: meesha » 11 lipca 2005, o 17:23

istred pisze:mnie możecie dorzucić do listy

Dorzuciłem choć w zasadzie ta lista była tylko dla orientacji. Przypominam, że zapisy jutro na treningu (i być może w następnych dniach). Jutro najprawdopodobniej info o wyjeździe dotrze do "nieforumowiczów" więc ilość wolnych miejsc może się skurczyć... W tej chwili zostało ich kilkanaście.

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#63 Postautor: FantyÅ› » 13 lipca 2005, o 13:13

Ja już dzisiaj daje odp jednak autokarem nie jade w piatek wyjeżdzam i możliwe że pojade do Rzeszowa z Ojcem Samochodem więc mi na to samo wyjdzie.Udanej zabawy tam w autokarze.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

seba

#64 Postautor: seba » 13 lipca 2005, o 17:11

wiadomo juz cos o ktorej porze wyjazd chyba o 12 wystarczy zeby jeszcze gdzies kilka browcow zrobic
Więc chodź przyjebie ci deską raz żółtą a raz niebieską !! :)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#65 Postautor: grzesieck » 13 lipca 2005, o 17:13

seba pisze:wiadomo juz cos o ktorej porze wyjazd chyba o 12 wystarczy zeby jeszcze gdzies kilka browcow zrobic

jaki wyjazd? :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#66 Postautor: meesha » 13 lipca 2005, o 17:37

grzesieck pisze:
seba pisze:wiadomo juz cos o ktorej porze wyjazd chyba o 12 wystarczy zeby jeszcze gdzies kilka browcow zrobic

jaki wyjazd? :lol:

No jeszcze ze dwa dni poczekamy, ale wszystko wskazuje na to, że autokaru nie zbierzemy :( To przykre, że tak mało w Lublinie prawdziwych kibiców - oprócz "popaprańców" z Fan Klubu dotychczas zapisało się jedynie 5 osób :? :roll: Mało brakuje ale jednak brakuje. Jutro od 16 do 17 będziemy na stadionie czekać na te brakujące osoby - jeśli nie skompletujemy składu to pieniądze będziemy oddawać w tym samym miejscu, w którym je zbieraliśmy, najprawdopodobniej w piątek po 18...

Wszystkich zawiedzionych przepraszam, robimy wszystko aby ten wyjazd doszedł do skutku, ale wyżej d*** nie podskoczym :wink:

wojteko
Senior

#67 Postautor: wojteko » 13 lipca 2005, o 18:21

meesha pisze:Wszystkich zawiedzionych przepraszam, robimy wszystko aby ten wyjazd doszedł do skutku,

meesha to nie tak ze Ty jestes czemukolwiek winien :idea: w sumie to Nasz caly FunKlub chcial dobrze.............a ze wychodzi inaczej........ :( przykro :cry: :cry: pzdr

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#68 Postautor: dannie » 13 lipca 2005, o 20:13

ja chce do Rzeszowa! :cry: :cry: ;) (co ja mowie, co ja mowie :D )

...ludzie?! co z Wami... ehhh... :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#69 Postautor: sadychor » 13 lipca 2005, o 20:29

Właśnie, kurde jest jakiś oficjalny plan zastępczy :?: Była mowa o jakimś busie, tylko że cena wtedy podskakuje. Może by się znalazło kilku niepijących wariatów z samochodami :?: (ale sobie bezczelnie wykombinowałem :mrgreen: ) Już mnie szlag trafia, ale poczekam do piątku, może cos się urodzi. A miało być tak pięknie :cry:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

wojteko
Senior

#70 Postautor: wojteko » 13 lipca 2005, o 21:49

sadychor pisze: Już mnie szlag trafia, ale poczekam do piątku, może cos się urodzi. A miało być tak pięknie :cry:

Wlasnie widzialem sie z meesha i ustalilismy ze jak do piatku 15.07.2005 do zebrania FC godz 18.00 niebedzie kpl. osob do Volvo (autobus) to odwolujemy wycieczke :(

meesha
Trener
Kontakt:

#71 Postautor: meesha » 13 lipca 2005, o 23:14

sadychor pisze:Może by się znalazło kilku niepijących wariatów z samochodami :?:

Kilku niepijących wariatów z samochodami zawsze się znajdzie (prawda Wojtku :?: :D :wink: ), ale to już nie to samo :cry:
Idę sobie jeszcze popłakać w poduszkę :cry: :cry: :cry:

Za wcześnie zacząłem nas, lubelskich kibiców, wychwalać na rzeszowskim forum :roll: :? http://stal.rzeszow.pl/phpbb/viewtopic. ... 0070#90070 A tu dupa blada :evil:

Koper
Trener
Kontakt:

#72 Postautor: Koper » 14 lipca 2005, o 05:32

meesha pisze:Za wcześnie zacząłem nas, lubelskich kibiców, wychwalać na rzeszowskim forum :roll: :? http://stal.rzeszow.pl/phpbb/viewtopic. ... 0070#90070 A tu dupa blada :evil:
Nie taka blada, na pewno lubelscy kibice beda w Rzeszowie, szkoda ze nie caly autokar ale osobowkami na pewno, dobrze byloby zamanifestowac swoja obecnosc wywieszeniem falg a wtedy ta garstaka kibicow moglaby kibicowac w jednym miejscu gdzie bedzie wisiala flaga.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#73 Postautor: mikas » 14 lipca 2005, o 10:23

Koper pisze:...dobrze byloby zamanifestowac swoja obecnosc wywieszeniem falg a wtedy ta garstaka kibicow moglaby kibicowac w jednym miejscu gdzie bedzie wisiala flaga.

Flagi będą na 100%
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#74 Postautor: kezman » 14 lipca 2005, o 11:54

Siemano,

Nie, no panowie musicie się jakoś zmoblizować :wink: Mecz Stal - TŻ bez większej grupy kibiców z Lublina? Nie może być! :wink:

pozdr. i powodzenia.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#75 Postautor: Talib » 14 lipca 2005, o 12:17

Tak to już jest, wynik do 25 w plecy to i jechać się ludziom specjalnie nie chce.