3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Marcinp

#251 Postautor: Marcinp » 1 czerwca 2007, o 22:12

Gniezno pozdrawia Lublin!!!

No niestety obie ekipy nie pojada w najsilniejszych skladach, lae najwazniejsze zeby mecz sie odbyl.

Prosze o jakies info jaki jest tor i czy u was pada??
Prosze o to bo sie wybieram do Was ( i nie tylko ja) i nie chce jechac na marne. Oby mecz sie odbyl...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#252 Postautor: kilar » 1 czerwca 2007, o 22:16

Druga powodz w Lublinie na razie sie nie szykuje :wink:

kuper

#253 Postautor: kuper » 1 czerwca 2007, o 22:18

Wiadomo już czu nasz FIn pojedzie z Gnieznem w niedziele??
Doszły mnie słychu żę w niedziel ma jechać Aleksiej??Chyba ze któryś z ruskich to chyba on bo Lenar cienki jest!
>>ŻyCie..To..Jazda<<

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#255 Postautor: Łoptymista » 1 czerwca 2007, o 23:38

A czemu nasz firmowy kierownik druzyny nie bedzie na meczu?
Pocieszanie sie cudzymi klopotami wydaje mi sie byc nie na miejscu...jesli chodzi o nasza sytuacje.

Sebek przedstawił plan swoich przygotowań do meczu i postanowiono, że dostanie kolejną szanse - o tym też pisano.

A to niestety umknelo wielu z internautow. No coz...slepy w karty nie gra

harry
Trener

#256 Postautor: harry » 1 czerwca 2007, o 23:40

kilar pisze:Druga powodz w Lublinie na razie sie nie szykuje :wink:

No z tego co widziałem w Panoramie to ma lać przez sobotę i niedzielę. I juz mi się cieplej robi.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

wojteko
Senior

#257 Postautor: wojteko » 1 czerwca 2007, o 23:49

harry pisze:

No z tego co widziałem w Panoramie to ma lać przez sobotę i niedzielę. I juz mi się cieplej robi.

no wlasnie.....ciekawa sytuacja...... teoretycznie rozważając gdyby lało i mecz nie moglby sie odbyc w II terminie z powodow atmosferycznych, co wtedy??kolejny termin? koczowanie przyjezdnych w L-nie do poprawy pogody i odjechanie meczu? losowanie/rzut moneta? walkower? pzdr

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#258 Postautor: K.A.M.I.L. » 1 czerwca 2007, o 23:59

Dziwne, tak z ciekawości posprawdzałem na różnych portalach pogodę na niedzielę i jest różnie. Na jednym przelotne opady ze słońcem, na drugim deszcz i zachmurzenie. Na jednej stacji tv to samo przelotne opady a na drugiej deszcz i zachmurzenie. Czyli wychodzi na to co będzie to będzie :wink: oby była ładna pogoda.
Mam pytanie, czy wiadomo już co jest z Larsem, czy będzie w stanie przyjechać na mecz ? Trzymam kciuki za to, żeby był na siłach, jak również za to, żeby Klimek wystąpił w niedzielnym meczu. Jeżeli pojedzie sam Michaluk to w pierwszym biegu może być nie wesoło, no chyba, że Gomólski nie pojedzie to o te 2 pkt może powalczy.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#259 Postautor: boxing » 2 czerwca 2007, o 00:02

Gawrzyk pisze:Tłumaczyłem z Nieminenem już. Ale niech będzie jeszcze raz. Po meczu w Rybniku trener poprosił o ściągnicie Fina. Ten w pierwszej rozmowie powiedział, że nie może przyjechać bo jest trening przed DPŚ. To info poszło do gazet. Ale zasugerowalismy Finowi zeby postarał się o zwolnienie z treningu. To też poszło do gazet. Takie zwolnienie dostał i był gotowy do jazdy. W międzyczasie doszło do rozmów trenera, prezesa z zawodnikami. Sebek przedstawił plan swoich przygotowań do meczu i postanowiono, że dostanie kolejną szanse - o tym też pisano. Ot i cała historyja.

Fina w niedziele nie będzie. Niestety ale obcy jakich mamy w kadrze nie są profesjonalistami w 100%. Są zależni w dużym stopniu od swoich mechaników, którzy pracę przy żużlu traktują czysto hobbistycznie. Stąd problemy logistyczne Fina.

Nieminen byl najbardziej dyspozycyjny, a jeszcze nie mielismy okazji zobaczyc go w naszych barwach. Odnosze wrazenie, ze nasi stranieri dostawali zapytania o wolne terminy, ale zadnej propozycji jazdy. Az im sie odechcialo jechac.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Marcinp

#260 Postautor: Marcinp » 2 czerwca 2007, o 06:25

Gawrzyk pisze:.

. Tym bardziej że o kłopotach Gniezna coraz głośniej. W kontekscie niezbyt ciekawych wiadomości na temat konfliktów na linii działacze-zawodnicy nie dziwi możliwa absencja Steada w meczu z nami. Nie chce mi się wierzyć, że tak się bedzie gorliwie przygotowywał do tych zawodów.

jesli chodzi o Steada to nie bedzie go z powodu jego poniedzialkowego turnieju w Angli a co do konfliktu to to nie ma nic wspolnego z tym ze Sreada nie bedzie! Niestety Dawid juz nie moze jechac jako z/z wiec macie duze szanse na dobry wynik!!!

Ja jednak sie wybieram mimo tych prognoz pogody (BO JAK PISALISCIE ROZNIE JEST Z TYMI PROGNOZAMI).Wiec do zobaczenia w Lublinie (mam nadzieje :)

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#261 Postautor: Ar2rB » 2 czerwca 2007, o 08:43

W tej chwili jest spore oberwanko chmury, leje że hohoho :). Nie zapowiada sie, żeby pogoda jakoś bardzo sie zmieniła do jutra (włącznie z jutrem) wiec mecz moim zdaniem jest wyjatkowo zagrożony.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#262 Postautor: Sledzio » 2 czerwca 2007, o 08:53

wojteko pisze:
harry pisze:

no wlasnie.....ciekawa sytuacja...... teoretycznie rozważając gdyby lało i mecz nie moglby sie odbyc w II terminie z powodow atmosferycznych, co wtedy??kolejny termin? koczowanie przyjezdnych w L-nie do poprawy pogody i odjechanie meczu? losowanie/rzut moneta? walkower? pzdr

To jeszcze nic, przypomniało mi się parenaście sezonów do tyłu to była taka sytuacja ze nasi jechali chyba 3 razy do Rybnika i za czwartym razem dopiero udało się rozegrać chodz mogę sie mylić ale napewno za trzecim lub czwartym razie udało się odjechać i przegraliśmy tylko 43:46 a u siebie mocne baty :)

kuper

#263 Postautor: kuper » 2 czerwca 2007, o 08:57

No a co z się dziej z Charcznkiem dostanie szanse w Niedziel czy znowu karjowy skład??może ktoś powiedzieć ,chyba że to tajemnica i chcą zrobic niespodziankę :D
>>ŻyCie..To..Jazda<<

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#264 Postautor: AGENCIK » 2 czerwca 2007, o 10:00

http://meteo.icm.edu.pl/polish/weathfrc ... ecast.html tam jest aktualna pogoda to chyba najlepszy portal pogodowy bo sa zdjecia z zatelity co 6 godzin co do niedzieli to moze byc roznie
http://meteo.icm.edu.pl/polish/weathfrcst/prec36.html

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#265 Postautor: kilar » 2 czerwca 2007, o 10:23

Gawrzyk pisze:Tłumaczyłem z Nieminenem już. Ale niech będzie jeszcze raz. Po meczu w Rybniku trener poprosił o ściągnicie Fina. Ten w pierwszej rozmowie powiedział, że nie może przyjechać bo jest trening przed DPŚ. To info poszło do gazet. Ale zasugerowalismy Finowi zeby postarał się o zwolnienie z treningu. To też poszło do gazet. Takie zwolnienie dostał i był gotowy do jazdy. W międzyczasie doszło do rozmów trenera, prezesa z zawodnikami. Sebek przedstawił plan swoich przygotowań do meczu i postanowiono, że dostanie kolejną szanse - o tym też pisano. Ot i cała historyja.

Gawrzyk, a czy nie uwazasz, ze takie zachowanie bylo nie fair w stosunku do Nieminena ? Skoro postaral sie i zalatwil sobie to zwolnienie, to powinien jechac. A Wy w ostatniej chwili rezygnujecie z jego uslug. Tak sie nie postepuje wobec zawodnika. I wcale sie nie zdziwie jak w ogole nie bedzie juz chcial przyjechac i wystapic w lubelskich barwach.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#267 Postautor: kilar » 2 czerwca 2007, o 11:27

Nie wiem kiedy byla ta ostatnia chwila, opieram sie tylko na tym co Ty, Harry, Bartosch napiszecie na forum.
Jednak szkoda, ze nie udalo sie wyprobowac Fina. Znana bylaby juz Jego dyspozycja na tle pozostalych zawodnikow. A to duza zaliczka przed meczem w Gnieznie.
Dobra a wedlug Was - trener, zarzad - Seba spelnil oczekiwania co do zdobyczy punktowej (tzn. nie zawiodl) ? Czy spodziewano sie lepszego wyniku po tych inwestycjach ?

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#268 Postautor: DonKamizi » 2 czerwca 2007, o 11:33

Gawrzyk pisze:...W międzyczasie doszło do rozmów trenera, prezesa z zawodnikami. Sebek przedstawił plan swoich przygotowań do meczu i
postanowiono, że dostanie kolejną szanse - o tym też pisano....

Pytałem się Stachyry dlaczego na meczu nie było obco.Odpowiedział "Bo klubu na to nie stać"

Po drugie.Jak my zapraszamy na mecz to Oni przeważnie nie mogą.Jak już jest okazja sprawdzić obco wtedy my się rozmyślamy.I tak sezon zleci.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#269 Postautor: wojtek_78 » 2 czerwca 2007, o 11:35

Gawrzyk pisze:Ciekawe skąd SF wiedzą, że ma jechać Lars Hansen, który zaliczył klina i ledwo zipie?

Bo takich informacji udziela klub. Kto personalnie pisać nie będę.

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#270 Postautor: luckas » 2 czerwca 2007, o 15:19

ale leje mocno cały czas... :(
Ciekawe jak w tej chwili wyglÄ…da tor :evil: :?:
Obrazek

kylong
Junior
Kontakt:

#271 Postautor: kylong » 2 czerwca 2007, o 16:28

O żużlu jutro możemy pomarzyć... :roll:

literówka :oops: :oops:
Ostatnio zmieniony 2 czerwca 2007, o 17:19 przez kylong, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#272 Postautor: pav4u » 2 czerwca 2007, o 16:35

no skoro odwołali mecz 'piłki kopanej' to i na żużel nie ma szans...
no chyba że jutro od rana słoneczko :)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#273 Postautor: Cooper » 2 czerwca 2007, o 16:54

kylong pisze:O żużlu jutro możemy pomażyć... :roll:

nie wiem co prawda co oznacza slowo "pomażyć", ale warto zauwazyc ze nasz tor troszke sie zmienil i nie juz tak jak kiedys, ze byle deszczyk uniemozliwial odjechanie meczu. Owszem opady byly dosyc spore, jednak teraz juz nie pada, a pogoda jest na tyle zmienna, ze szanse na rozegranie meczu wciaz sa. Generalnie caly czas jest bardzo cieplo, wiec wszystko szybko schnie. No a poza tym, nie ma polewaczki, wiec dobrze ze tor troche nasiakniety 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#274 Postautor: Carew » 2 czerwca 2007, o 16:54

No to kiedy 3 termin meczu z Gnieznem. bo wątpie aby jutrzejszy mecz się odbył przy takich opadach jakie dziś były (są). Chciałbym się mylić.
----- FORZA JUVE -----

Sledzio
Trener
Kontakt:

#275 Postautor: Sledzio » 2 czerwca 2007, o 17:06

Nie dawno wróciłem z Motoru niestety odwołany tor wygląda okropnie więc jak jutra słonce nie pokaże się to mało realne że będzie żużel, a z tego co wiem jutro tez ma padać.