Flagg pisze:
Przecież to nie klub będzie ten stadion budować.
Ale to klub będzie dystrybutorem biletów na mecze na takim stadionie.
Oni mają problem żeby sprzedać 3000 biletów przez internet, a Ty im chcesz 30-tysięcznik na barki zrzucić?
Flagg pisze:
Przecież to nie klub będzie ten stadion budować.
blajar pisze:Jacyś janusze biznesu na grupie Motoru na FB już jawnie się reklamują, że sprzedadzą po 70-75zł. Paranoja.
blajar pisze:Jacyś janusze biznesu na grupie Motoru na FB już jawnie się reklamują, że sprzedadzą po 70-75zł. Paranoja.
Fantys pisze:blajar pisze:Jacyś janusze biznesu na grupie Motoru na FB już jawnie się reklamują, że sprzedadzą po 70-75zł. Paranoja.
Dlatego właśnie z takich januszy jak Ty się smieję , na fb i sprzedaje bilety za 75 zł . Janusze SUKCESU !!! Precz z Wami a sioo . To przez własnie takich JAK TY, w chwili sukcesów sa z klubem , nie można kupić biletów bo dusicie głupie f5. a siooo
tezetomaniak pisze:Fantys chyba się przyznał, że drożej sprzedaje bilety.
blajar pisze:tezetomaniak pisze:Fantys chyba się przyznał, że drożej sprzedaje bilety.
Poczekam na jakieś wyjaśnienie żeby przypadkiem pochopnie wniosków nie wyciągać. Jeśli mnie Januszem nazywa samemu sprzedając po 75 (jeden się wczoraj chwalił, że 30 kupił) to właśnie spłakałem się ze śmiechu. Prawie...
Nazir pisze:Chory jest wymóg posiadania biletu przez 3-4 letnie dziecko, które zawody może przesiedzieć na kolanach u rodzica. 4 karnety w rodzinie ale dziecka nie możesz zabrać. Bzdura.
Fantys pisze:Za to mnie zablokuja jestes głupszy jak grubszy chłopaku , ironi troche i zanim coś napiszesz doczytaj na fb , a nie piszesz głupoty na forum .
blajar pisze:Fantys pisze:Za to mnie zablokuja jestes głupszy jak grubszy chłopaku , ironi troche i zanim coś napiszesz doczytaj na fb , a nie piszesz głupoty na forum .
Naucz się pisać po polsku, to po pierwsze. Unikniesz wielu nieporozumień. Uwierz, że trudno rozpoznać ironię w poście, który w ogóle trudno zrozumieć. Wystarczyło napisać, że "beka" albo dopisać coś żartobliwego i pewnie miałbyś spokój. Ewentualnie istnieje takie coś jak emotikonki, trochę pomagają innym zrozumieć sens wypowiedzi. Jak masz pretensje to miej je teraz do siebie, nie do mnie. Zdaje się, że nie tylko mnie tutaj krew zalewa na takie ogłoszenia. Skoro gdzieś w tej główce Ci się wykluło, że w dniu sprzedaży (albo raczej jej braku) biletów napiszesz takiego gniota i to będzie śmieszne (he he he) to brak pytań. No ale to ja jestem głupi...
Moje dane też znasz, a te docinki schowaj sobie w buty "żartownisiu".
Fantys pisze:
Duś dalej f5 , tyle z mojej strony :D
blajar pisze:Fantys pisze:
Duś dalej f5 , tyle z mojej strony :D
No żegnam czule.
Fantys pisze:Nie zapomnij zgłosić na policję , aa i do plokulatuly zadzwoń odrazu :D
PS: Duś F5 !!
blajar pisze:Fantys pisze:Nie zapomnij zgłosić na policję , aa i do plokulatuly zadzwoń odrazu :D
PS: Duś F5 !!
Usiądź, ochłoń, pomyśl. Może zbytnio nie zaboli :) Od...łeś sam akcję ale to ja jestem winien... Gratulacje :)
Fantys pisze:Jesteś jednak "głupiutki" Ty jako jedyny Janusz siedzacy na fb nie zrozumiałeś że to żart , ale nie to ja jestem glupi . W sumie może i jestem nie jestem mi z tym źle , ale przykro mi że jak bedzie brak sukcesów to i Ciebie zabraknie na stadionie . nie odpisuje Ci więcej bo szkoda mi klawiatury na Ciebie .
PS: nie zapominaj dalej dusić F5 !
Cześć Janusz !
blajar pisze:Fantys pisze:Jesteś jednak "głupiutki" Ty jako jedyny Janusz siedzacy na fb nie zrozumiałeś że to żart , ale nie to ja jestem glupi . W sumie może i jestem nie jestem mi z tym źle , ale przykro mi że jak bedzie brak sukcesów to i Ciebie zabraknie na stadionie . nie odpisuje Ci więcej bo szkoda mi klawiatury na Ciebie .
PS: nie zapominaj dalej dusić F5 !
Cześć Janusz !
Ja Ci posta na fb nie zgłaszałem, nigdy tego nie robiłem. To po pierwsze. Jeśli masz bana to dostałeś go od admina grupy. Jak go znasz to zapytaj i Ci powie skąd się wziął. Po drugie - nie znasz mnie i ch... wiesz o tym kiedy na mecze chodziłem. Tak się składa, że za moim pośrednictwem KMŻ dostawał całkiem sensowne pieniądze od jednego ze sponsorów (mojego pracodawcy, sam umowy pisałem) więc odp... się z łaski swojej i idź mądrzej.
Edit. Coś nie możesz mnie pożegnać więc ja to zrobię. Bez odbioru żartownisiu z poczuciem humoru na poziomie dywanu.
grzesieck pisze:najebaliscie postow jak dzieci z przedszkola to teraz sami usuwajcie
tck pisze:Nazir pisze:Chory jest wymóg posiadania biletu przez 3-4 letnie dziecko, które zawody może przesiedzieć na kolanach u rodzica. 4 karnety w rodzinie ale dziecka nie możesz zabrać. Bzdura.
po pierwsze karnet dziecinny kosztował raptem 50zł a po drugie konia z rzędem kto mi wskaże taką sytuację, że knypek nie ma swojego krzesełka tylko CAŁY CZAS gdy siedzi to TYLKO na kolanach opiekuna