Play-off Krosno-Lublin
Re: Play-off Krosno-Lublin
Jak mowilem przed sezonem po co tyle angoli co i tak na mecze nie beda przyjezdzac to nikt mnie nie sluchal 
jedyna nadzieja to fakt, ze jadą z Newport - najslabsza druzyna w lidze i moze sobie poradza bez Tomka.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Z tym ze tutaj nie chodzi o Anglika tylko o Piszcza. Moim zdaniem powinien byc przepis ze dla zawodnika z licencja PZM jest piorytetem liga polska od strony prawnej i jesli tylko ma taka wolę wystartowac w lidze w kraju w ktorym ma licencje to od strony formalnej nie powinien taki zawodnik miec konsekwencji w innej lidze. Podobnie jak w Polsce zawody FIM maja piorytet przed zawodami PZM.Ge(L)o pisze:Jak mowilem przed sezonem po co tyle angoli co i tak na mecze nie beda przyjezdzac to nikt mnie nie sluchal
-
madziqx3lbn
Koper pisze:Z tym ze tutaj nie chodzi o Anglika tylko o Piszcza. Moim zdaniem powinien byc przepis ze dla zawodnika z licencja PZM jest piorytetem liga polska od strony prawnej i jesli tylko ma taka wolę wystartowac w lidze w kraju w ktorym ma licencje to od strony formalnej nie powinien taki zawodnik miec konsekwencji w innej lidze. Podobnie jak w Polsce zawody FIM maja piorytet przed zawodami PZM.Ge(L)o pisze:Jak mowilem przed sezonem po co tyle angoli co i tak na mecze nie beda przyjezdzac to nikt mnie nie sluchal
Mogli sobie wziąć 2 angoli i wtedy nie było by tylu kłopotów.
A z tym niżej to też by dobrze było.
I tak nie zawsze moga, nie wiem jak w innych krajach, ale angole na stowe maja priorytet w swojej lidze.
-
madziqx3lbn
Manitou pisze:I tak nie zawsze moga, nie wiem jak w innych krajach, ale angole na stowe maja priorytet w swojej lidze.
No pewnie tak. No ale jak Piszcz nie pojedzie w Krośnie to może być ciężko ich pokonać. No bo nie ukrywajmy że pierwsze zwycięstwo na obcym torze w tym sezonie odnieśliśmy właśnie wtedy kiedy Piszcze jeździł. Po prostu jest dobrym wzmocnieniem drużyny i powinien pojechać. Jak pojedzie w Krośnie to uważam że ich rozjedziemy.
dokladnie - trzeba ich po prostu grzecznie poprosic o zwolnienie Tomka. I to czym prędzej - bez niego nie mamy czego szukac w Krosnie.
Nie do konca jest z tym Piszczem jak piszecie. Po pierwsze tego terminu nie ma w kalendarzu Birmingham. Terminy rezerwowe są też jasno określone i też ten termin nie istnieje. W związku z tym Piszcz mógł zakontraktować sobie dowolną imprezę na ten termin i ona powinna być priorytetem. Według mnie Angole nie mają prawa go karać bo termin ich meczu spadł z sufitu i nie każdemu może/musi odpowiadać. Przkeładanie meczu na termin który nie jest zarezerwowany jest ich ryzykiem. Dlatego według mnie Piszcz sam będzie decydował gdzie chce jechać.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
To to wiemy już. Ale jak Piszcz podpisywał kontrakt z Birmingham to tego terminu nie było. Co więcej od razu dostał też liste terminów rezerwowych i jak łatwo zgadnąć tego terminu też tam nie było. Wniosek jest taki jak pisałem wcześniej. Mógł sobie termin 09.08.09 zagospodarować według własnego uzytku i to jego Birmingham powinno sie spytać przy ustalaniu nowego terminu czy ma wolny termin.
Zresztą Piszcz zdaje sobie sprawę, ze jego absencja w meczu z Krosnem przy takich brakach innych zawodników w zasadzie kończy jego występy w Polsce a to oznacza spore straty w zarobionej gotówce. A tego nikt nie lubi

Zresztą Piszcz zdaje sobie sprawę, ze jego absencja w meczu z Krosnem przy takich brakach innych zawodników w zasadzie kończy jego występy w Polsce a to oznacza spore straty w zarobionej gotówce. A tego nikt nie lubi
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
rzeczywiscie - miesiac temu sprawdzalem kalendarz na stronie birmingham brummies i dalbym glowe ze 9 sieprnia tam nie bylo.
Gdyby jezdził Hynek i Hall to absencja Tomka mniej utrudniałaby sytuację przed dwumeczem z Krosnem. Jeśli Piszcza nie będzie w Krośnie to w ilu tam pojedzie naszych 4?w Łodzi było 5 zawodników plus Mistygacz, który zainteresowanie wzbudza jedynie swymi upadkami. Trzeba pogadać z Anglikami żeby Tomek przyjechał. To jest pewnie do załatwienia ( dla chcącego...)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Gawrzyk pisze:tyle dobrego ze mozna przegrac a mimo wszystko awansowac do polfinalow
Myślę, że półfinały z Łodzią to nie nasze marzenie
... a co za różnica Łódź czy Miszkolc
(
kto wie może Łódź dałoby się pokonać
bo Miszkolc z ich torem może byc trudniejszym przeciwnikiem ...
kto wie może Łódź dałoby się pokonać
bo Miszkolc z ich torem może byc trudniejszym przeciwnikiem ...
ja bym jednak wolal miszkolc - zwlaszcza jak patrze na wynik meczu w Lublinie.
A może ktoś z was ma dojście bezpośrednio do samego Tomka Piszcza i może uzyskać pewne info czy Tomek pojedzie w Krośnie?
Może Redgal?
Może Redgal?
Nie uwierzę jak nie zobaczę ale na tę chwilę Piszcz według ostatnich(?
) doniesień nie jedzie z Krosnem.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Smutne doniesienia 
A już myślę tylko o następnym sezonie tzn. modlę się żeby był.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:A już myślę tylko o następnym sezonie tzn. modlę się żeby był.
Dobrze robisz.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Pytanie tylko czy w tym nastepnym sezonie brac udzial bedzie druzyna z Lublina
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Myślę, że msza w katedrze byłaby wskazana