3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno
- Łoptymista
- Trener
A czemu nasz firmowy kierownik druzyny nie bedzie na meczu?
Pocieszanie sie cudzymi klopotami wydaje mi sie byc nie na miejscu...jesli chodzi o nasza sytuacje.
A to niestety umknelo wielu z internautow. No coz...slepy w karty nie gra
Pocieszanie sie cudzymi klopotami wydaje mi sie byc nie na miejscu...jesli chodzi o nasza sytuacje.
Sebek przedstawił plan swoich przygotowań do meczu i postanowiono, że dostanie kolejną szanse - o tym też pisano.
A to niestety umknelo wielu z internautow. No coz...slepy w karty nie gra
harry pisze:kilar pisze:Druga powodz w Lublinie na razie sie nie szykuje
No z tego co widziałem w Panoramie to ma lać przez sobotę i niedzielę. I juz mi się cieplej robi.
no wlasnie.....ciekawa sytuacja...... teoretycznie rozważając gdyby lało i mecz nie moglby sie odbyc w II terminie z powodow atmosferycznych, co wtedy??kolejny termin? koczowanie przyjezdnych w L-nie do poprawy pogody i odjechanie meczu? losowanie/rzut moneta? walkower? pzdr
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Dziwne, tak z ciekawości posprawdzałem na różnych portalach pogodę na niedzielę i jest różnie. Na jednym przelotne opady ze słońcem, na drugim deszcz i zachmurzenie. Na jednej stacji tv to samo przelotne opady a na drugiej deszcz i zachmurzenie. Czyli wychodzi na to co będzie to będzie
oby była ładna pogoda.
Mam pytanie, czy wiadomo już co jest z Larsem, czy będzie w stanie przyjechać na mecz ? Trzymam kciuki za to, żeby był na siłach, jak również za to, żeby Klimek wystąpił w niedzielnym meczu. Jeżeli pojedzie sam Michaluk to w pierwszym biegu może być nie wesoło, no chyba, że Gomólski nie pojedzie to o te 2 pkt może powalczy.
Pozdrawiam
Mam pytanie, czy wiadomo już co jest z Larsem, czy będzie w stanie przyjechać na mecz ? Trzymam kciuki za to, żeby był na siłach, jak również za to, żeby Klimek wystąpił w niedzielnym meczu. Jeżeli pojedzie sam Michaluk to w pierwszym biegu może być nie wesoło, no chyba, że Gomólski nie pojedzie to o te 2 pkt może powalczy.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Gawrzyk pisze:Tłumaczyłem z Nieminenem już. Ale niech będzie jeszcze raz. Po meczu w Rybniku trener poprosił o ściągnicie Fina. Ten w pierwszej rozmowie powiedział, że nie może przyjechać bo jest trening przed DPŚ. To info poszło do gazet. Ale zasugerowalismy Finowi zeby postarał się o zwolnienie z treningu. To też poszło do gazet. Takie zwolnienie dostał i był gotowy do jazdy. W międzyczasie doszło do rozmów trenera, prezesa z zawodnikami. Sebek przedstawił plan swoich przygotowań do meczu i postanowiono, że dostanie kolejną szanse - o tym też pisano. Ot i cała historyja.
Fina w niedziele nie będzie. Niestety ale obcy jakich mamy w kadrze nie są profesjonalistami w 100%. Są zależni w dużym stopniu od swoich mechaników, którzy pracę przy żużlu traktują czysto hobbistycznie. Stąd problemy logistyczne Fina.
Nieminen byl najbardziej dyspozycyjny, a jeszcze nie mielismy okazji zobaczyc go w naszych barwach. Odnosze wrazenie, ze nasi stranieri dostawali zapytania o wolne terminy, ale zadnej propozycji jazdy. Az im sie odechcialo jechac.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Gawrzyk pisze:.
. Tym bardziej że o kłopotach Gniezna coraz głośniej. W kontekscie niezbyt ciekawych wiadomości na temat konfliktów na linii działacze-zawodnicy nie dziwi możliwa absencja Steada w meczu z nami. Nie chce mi się wierzyć, że tak się bedzie gorliwie przygotowywał do tych zawodów.
jesli chodzi o Steada to nie bedzie go z powodu jego poniedzialkowego turnieju w Angli a co do konfliktu to to nie ma nic wspolnego z tym ze Sreada nie bedzie! Niestety Dawid juz nie moze jechac jako z/z wiec macie duze szanse na dobry wynik!!!
Ja jednak sie wybieram mimo tych prognoz pogody (BO JAK PISALISCIE ROZNIE JEST Z TYMI PROGNOZAMI).Wiec do zobaczenia w Lublinie (mam nadzieje
wojteko pisze:harry pisze:kilar pisze:Druga powodz w Lublinie na razie sie nie szykuje
No z tego co widziałem w Panoramie to ma lać przez sobotę i niedzielę. I juz mi się cieplej robi.
no wlasnie.....ciekawa sytuacja...... teoretycznie rozważając gdyby lało i mecz nie moglby sie odbyc w II terminie z powodow atmosferycznych, co wtedy??kolejny termin? koczowanie przyjezdnych w L-nie do poprawy pogody i odjechanie meczu? losowanie/rzut moneta? walkower? pzdr
To jeszcze nic, przypomniało mi się parenaście sezonów do tyłu to była taka sytuacja ze nasi jechali chyba 3 razy do Rybnika i za czwartym razem dopiero udało się rozegrać chodz mogę sie mylić ale napewno za trzecim lub czwartym razie udało się odjechać i przegraliśmy tylko 43:46 a u siebie mocne baty
http://meteo.icm.edu.pl/polish/weathfrc ... ecast.html tam jest aktualna pogoda to chyba najlepszy portal pogodowy bo sa zdjecia z zatelity co 6 godzin co do niedzieli to moze byc roznie
http://meteo.icm.edu.pl/polish/weathfrcst/prec36.html
http://meteo.icm.edu.pl/polish/weathfrcst/prec36.html
Gawrzyk pisze:Tłumaczyłem z Nieminenem już. Ale niech będzie jeszcze raz. Po meczu w Rybniku trener poprosił o ściągnicie Fina. Ten w pierwszej rozmowie powiedział, że nie może przyjechać bo jest trening przed DPŚ. To info poszło do gazet. Ale zasugerowalismy Finowi zeby postarał się o zwolnienie z treningu. To też poszło do gazet. Takie zwolnienie dostał i był gotowy do jazdy. W międzyczasie doszło do rozmów trenera, prezesa z zawodnikami. Sebek przedstawił plan swoich przygotowań do meczu i postanowiono, że dostanie kolejną szanse - o tym też pisano. Ot i cała historyja.
Gawrzyk, a czy nie uwazasz, ze takie zachowanie bylo nie fair w stosunku do Nieminena ? Skoro postaral sie i zalatwil sobie to zwolnienie, to powinien jechac. A Wy w ostatniej chwili rezygnujecie z jego uslug. Tak sie nie postepuje wobec zawodnika. I wcale sie nie zdziwie jak w ogole nie bedzie juz chcial przyjechac i wystapic w lubelskich barwach.
Nie wiem kiedy byla ta ostatnia chwila, opieram sie tylko na tym co Ty, Harry, Bartosch napiszecie na forum.
Jednak szkoda, ze nie udalo sie wyprobowac Fina. Znana bylaby juz Jego dyspozycja na tle pozostalych zawodnikow. A to duza zaliczka przed meczem w Gnieznie.
Dobra a wedlug Was - trener, zarzad - Seba spelnil oczekiwania co do zdobyczy punktowej (tzn. nie zawiodl) ? Czy spodziewano sie lepszego wyniku po tych inwestycjach ?
Jednak szkoda, ze nie udalo sie wyprobowac Fina. Znana bylaby juz Jego dyspozycja na tle pozostalych zawodnikow. A to duza zaliczka przed meczem w Gnieznie.
Dobra a wedlug Was - trener, zarzad - Seba spelnil oczekiwania co do zdobyczy punktowej (tzn. nie zawiodl) ? Czy spodziewano sie lepszego wyniku po tych inwestycjach ?
Gawrzyk pisze:...W międzyczasie doszło do rozmów trenera, prezesa z zawodnikami. Sebek przedstawił plan swoich przygotowań do meczu i
postanowiono, że dostanie kolejną szanse - o tym też pisano....
Pytałem się Stachyry dlaczego na meczu nie było obco.Odpowiedział "Bo klubu na to nie stać"
Po drugie.Jak my zapraszamy na mecz to Oni przeważnie nie mogą.Jak już jest okazja sprawdzić obco wtedy my się rozmyślamy.I tak sezon zleci.
O żużlu jutro możemy pomarzyć...
literówka

literówka
Ostatnio zmieniony 2 czerwca 2007, o 17:19 przez kylong, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
kylong pisze:O żużlu jutro możemy pomażyć...
nie wiem co prawda co oznacza slowo "pomażyć", ale warto zauwazyc ze nasz tor troszke sie zmienil i nie juz tak jak kiedys, ze byle deszczyk uniemozliwial odjechanie meczu. Owszem opady byly dosyc spore, jednak teraz juz nie pada, a pogoda jest na tyle zmienna, ze szanse na rozegranie meczu wciaz sa. Generalnie caly czas jest bardzo cieplo, wiec wszystko szybko schnie. No a poza tym, nie ma polewaczki, wiec dobrze ze tor troche nasiakniety
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]