Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

Re: Treningi

#5251 Postautor: Cooper » 6 lutego 2012, o 13:26

Oczywiscie wszystko wina Sprawki 8) Mogl zadaszyc stadion przed sezonem 8)

Bardziej interesujace jest to, czy uda sie zorganizowac jakies zgrupowanie. Mamy wielu polskich zuzlokow w skladzie, wiec mogloby to miec sens.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#5252 Postautor: grzesieck » 6 lutego 2012, o 13:30

oczywiscie, przeciez nie pogody... : D

Cooper, masz na mysli zgrupowanie w stylu ubieglorocznego, czyli bardziej kondycha i picie wodki, czy wyjazd zagraniczy zeby posiedziec na motorze, czyli Gorican czy inne Lonigo? bo jezeli to drugie, to jest taki w planach, przynajmniej tak twierdzi Sprawka (albo Dzikowski, nie pamietam z kim byl ten wywiad)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Sledzio
Trener
Kontakt:

#5253 Postautor: Sledzio » 6 lutego 2012, o 13:31

$korzen$ pisze:Znajac nasze realia, 8.04.2012 godz. 15:00 8)

O tej godzinie to pewnie każdy jajka wielkanocne będzie wcinał, a nie prukał na stadionie :D

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#5254 Postautor: sadychor » 6 lutego 2012, o 13:37

Prukanie w miejsach publicznych, szczegolnie siarkowodorem po-jajecznym, jest nieodpowiednie. Pies tracal ten trening i mecz w Wielkanoc, nie chca byc zagazowany.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#5255 Postautor: Cooper » 6 lutego 2012, o 13:47

grzesieck pisze:Cooper, masz na mysli zgrupowanie w stylu ubieglorocznego, czyli bardziej kondycha i picie wodki, czy wyjazd zagraniczy zeby posiedziec na motorze, czyli Gorican czy inne Lonigo?

A co to, w Gorican prohibicja?:) Z tego co pamietam jest tam calkiem spora knajpa na stadionie, nalezaca do niejakiego Zvonko Pavlica, mozna tez "kondyche" potrenowac:)

A tak serio to myslalem o jakims trytaniu w cieplejszym klimacie, tez czytalem, ze sa takie plany, ale ciekaw jestem co z tego wyjdzie:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
istred
Trener

#5256 Postautor: istred » 7 lutego 2012, o 09:59

Nie zdziwiłbym się gdyby klub chciał zorganizować zgrupowanie, ale koszty tego zgrupowania musieliby pokryć zawodnicy - bardzo w stylu D. Sprawki :)

Awatar użytkownika
Fantys
Zawodowiec

#5257 Postautor: Fantys » 7 lutego 2012, o 14:37

Odrazu mi się przypomina wyjazd do Równego kiedy wracaliśmy i na granicy rozmawialiśy z Mariuszem Puszakowskim kiedy Pan DS za kolacje w hotelu kazał płacic kazdemu zawodnikowi indywidualnie :D

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#5258 Postautor: Torsen » 7 lutego 2012, o 14:42

A kto Twoim zdaniem powinien mieć gest i zapłacić za wszystkich? I na jakiej podstawie?

Awatar użytkownika
Fantys
Zawodowiec

#5259 Postautor: Fantys » 7 lutego 2012, o 14:44

Wiesz skoro klub zaprasza zawodników po wygranymmeczu na kolacje w podziękowaniu za wywalczony awans to powinnien się szarpnąc i zapłacić za to,ale ok nie ważne nie ciągnijmy tej dyskusji bo nabijanie postów jest bez sensu.Tyle z mojej strony.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#5260 Postautor: istred » 7 lutego 2012, o 14:46

Torsen pisze:A kto Twoim zdaniem powinien mieć gest i zapłacić za wszystkich? I na jakiej podstawie?

Ja uważam, że klub.
Na podstawie grzecznościowej ;)

jerry78
Trener

#5261 Postautor: jerry78 » 7 lutego 2012, o 14:50

No i powinien zwrócić koszta wszystkim kibicom, którzy wybrali się do Równego... też na podstawie grzecznościowej ;) w podziękowaniu za doping oczywiście 8)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#5262 Postautor: istred » 7 lutego 2012, o 14:52

Za to zaciekłe bronienie prezesa Sprawki i klubu w każdej sprawie, na zasadzie grzecznościowe powinni ci jakiś porządny samochód kupić ;)

jerry78
Trener

#5263 Postautor: jerry78 » 7 lutego 2012, o 14:53

Nie trzeba, mam porządny, ale dzięki, że o mnie myślisz :)
Ostatnio zmieniony 7 lutego 2012, o 15:13 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#5264 Postautor: truskawa » 7 lutego 2012, o 15:05

Po meczu z Równem to nie zdziwiłbym się, gdyby prezes zapłacił za wszystkich oprócz Puzona 8)
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
losiu
Junior

#5265 Postautor: losiu » 7 lutego 2012, o 16:16

jerry78 pisze:No i powinien zwrócić koszta wszystkim kibicom, którzy wybrali się do Równego... też na podstawie grzecznościowej ;) w podziękowaniu za doping oczywiście 8)

Tutaj to już trochę przeginasz... Stoisz za Sprawką okej(też często się z Twoimi poglądami zgadzam) ale bez przesady, jak się kogoś zaprasza na kolacje to już do #&%! pana płaci za nią. Jak byś patrzył na swojego szefa który w podziękowaniu za udany przetarg, zamówienie które zrealizowałeś zaprasza Cię na kolacje i mówi że każdy płaci za siebie? Bo ja bym się trochę dziwnie czuł... albo to ja jestem dziwny?
Karol Baran Karol!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#5266 Postautor: ravajas » 7 lutego 2012, o 16:49

zawsze można sobie pójść do domu zanim podadzą... rachunek ;)

a swoją drogą, wyobrażacie sobie tę lawinę lamentów, że Sprawka trwoni kasę na jakoweś "majonezy", a na Karlssona nie miał?
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

jerry78
Trener

#5267 Postautor: jerry78 » 7 lutego 2012, o 17:42

losiu pisze:
jerry78 pisze:No i powinien zwrócić koszta wszystkim kibicom, którzy wybrali się do Równego... też na podstawie grzecznościowej ;) w podziękowaniu za doping oczywiście 8)

Tutaj to już trochę przeginasz... Stoisz za Sprawką okej(też często się z Twoimi poglądami zgadzam) ale bez przesady, jak się kogoś zaprasza na kolacje to już do #&%! pana płaci za nią. Jak byś patrzył na swojego szefa który w podziękowaniu za udany przetarg, zamówienie które zrealizowałeś zaprasza Cię na kolacje i mówi że każdy płaci za siebie? Bo ja bym się trochę dziwnie czuł... albo to ja jestem dziwny?

Najpierw zacznijmy od tego, że trzeba znać trochę szerszy kontekst całej sprawy, żeby to komentować.
Najpierw fantys pisze, że Sprawka kazał płacić za kolację zawodnikom, a później pisze, że kazał płacić za kolację, na którą ZAPROSIŁ zawodników w podziękowaniu ... blebleble. Trochę precyzji by się przydało.
Po pierwsze, to co Puzon mówił kibicom należy dzielić przez dziesięc. Po drugie nawet jeśli tak było to wstydziłby się żalić kibicom na coś takiego, bo za darmo nie jechał do Równego i nic mu przeszkadzało zrobić trochę więcej punktów, czyli więcej zarobić, skoro biedak nie miał kasy na zapłacenie za kolację. Po trzecie dodałbym coś więcej na temat Puzona i wyjazdu do Równego, ale nie mogę. Po czwarte Sprawka mógł zaproponować wspólną kolację jeszcze na Ukrainie, a w Polsce oficjalną kolację na koszt klubu, ale o tym Puzon na granicy nie zdążył powiedzieć, po piąte czy wy jak proponujecie kolegom wyjście na piwo, to oznacza, że zapraszacie ich płacąć za nich???
Ciekawe, ciekawe.
Jeden coś napisze, że coś gdzieś usłyszał, reszta komentuje i stara się zrobić wielki szum, bo znowu jest okazja. Ludzie, ile wy macie lat?
Powagi trochę. A jeśli kogoś drażnią z założenia moje wpisy, cokolwiek bym nie napisał, to można sobie je filtrować i nie wyświetlać. Polecam.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#5268 Postautor: kibicLBN » 7 lutego 2012, o 17:51

Biedni Ci lubelscy żużlowej zarabiają 100 zł za mecz, a klub nie daje nawet bonów na żywność ani talonów na Malucha? SKANDAL!
A te rachunki w ukraińskich restauracjach to na 100% 2 razy droższe niż w Posce, przecież tam taki parytet dolara słaby i społeczeństwo zamożne :lol:
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

jerry78
Trener

#5269 Postautor: jerry78 » 7 lutego 2012, o 18:13

Wystarczy, żeby każdy zadał sobie pytanie i spróbował odpowiedzieć, czy jak kolega proponuje wam wspólne wyjście na piwo, to odbieracie to jako zaproszenie i oczekujecie, że za was zapłaci? A jeśli nie zapłaci i musicie sami uregulować rachunek, to lecicie do mamy poskarżyć się? bo kolega zaprosił i nie zapłacił? Pełna analogia...
Nie mam więcej pytań i lepiej zakończyć już ten wątek.

Awatar użytkownika
losiu
Junior

#5270 Postautor: losiu » 7 lutego 2012, o 18:23

No faktycznie lepiej zakończyć bo zaczynasz bredzić akurat w tym temacie. Wiem wasz więcej informacji itd. ale tutaj nasze posty opierają się na relacjach innych osób i z tej perspektywy wygląda to trochę głupio. (A w moim odczuciu przykład który przytoczyłeś "wyjście z kumplem na piwo" nijak się ma do owej sytuacji o której tutaj dyskutujemy)
Karol Baran Karol!

jerry78
Trener

#5271 Postautor: jerry78 » 7 lutego 2012, o 18:26

No właśnie, więc jak ktoś coś pisze o jakieś kolacji na Ukrainie, za którą klub nie zapłacił, więc należy Sprawkę za to zlinczować, to niech jeszcze napisze, czy następnego dnia rano w Lublinie było wspólne śniadanie i dlaczego na nim Puzona nie było? a np. Patryk Malitowski i inni potrafili zostać???

ermen
Zawodowiec

#5272 Postautor: ermen » 7 lutego 2012, o 18:28

jerry78 pisze:Wystarczy, żeby każdy zadał sobie pytanie i spróbował odpowiedzieć, czy jak kolega proponuje wam wspólne wyjście na piwo, to odbieracie to jako zaproszenie i oczekujecie, że za was zapłaci? A jeśli nie zapłaci i musicie sami uregulować rachunek, to lecicie do mamy poskarżyć się? bo kolega zaprosił i nie zapłacił? Pełna analogia.

Żeby była analogia powinno byc tak:
Wystarczy, żeby każdy zadał sobie pytanie i spróbował odpowiedzieć, czy jak prezes (firmy w której pracujesz) proponuje wam wspólne wyjście na piwo, to odbieracie to jako zaproszenie i oczekujecie, że za was zapłaci? A jeśli nie zapłaci i musicie sami uregulować rachunek, to lecicie do mamy poskarżyć się? bo prezes zaprosił i nie zapłacił?

Nie mam zamiaru zabierać w tej sprawie głosu, bo... tu nie ma o czym gadać :) Ale nie krępujcie się, czytając Wasze posty dobrze sie bawię.
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#5273 Postautor: Łoptymista » 7 lutego 2012, o 20:24

jerry78 pisze:No właśnie, więc jak ktoś coś pisze o jakieś kolacji na Ukrainie, za którą klub nie zapłacił, więc należy Sprawkę za to zlinczować, to niech jeszcze napisze, czy następnego dnia rano w Lublinie było wspólne śniadanie i dlaczego na nim Puzona nie było? a np. Patryk Malitowski i inni potrafili zostać???

nie wiem co ma jedno do drugiego

ale zapytam czemu puzona nie bylo a patryk byl?

odpiszesz?

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#5274 Postautor: Kargolo » 7 lutego 2012, o 22:07

jerry78 pisze:po piąte czy wy jak proponujecie kolegom wyjście na piwo, to oznacza, że zapraszacie ich płacąć za nich???
Ciekawe, ciekawe.

Mylisz pojęcia stary... Wyjście na piwo z kumplami to całkiem inna sytuacja niż zaproszenie swoich pracowników na kolację. A poza tym to jaki interes miałby Puzon żeby bezczelnie okłamywać kibiców w żywe oczy? Bronisz Sprawki w każdej sprawie i czasami faktycznie masz rację bo połowa forum jeździ po tym człowieku już chyba z przyzwyczajenia co by nie zrobił. Nie jest co prawda najlepszym prezesem, może nie jest nawet dobrym prezesem, ale czasami zdarza mu się podjąć dobrą decyzję. W tym wypadku jednak nie powinien kazać zawodnikom zapłacić za siebie i koniec. I nie chodzi o to ile Puzon czy inny zawodnik zarobił w Równem, a ile kasy stracił na torze. Przez samą grzeczność powinien za nich zapłacić.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#5275 Postautor: sadychor » 7 lutego 2012, o 22:42

"Awansowalismy, chodzcie zjemy cos razem a jutro zapraszam na sniadanie"
"Awansowalismy, zapraszam na kolacje i jutro na sniadanie"

Ktora wersja padla, wiedza nieliczni. Jedni widza tylko pierwsza, inni druga a jeszcze inni rozpatruja obydwie.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji