7 urodziny forum

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#51 Postautor: mikas » 30 maja 2005, o 17:44

Własnie gadałem z niczego nieświadomym włascicielem czata,bo pojawił sie na gg i obiecał się tym zająć i wszystko ma wrócić do normy :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#52 Postautor: Lublin_Fan » 30 maja 2005, o 17:53

czat jest mój. Moderować go nie mogę od paru już lat z prostego względu: albo jestem na tych meczach, albo nie ma mnie w domu. Na czacie jest kilka osób, które mają opa i generalnie nigdy nie było na nie skarg. Kto dał prawa opa Bartexsowi - nie mam zielonego pojęcia. Na chwilę obecną wszyscy dotychczasowi operatorzy czata stracili swoje uprawnienia a powołani zostaną nowi. Nad kandydaturami musze się zastanowić. Ewentualne CV (a w przypadku dziewczyn również foto ;) ) zgłaszać na pw.

Pozdr.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#53 Postautor: grzesieck » 30 maja 2005, o 17:56

To ja jeszcze tylko dodam, ze bartexs zagrozil mi, ze jezeli nie usune mu ostrzezenia na forum, to juz nie bede mial nigdy dostepu na czat...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#54 Postautor: Lublin_Fan » 30 maja 2005, o 18:01

że się wyraże.... w tej chwili bartexs może conajwyżej possać ;) :mrgreen:

Pozdr.

Shack
Administrator

#55 Postautor: Shack » 30 maja 2005, o 18:06

Bartexs, mks montex i wiele innych to ten samo koleżka - Bartosz G. obecnie korespodent przegladzuzlowego.pl Jego kontakty z klubem ograniczają się do roznoszenia plakatów, którym to roznoszeniem w tysiacach sztuk chwali sie na forum. Podanto czasem ma do zaoferowania plakaty, które zostały mu z poprzednich meczy (nie udało mu sie roznieść bo za dużo nabrał). Zamieszkały na Czechowie (adres do wiadomości redakcji) ostatnio nieźle ustawia całą redakcje przeglądu żużlowego. Ma chlopak rozmach, czekac tylko az zaloży plakietke z napisem wicepreses.

ps. kiedyś miał konszachty z meesha ;)
Ostatnio zmieniony 31 maja 2005, o 10:20 przez Shack, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#56 Postautor: jas » 30 maja 2005, o 18:07

ostrzezenieu Lublin_Fanowi!!!!!!!!!! brzydko sie sie wyrazil :wink:

jak czytam wasze wypowiedzi, to az zaluje, ze na ostatnich meczach na czacie nie bylem :lol:

edit:

a meeshy za te "konszachty" to bana. i prokurature tez, bo bartexs1 chyba nieletni jest :lol: :lol:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Shack
Administrator

#58 Postautor: Shack » 30 maja 2005, o 18:37

no przecież chwalił sie niejaki bartexs1 ze pisze do przegladu niedawno a forum, chyba ze bartex1 to nie bartexs a bartexs to nie Bartek G. tylko bartex1 to Bartek G.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#59 Postautor: papi » 30 maja 2005, o 18:37

ja byłem tylko 2 razy w zyciu na czacie. Wczoraj i na meczu z Ostrowem i musze przyznac, ze poprzednio atmosfera była duuużo lepsza. Natomiast wczoraj było rzeczywiscie nieciekawie. Bartexs zachowuje sie jak dziecko, ktore dostalo pewien przywilej i chce pokazać, ze dzieki niemu jest lepszy od innych. Wyrzucanie z czata Grześka i Coopera było prostackie. Nie wyrzucal za to goscia ktory wszedl i zaczal bluzgac bez powodu. Dopiero po kilku minutach to zrobil. Osobiscie nie mam nic przeciwko rozmowie o innych meczach pod warunkiem, ze pisze sie kto z kim gra a nie same wyniki, bo z tego rzeczywiscie mogą wychodzic jakies dziwne nieporozumienia. Oby przy okazji nastepnych meczy nie bylo juz takich sytuacji, a sytuacja z MOTOREM po prostu mnie smieszy, nawet adminom na forum to nie przeszkadza (a przynajmniej głośno o tym nie mówią), ale bartexs chcial sie wykazac swoją olbrzymią mocą i bawił się w zastraszanie :lol: :lol: . Jesli w poprzednim sezonie naprawde było tak dobrze to pozostaje tylko wierzyc, ze od nastepnego meczu bedzie podobnie :wink:

Shack pisze:no przecież chwalił sie niejaki bartexs1 ze pisze do przegladu niedawno a forum, chyba ze bartex1 to nie bartexs a bartexs to nie Bartek G. tylko bartex1 to Bartek G.

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#60 Postautor: Łoptymista » 30 maja 2005, o 19:39

sting126 pisze:
Shack pisze:Bartexs, mks montex i wiele innych to ten samo koleżka - Bartosz Golonka

Pewien jestes,ze to ten sam gosc?? Bo juz sobie nagrabil rowno...

Bartek widzisz jak ci wszyscy zazdrośnicy i medialni niespełnieńcy co nie piszą do PŻ podnoszą łby byle tylko ci dowalić. Nie daj się im. Prawdziwi kibice są z Tobą. Widzą jak dużo zrobiłeś i jakie masz fajne info z klubu. Tak trzymaj!! Pisz więcej bo bez Ciebie to forum padnie i będzie wiało nudą.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#61 Postautor: jas » 30 maja 2005, o 19:53

i Łoptymisty sluchaj, wszak to zwierze medialne i dobra rada zawsze poratuje :wink:

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#63 Postautor: Manitou » 30 maja 2005, o 20:10

Gawrzyk pisze: SkÄ…d on ma uprawnienia moderatora ?

Tego nie wie nawet właściciel czata. Ale jak informował Lublin_Fan w tej chwili bartexs ma uprawnienia tylko do ssania i...niech tak zostanie. :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#64 Postautor: meesha » 30 maja 2005, o 21:17

A ja tam się setnie bawiłem wczoraj na czacie :lol: :lol: :lol:
Shacku, a jakie ja miałem "konszachty" z bartexs'em :?: :shock: :?: :shock:
Jeśli to rzeczywiście on występował na tym forum również jako mks_montex vel MKS_LUBLIN to miałem z nim jedynie "mały" zatarg w temacie "Był będzie jest Motor RKS" :wink: Z tego samego powodu byłem podczas meczu z Opolem na czacie prześladowany, ciemiężony i wielokrotnie straszony banicją :D :lol: Z tego powodu w dniu wczorajszym występowałem na czacie incognito i undercover :D (A cham Mikas mnie zdekonspirował :twisted: ) A i tak mój nick nie spodobał się wszechmocnemu bartexs'owi i znów chciał mnie wyrzucać :mrgreen: Krótko mówiąc jaja jak berety :lol:

Pozdrawia
JesperJensen 8)

edit by mikas:
Ty chyba bardzo chcesz dostać ostrzeżenie za obrazanie innego użytkownika forum i do tego moderatora
:lol: :wink:

edit by meesha:
:lol: :lol: :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Shack
Administrator

#65 Postautor: Shack » 30 maja 2005, o 22:27

meesha pisze:A ja tam się setnie bawiłem wczoraj na czacie :lol: :lol: :lol:
Shacku, a jakie ja miałem "konszachty" z bartexs'em :?: :shock: :?: :shock:
Jeśli to rzeczywiście on występował na tym forum również jako mks_montex vel MKS_LUBLIN to miałem z nim jedynie "mały" zatarg w temacie "Był będzie jest Motor RKS" :wink:

oto własnie mi chodzilo :)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#66 Postautor: Talib » 31 maja 2005, o 00:31

Shack pisze:Bartexs, mks montex i wiele innych to ten samo koleżka - Bartosz G. obecnie korespodent przegladzuzlowego.pl Jego kontakty z klubem ograniczają się do roznoszenia plakatów, którym to roznoszeniem w tysiacach sztuk chwali sie na forum. Podanto czasem ma do zaoferowania plakaty, które zostały mu z poprzednich meczy (nie udało mu sie roznieść bo za dużo nabrał). Zamieszkały na Czechowie (adres do wiadomości redakcji) ostatnio nieźle ustawia całą redakcje przeglądu żużlowego. Ma chlopak rozmach, czekac tylko az zaloży plakietke z napisem wicepreses.

ps. kiedyś miał konszachty z meesha ;)

A ja się tak spytam, gdzie święte oburzenie tych adwokatów, którzy tak się zbulwersowali, gdy na forum padło nazwisko innego forumowicza, także udzielającego się w mediach co prawda papierowych i co prawda lokalnych :) ? Nie żebym bronił tego koleżkę lubiącego literkę "x" w swoich nickach, ale może by tak odrobinę konsekwencji ?

Koper
Trener
Kontakt:

#67 Postautor: Koper » 31 maja 2005, o 02:02

Jutro chyba zawody mlodziezowe w Lublinie, jesli oczywiscie pogoda pozwoli, a na stronce na razie nic o tym nie ma :roll:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#69 Postautor: grzesieck » 31 maja 2005, o 09:26

Ru$eK pisze:
Koper pisze:Jutro chyba zawody mlodziezowe w Lublinie, jesli oczywiscie pogoda pozwoli, a na stronce na razie nic o tym nie ma :roll:
MDMP w środe a nie we wtorek :roll: :mrgreen:

no czyli dobrze Koper napisal, zwroc uwage o ktorej godzinie napisal swojego posta :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#70 Postautor: jas » 31 maja 2005, o 17:47

jako, ze na stronie nie ma zadnego info, to prosilbym osoby poinformowane o pare slow:

o ktorej jutro mdmp?
ile bilety? programy?
kto wystapi?

Shack
Administrator

#71 Postautor: Shack » 31 maja 2005, o 17:59

zawody o 17, składy zmieniaja sie jak w kalejdoskopie stad czekamy na ostateczne, info dokladne bedzie dzis

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#72 Postautor: yamahaR1 » 6 czerwca 2005, o 10:38

pojawi się kiedyś informacja, że mecz z Opolem się odbył ?? Rozumiem, że pisanie jakiejś szczegółowej relacji może potrwać ale jakiś wynik meczu chyba można podać na stronie głównej

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#73 Postautor: grzesieck » 6 czerwca 2005, o 11:47

yamahaR1 pisze:pojawi się kiedyś informacja, że mecz z Opolem się odbył ?? Rozumiem, że pisanie jakiejś szczegółowej relacji może potrwać ale jakiś wynik meczu chyba można podać na stronie głównej

http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... ews&id=212
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#75 Postautor: kdsz » 13 czerwca 2005, o 10:19

Chciałbym pochwalić autorów strony za coraz większą ilość informacji i lepszy niż dotychczas sposób ich serwowania. Przyzwyczajony do strasznej stagnacji i nudy, dziś po kilku dniach przerwy zajrzałem na witrynę, a tu wysyp informacji o zagranicznych startach naszych orłów, ślubie Tomka Piszcza i półfinale Srebrnego Kasku! Total szok! Gratuluję i oby tak dalej