Bardziej interesujace jest to, czy uda sie zorganizowac jakies zgrupowanie. Mamy wielu polskich zuzlokow w skladzie, wiec mogloby to miec sens.
Treningi
Re: Treningi
Oczywiscie wszystko wina Sprawki
Mogl zadaszyc stadion przed sezonem
Bardziej interesujace jest to, czy uda sie zorganizowac jakies zgrupowanie. Mamy wielu polskich zuzlokow w skladzie, wiec mogloby to miec sens.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
oczywiscie, przeciez nie pogody... : D
Cooper, masz na mysli zgrupowanie w stylu ubieglorocznego, czyli bardziej kondycha i picie wodki, czy wyjazd zagraniczy zeby posiedziec na motorze, czyli Gorican czy inne Lonigo? bo jezeli to drugie, to jest taki w planach, przynajmniej tak twierdzi Sprawka (albo Dzikowski, nie pamietam z kim byl ten wywiad)
Cooper, masz na mysli zgrupowanie w stylu ubieglorocznego, czyli bardziej kondycha i picie wodki, czy wyjazd zagraniczy zeby posiedziec na motorze, czyli Gorican czy inne Lonigo? bo jezeli to drugie, to jest taki w planach, przynajmniej tak twierdzi Sprawka (albo Dzikowski, nie pamietam z kim byl ten wywiad)
METHANOL ADVENTURE TEAM
$korzen$ pisze:Znajac nasze realia, 8.04.2012 godz. 15:00
O tej godzinie to pewnie każdy jajka wielkanocne będzie wcinał, a nie prukał na stadionie
Prukanie w miejsach publicznych, szczegolnie siarkowodorem po-jajecznym, jest nieodpowiednie. Pies tracal ten trening i mecz w Wielkanoc, nie chca byc zagazowany.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
grzesieck pisze:Cooper, masz na mysli zgrupowanie w stylu ubieglorocznego, czyli bardziej kondycha i picie wodki, czy wyjazd zagraniczy zeby posiedziec na motorze, czyli Gorican czy inne Lonigo?
A co to, w Gorican prohibicja?:) Z tego co pamietam jest tam calkiem spora knajpa na stadionie, nalezaca do niejakiego Zvonko Pavlica, mozna tez "kondyche" potrenowac:)
A tak serio to myslalem o jakims trytaniu w cieplejszym klimacie, tez czytalem, ze sa takie plany, ale ciekaw jestem co z tego wyjdzie:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie zdziwiłbym się gdyby klub chciał zorganizować zgrupowanie, ale koszty tego zgrupowania musieliby pokryć zawodnicy - bardzo w stylu D. Sprawki 
Odrazu mi się przypomina wyjazd do Równego kiedy wracaliśmy i na granicy rozmawialiśy z Mariuszem Puszakowskim kiedy Pan DS za kolacje w hotelu kazał płacic kazdemu zawodnikowi indywidualnie 
A kto Twoim zdaniem powinien mieć gest i zapłacić za wszystkich? I na jakiej podstawie?
Wiesz skoro klub zaprasza zawodników po wygranymmeczu na kolacje w podziękowaniu za wywalczony awans to powinnien się szarpnąc i zapłacić za to,ale ok nie ważne nie ciągnijmy tej dyskusji bo nabijanie postów jest bez sensu.Tyle z mojej strony.
Torsen pisze:A kto Twoim zdaniem powinien mieć gest i zapłacić za wszystkich? I na jakiej podstawie?
Ja uważam, że klub.
Na podstawie grzecznościowej
No i powinien zwrócić koszta wszystkim kibicom, którzy wybrali się do Równego... też na podstawie grzecznościowej
w podziękowaniu za doping oczywiście 
Za to zaciekłe bronienie prezesa Sprawki i klubu w każdej sprawie, na zasadzie grzecznościowe powinni ci jakiś porządny samochód kupić 
Nie trzeba, mam porządny, ale dzięki, że o mnie myślisz 
Ostatnio zmieniony 7 lutego 2012, o 15:13 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
Po meczu z Równem to nie zdziwiłbym się, gdyby prezes zapłacił za wszystkich oprócz Puzona 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
jerry78 pisze:No i powinien zwrócić koszta wszystkim kibicom, którzy wybrali się do Równego... też na podstawie grzecznościowejw podziękowaniu za doping oczywiście
Tutaj to już trochę przeginasz... Stoisz za Sprawką okej(też często się z Twoimi poglądami zgadzam) ale bez przesady, jak się kogoś zaprasza na kolacje to już do #&%! pana płaci za nią. Jak byś patrzył na swojego szefa który w podziękowaniu za udany przetarg, zamówienie które zrealizowałeś zaprasza Cię na kolacje i mówi że każdy płaci za siebie? Bo ja bym się trochę dziwnie czuł... albo to ja jestem dziwny?
Karol Baran Karol!
zawsze można sobie pójść do domu zanim podadzą... rachunek 
a swoją drogą, wyobrażacie sobie tę lawinę lamentów, że Sprawka trwoni kasę na jakoweś "majonezy", a na Karlssona nie miał?
a swoją drogą, wyobrażacie sobie tę lawinę lamentów, że Sprawka trwoni kasę na jakoweś "majonezy", a na Karlssona nie miał?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
losiu pisze:jerry78 pisze:No i powinien zwrócić koszta wszystkim kibicom, którzy wybrali się do Równego... też na podstawie grzecznościowejw podziękowaniu za doping oczywiście
Tutaj to już trochę przeginasz... Stoisz za Sprawką okej(też często się z Twoimi poglądami zgadzam) ale bez przesady, jak się kogoś zaprasza na kolacje to już do #&%! pana płaci za nią. Jak byś patrzył na swojego szefa który w podziękowaniu za udany przetarg, zamówienie które zrealizowałeś zaprasza Cię na kolacje i mówi że każdy płaci za siebie? Bo ja bym się trochę dziwnie czuł... albo to ja jestem dziwny?
Najpierw zacznijmy od tego, że trzeba znać trochę szerszy kontekst całej sprawy, żeby to komentować.
Najpierw fantys pisze, że Sprawka kazał płacić za kolację zawodnikom, a później pisze, że kazał płacić za kolację, na którą ZAPROSIŁ zawodników w podziękowaniu ... blebleble. Trochę precyzji by się przydało.
Po pierwsze, to co Puzon mówił kibicom należy dzielić przez dziesięc. Po drugie nawet jeśli tak było to wstydziłby się żalić kibicom na coś takiego, bo za darmo nie jechał do Równego i nic mu przeszkadzało zrobić trochę więcej punktów, czyli więcej zarobić, skoro biedak nie miał kasy na zapłacenie za kolację. Po trzecie dodałbym coś więcej na temat Puzona i wyjazdu do Równego, ale nie mogę. Po czwarte Sprawka mógł zaproponować wspólną kolację jeszcze na Ukrainie, a w Polsce oficjalną kolację na koszt klubu, ale o tym Puzon na granicy nie zdążył powiedzieć, po piąte czy wy jak proponujecie kolegom wyjście na piwo, to oznacza, że zapraszacie ich płacąć za nich???
Ciekawe, ciekawe.
Jeden coś napisze, że coś gdzieś usłyszał, reszta komentuje i stara się zrobić wielki szum, bo znowu jest okazja. Ludzie, ile wy macie lat?
Powagi trochę. A jeśli kogoś drażnią z założenia moje wpisy, cokolwiek bym nie napisał, to można sobie je filtrować i nie wyświetlać. Polecam.
Biedni Ci lubelscy żużlowej zarabiają 100 zł za mecz, a klub nie daje nawet bonów na żywność ani talonów na Malucha? SKANDAL!
A te rachunki w ukraińskich restauracjach to na 100% 2 razy droższe niż w Posce, przecież tam taki parytet dolara słaby i społeczeństwo zamożne
A te rachunki w ukraińskich restauracjach to na 100% 2 razy droższe niż w Posce, przecież tam taki parytet dolara słaby i społeczeństwo zamożne
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Wystarczy, żeby każdy zadał sobie pytanie i spróbował odpowiedzieć, czy jak kolega proponuje wam wspólne wyjście na piwo, to odbieracie to jako zaproszenie i oczekujecie, że za was zapłaci? A jeśli nie zapłaci i musicie sami uregulować rachunek, to lecicie do mamy poskarżyć się? bo kolega zaprosił i nie zapłacił? Pełna analogia...
Nie mam więcej pytań i lepiej zakończyć już ten wątek.
Nie mam więcej pytań i lepiej zakończyć już ten wątek.
No faktycznie lepiej zakończyć bo zaczynasz bredzić akurat w tym temacie. Wiem wasz więcej informacji itd. ale tutaj nasze posty opierają się na relacjach innych osób i z tej perspektywy wygląda to trochę głupio. (A w moim odczuciu przykład który przytoczyłeś "wyjście z kumplem na piwo" nijak się ma do owej sytuacji o której tutaj dyskutujemy)
Karol Baran Karol!
No właśnie, więc jak ktoś coś pisze o jakieś kolacji na Ukrainie, za którą klub nie zapłacił, więc należy Sprawkę za to zlinczować, to niech jeszcze napisze, czy następnego dnia rano w Lublinie było wspólne śniadanie i dlaczego na nim Puzona nie było? a np. Patryk Malitowski i inni potrafili zostać???
jerry78 pisze:Wystarczy, żeby każdy zadał sobie pytanie i spróbował odpowiedzieć, czy jak kolega proponuje wam wspólne wyjście na piwo, to odbieracie to jako zaproszenie i oczekujecie, że za was zapłaci? A jeśli nie zapłaci i musicie sami uregulować rachunek, to lecicie do mamy poskarżyć się? bo kolega zaprosił i nie zapłacił? Pełna analogia.
Żeby była analogia powinno byc tak:
Wystarczy, żeby każdy zadał sobie pytanie i spróbował odpowiedzieć, czy jak prezes (firmy w której pracujesz) proponuje wam wspólne wyjście na piwo, to odbieracie to jako zaproszenie i oczekujecie, że za was zapłaci? A jeśli nie zapłaci i musicie sami uregulować rachunek, to lecicie do mamy poskarżyć się? bo prezes zaprosił i nie zapłacił?
Nie mam zamiaru zabierać w tej sprawie głosu, bo... tu nie ma o czym gadać
Każdemu jego Everest...
- Łoptymista
- Trener
jerry78 pisze:No właśnie, więc jak ktoś coś pisze o jakieś kolacji na Ukrainie, za którą klub nie zapłacił, więc należy Sprawkę za to zlinczować, to niech jeszcze napisze, czy następnego dnia rano w Lublinie było wspólne śniadanie i dlaczego na nim Puzona nie było? a np. Patryk Malitowski i inni potrafili zostać???
nie wiem co ma jedno do drugiego
ale zapytam czemu puzona nie bylo a patryk byl?
odpiszesz?
jerry78 pisze:po piąte czy wy jak proponujecie kolegom wyjście na piwo, to oznacza, że zapraszacie ich płacąć za nich???
Ciekawe, ciekawe.
Mylisz pojęcia stary... Wyjście na piwo z kumplami to całkiem inna sytuacja niż zaproszenie swoich pracowników na kolację. A poza tym to jaki interes miałby Puzon żeby bezczelnie okłamywać kibiców w żywe oczy? Bronisz Sprawki w każdej sprawie i czasami faktycznie masz rację bo połowa forum jeździ po tym człowieku już chyba z przyzwyczajenia co by nie zrobił. Nie jest co prawda najlepszym prezesem, może nie jest nawet dobrym prezesem, ale czasami zdarza mu się podjąć dobrą decyzję. W tym wypadku jednak nie powinien kazać zawodnikom zapłacić za siebie i koniec. I nie chodzi o to ile Puzon czy inny zawodnik zarobił w Równem, a ile kasy stracił na torze. Przez samą grzeczność powinien za nich zapłacić.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
"Awansowalismy, chodzcie zjemy cos razem a jutro zapraszam na sniadanie"
"Awansowalismy, zapraszam na kolacje i jutro na sniadanie"
Ktora wersja padla, wiedza nieliczni. Jedni widza tylko pierwsza, inni druga a jeszcze inni rozpatruja obydwie.
"Awansowalismy, zapraszam na kolacje i jutro na sniadanie"
Ktora wersja padla, wiedza nieliczni. Jedni widza tylko pierwsza, inni druga a jeszcze inni rozpatruja obydwie.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji