Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Klops1
Senior

Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.

#1651 Postautor: Klops1 » 22 maja 2019, o 00:09

Flagg pisze:
Przecież to nie klub będzie ten stadion budować.

Ale to klub będzie dystrybutorem biletów na mecze na takim stadionie.

Oni mają problem żeby sprzedać 3000 biletów przez internet, a Ty im chcesz 30-tysięcznik na barki zrzucić?

rafir
Junior

#1652 Postautor: rafir » 22 maja 2019, o 00:12

Problem? Przecież rozchodzą się bardzo szybko. ;)
Gdyby nie kwestie techniczne, to w pół godziny by zniknęły. I jest spora szansa, że od kolejnego meczu tak będzie po zerwaniu współpracy z tubilety.pl

tck
Senior

#1653 Postautor: tck » 22 maja 2019, o 00:35

klub "dał ciała" bo zbyt tanio wycenił bilety, punkt równowagi podaży i popytu jest gdzieś sporo dalej, gdyby go osiągnąć nie byłoby problemu z zakupem biletu i w klubie by kasy więcej było....

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1654 Postautor: tezetomaniak » 22 maja 2019, o 08:18

blajar pisze:Jacyś janusze biznesu na grupie Motoru na FB już jawnie się reklamują, że sprzedadzą po 70-75zł. Paranoja.

Są na to paragrafy, więc jechać z nimi ;)

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#1655 Postautor: Nazir » 22 maja 2019, o 08:33

Chory jest wymóg posiadania biletu przez 3-4 letnie dziecko, które zawody może przesiedzieć na kolanach u rodzica. 4 karnety w rodzinie ale dziecka nie możesz zabrać. Bzdura.

Awatar użytkownika
Fantys
Zawodowiec

#1656 Postautor: Fantys » 22 maja 2019, o 08:52

blajar pisze:Jacyś janusze biznesu na grupie Motoru na FB już jawnie się reklamują, że sprzedadzą po 70-75zł. Paranoja.

Dlatego właśnie z takich januszy jak Ty się smieję , na fb i sprzedaje bilety za 75 zł . Janusze SUKCESU !!! Precz z Wami a sioo . To przez własnie takich JAK TY, w chwili sukcesów sa z klubem , nie można kupić biletów bo dusicie głupie f5. a siooo

blajar
Trener

#1657 Postautor: blajar » 22 maja 2019, o 09:03

Fantys pisze:

Dlatego właśnie z takich januszy jak Ty się smieję , na fb i sprzedaje bilety za 75 zł . Janusze SUKCESU !!! Precz z Wami a sioo . To przez własnie takich JAK TY, w chwili sukcesów sa z klubem , nie można kupić biletów bo dusicie głupie f5. a siooo

A możesz po polsku i sensowną interpunkcją? Bo nie mogę ogarnąć czy mnie januszem nazywasz czy tych sprzedających. Szczerze, nie rozumiem co napisałeś.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa" :lol:
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1658 Postautor: tezetomaniak » 22 maja 2019, o 09:09

Fantys chyba się przyznał, że drożej sprzedaje bilety.

blajar
Trener

#1659 Postautor: blajar » 22 maja 2019, o 09:10

tezetomaniak pisze:Fantys chyba się przyznał, że drożej sprzedaje bilety.

Poczekam na jakieś wyjaśnienie żeby przypadkiem pochopnie wniosków nie wyciągać. Jeśli mnie Januszem nazywa samemu sprzedając po 75 (jeden się wczoraj chwalił, że 30 kupił) to właśnie spłakałem się ze śmiechu. Prawie...
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
Fantys
Zawodowiec

#1660 Postautor: Fantys » 22 maja 2019, o 09:16

blajar pisze:
tezetomaniak pisze:Fantys chyba się przyznał, że drożej sprzedaje bilety.

Poczekam na jakieś wyjaśnienie żeby przypadkiem pochopnie wniosków nie wyciągać. Jeśli mnie Januszem nazywa samemu sprzedając po 75 (jeden się wczoraj chwalił, że 30 kupił) to właśnie spłakałem się ze śmiechu. Prawie...

Za to mnie zablokuja jestes głupszy jak grubszy chłopaku , ironi troche i zanim coś napiszesz doczytaj na fb , a nie piszesz głupoty na forum .

A żeby Ci było łatwiej podam Ci moje imie nazwisko abyś długo nie błądził , i otrzymal odznake złotego ucha na komendzie :) . Boże poprawiacie mi humor w tak , beznadziejna pogode jaka jest dziś :) .
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, o 09:25 przez Fantys, łącznie zmieniany 1 raz.

tck
Senior

#1661 Postautor: tck » 22 maja 2019, o 09:22

Nazir pisze:Chory jest wymóg posiadania biletu przez 3-4 letnie dziecko, które zawody może przesiedzieć na kolanach u rodzica. 4 karnety w rodzinie ale dziecka nie możesz zabrać. Bzdura.

po pierwsze karnet dziecinny kosztował raptem 50zł a po drugie konia z rzędem kto mi wskaże taką sytuację, że knypek nie ma swojego krzesełka tylko CAŁY CZAS gdy siedzi to TYLKO na kolanach opiekuna

blajar
Trener

#1662 Postautor: blajar » 22 maja 2019, o 09:24

Fantys pisze:Za to mnie zablokuja jestes głupszy jak grubszy chłopaku , ironi troche i zanim coś napiszesz doczytaj na fb , a nie piszesz głupoty na forum .

Naucz się pisać po polsku, to po pierwsze. Unikniesz wielu nieporozumień. Uwierz, że trudno rozpoznać ironię w poście, który w ogóle trudno zrozumieć. Wystarczyło napisać, że "beka" albo dopisać coś żartobliwego i pewnie miałbyś spokój. Ewentualnie istnieje takie coś jak emotikonki, trochę pomagają innym zrozumieć sens wypowiedzi. Jak masz pretensje to miej je teraz do siebie, nie do mnie. Zdaje się, że nie tylko mnie tutaj krew zalewa na takie ogłoszenia. Skoro gdzieś w tej główce Ci się wykluło, że w dniu sprzedaży (albo raczej jej braku) biletów napiszesz takiego gniota i to będzie śmieszne (he he he) to brak pytań. No ale to ja jestem głupi...

Moje dane też znasz, a te docinki schowaj sobie w buty "żartownisiu".
Ostatnio zmieniony 22 maja 2019, o 09:25 przez blajar, łącznie zmieniany 1 raz.
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#1663 Postautor: mundzio » 22 maja 2019, o 09:25

0 null, to jacyś sadyści tak robią, meczac i siebie i dziecko które siedząc na kolanach i tak nic nie zobaczy. A w praktyce już wiecie czemu taki jest problem z miejscami siedzącymi?

To właśnie te dzieci które miały siedzieć na kolanach Wam je zajmują. Ot co.

Awatar użytkownika
Fantys
Zawodowiec

#1664 Postautor: Fantys » 22 maja 2019, o 09:26

blajar pisze:
Fantys pisze:Za to mnie zablokuja jestes głupszy jak grubszy chłopaku , ironi troche i zanim coś napiszesz doczytaj na fb , a nie piszesz głupoty na forum .

Naucz się pisać po polsku, to po pierwsze. Unikniesz wielu nieporozumień. Uwierz, że trudno rozpoznać ironię w poście, który w ogóle trudno zrozumieć. Wystarczyło napisać, że "beka" albo dopisać coś żartobliwego i pewnie miałbyś spokój. Ewentualnie istnieje takie coś jak emotikonki, trochę pomagają innym zrozumieć sens wypowiedzi. Jak masz pretensje to miej je teraz do siebie, nie do mnie. Zdaje się, że nie tylko mnie tutaj krew zalewa na takie ogłoszenia. Skoro gdzieś w tej główce Ci się wykluło, że w dniu sprzedaży (albo raczej jej braku) biletów napiszesz takiego gniota i to będzie śmieszne (he he he) to brak pytań. No ale to ja jestem głupi...

Moje dane też znasz, a te docinki schowaj sobie w buty "żartownisiu".

Duś dalej f5 , tyle z mojej strony :D

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#1665 Postautor: dannie » 22 maja 2019, o 09:27

Ja już rok temu kupowałem bilet dla swojego 1,5-rocznego synka, mimo, że teoretycznie nie musiałem (rok temu były inne zasady), bo stwierdzałem, że wolę zapłacić 5-10 zł (już nie pamiętam jak to było) i ze spokojem ducha posadzić go obok na krzesełku albo umieścić tam nasze "graty", gdy on jest na moich kolanach, niż cały mecz udawać, że zajmujemy jedno miejsce.
Obrazek

blajar
Trener

#1666 Postautor: blajar » 22 maja 2019, o 09:28

Fantys pisze:

No żegnam czule.
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
Fantys
Zawodowiec

#1667 Postautor: Fantys » 22 maja 2019, o 09:46

blajar pisze:
Fantys pisze:

No żegnam czule.

Nie zapomnij zgłosić na policję , aa i do plokulatuly zadzwoń odrazu :D

PS: Duś F5 !!

blajar
Trener

#1668 Postautor: blajar » 22 maja 2019, o 09:48

Fantys pisze:Nie zapomnij zgłosić na policję , aa i do plokulatuly zadzwoń odrazu :D

Usiądź, ochłoń, pomyśl. Może zbytnio nie zaboli :) Od...łeś sam akcję ale to ja jestem winien... Gratulacje :)
P.S. Na karnecie chodzę trzeci sezon :P :)
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
Fantys
Zawodowiec

#1669 Postautor: Fantys » 22 maja 2019, o 09:50

blajar pisze:
Fantys pisze:Nie zapomnij zgłosić na policję , aa i do plokulatuly zadzwoń odrazu :D

Usiądź, ochłoń, pomyśl. Może zbytnio nie zaboli :) Od...łeś sam akcję ale to ja jestem winien... Gratulacje :)

Jesteś jednak "głupiutki" Ty jako jedyny Janusz siedzacy na fb nie zrozumiałeś że to żart , ale nie to ja jestem glupi . W sumie może i jestem nie jestem mi z tym źle , ale przykro mi że jak bedzie brak sukcesów to i Ciebie zabraknie na stadionie . nie odpisuje Ci więcej bo szkoda mi klawiatury na Ciebie .

PS: nie zapominaj dalej dusić F5 !

Cześć Janusz !

No właśnie sa sukcesy jest karnet , nie ma sukcesów nie ma karnetu ani biletów . Streczem siedzenia tez zaznaczasz aby Ci nikt nie siadł ?

blajar
Trener

#1670 Postautor: blajar » 22 maja 2019, o 09:56

Fantys pisze:Jesteś jednak "głupiutki" Ty jako jedyny Janusz siedzacy na fb nie zrozumiałeś że to żart , ale nie to ja jestem glupi . W sumie może i jestem nie jestem mi z tym źle , ale przykro mi że jak bedzie brak sukcesów to i Ciebie zabraknie na stadionie . nie odpisuje Ci więcej bo szkoda mi klawiatury na Ciebie .

Cześć Janusz !

Ja Ci posta na fb nie zgłaszałem, nigdy tego nie robiłem. To po pierwsze. Jeśli masz bana to dostałeś go od admina grupy. Jak go znasz to zapytaj i Ci powie skąd się wziął. Po drugie - nie znasz mnie i ch... wiesz o tym kiedy na mecze chodziłem. Tak się składa, że za moim pośrednictwem KMŻ dostawał całkiem sensowne pieniądze od jednego ze sponsorów (mojego pracodawcy, sam umowy pisałem) więc odp... się z łaski swojej i idź mądrzej.

Edit. Coś nie możesz mnie pożegnać więc ja to zrobię. Bez odbioru żartownisiu z poczuciem humoru na poziomie dywanu.
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
Fantys
Zawodowiec

#1671 Postautor: Fantys » 22 maja 2019, o 10:06

blajar pisze:
Fantys pisze:Jesteś jednak "głupiutki" Ty jako jedyny Janusz siedzacy na fb nie zrozumiałeś że to żart , ale nie to ja jestem glupi . W sumie może i jestem nie jestem mi z tym źle , ale przykro mi że jak bedzie brak sukcesów to i Ciebie zabraknie na stadionie . nie odpisuje Ci więcej bo szkoda mi klawiatury na Ciebie .

Cześć Janusz !

Ja Ci posta na fb nie zgłaszałem, nigdy tego nie robiłem. To po pierwsze. Jeśli masz bana to dostałeś go od admina grupy. Jak go znasz to zapytaj i Ci powie skąd się wziął. Po drugie - nie znasz mnie i ch... wiesz o tym kiedy na mecze chodziłem. Tak się składa, że za moim pośrednictwem KMŻ dostawał całkiem sensowne pieniądze od jednego ze sponsorów (mojego pracodawcy, sam umowy pisałem) więc odp... się z łaski swojej i idź mądrzej.

Edit. Coś nie możesz mnie pożegnać więc ja to zrobię. Bez odbioru żartownisiu z poczuciem humoru na poziomie dywanu.

Brawo Jasiu :D , czy ja napisałem że gdzieś bana dodstałem ? Bo sprawiasz mi radośc swoimi wypocinami , eee to jestes Januszem biznesu , czyli ziomeczek Zająca jakis ! :D a może to Ty jestes sławny pirat który sie obraził bo nie został prezesem klubu KMŻ ? o kurde ale zaraz będę mial znajomości ! :D

a może DS Zafire tankowałeś ? wow brawo dla Ciebie ! :) szacun !

blajar
Trener

#1672 Postautor: blajar » 22 maja 2019, o 10:11

Dobra, prośba do admina o usunięcie tej żenady.
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1673 Postautor: grzesieck » 22 maja 2019, o 10:17

najebaliscie postow jak dzieci z przedszkola to teraz sami usuwajcie
METHANOL ADVENTURE TEAM

blajar
Trener

#1674 Postautor: blajar » 22 maja 2019, o 10:19

grzesieck pisze:najebaliscie postow jak dzieci z przedszkola to teraz sami usuwajcie

Nie mogę, mam tylko edycję :/
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#1675 Postautor: Nazir » 22 maja 2019, o 10:35

tck pisze:
Nazir pisze:Chory jest wymóg posiadania biletu przez 3-4 letnie dziecko, które zawody może przesiedzieć na kolanach u rodzica. 4 karnety w rodzinie ale dziecka nie możesz zabrać. Bzdura.

po pierwsze karnet dziecinny kosztował raptem 50zł a po drugie konia z rzędem kto mi wskaże taką sytuację, że knypek nie ma swojego krzesełka tylko CAŁY CZAS gdy siedzi to TYLKO na kolanach opiekuna

Wodę lejesz Waść jak deszcz z nieba. Konia z rzędem i tak nie masz - więc nie obiecuj. Zakup karnetu "dziecinnego" ma sens jeśli masz gwarancje, że Twój "Knypek" będzie zdolny/ chcący uczestniczyć w większej liczbie zawodów. Jeśli masz dziecko to powinieneś doskonale wiedzieć, że w tym przypadku NIC takiej gwarancji nie daje.