Działalność klubu - kłopotów cd....
- Łoptymista
- Trener
-
Mateusz111
- Junior
Ale ten sponsor co chce odejść to chyba nie ma pojęcia o żużlu a tym bardziej Lubelskim, jechaliśmy na początku same trudne mecze ( może po za Grudziadzem ) a przecież nie było kompromitacji naszych jak to bywało w poprzednich latach, a wręcz przeciwnie pokazali walkę na którą kibice liczą w każdym meczu w każdym wyścigu.Teraz mecz w niedziele z Gnieznem i po tym spotkaniu mam nadzieje że zmieni zdanie na lepsze że warto inwestować w Lublin.
sting126 pisze:Ma pojecie czy nie - nieistotne. Jesli sponsor wklada w klub kase - chce wynikow. Nie interesuje go,ze jezdzilismy z kandydatami do awansu itd. Smutne, ale prawdziwe.
To oznacza,że ja byłam do tej pory w błędzie.....
Wydawało mi sie,że celem sponsoringu jest reklama sponsora,a nie wynik jako taki. Im więcej osób na stadionie tym reklama dociera do wiekszej ilości osób.
Jak dotychczas frekwencja nie jest zła,więc dlaczego sponsor obraża sie na wynik ?
.......
Ostatnio zmieniony 4 maja 2007, o 21:47 przez InDorka, łącznie zmieniany 2 razy.
sting126 pisze:Ma pojecie czy nie - nieistotne. Jesli sponsor wklada w klub kase - chce wynikow. Nie interesuje go,ze jezdzilismy z kandydatami do awansu itd. Smutne, ale prawdziwe.
... nie można mieć oczekiwań większych niż możliwości zatrudnionych zawodników, niech sponsor wyłoży 1mln. zł zatrudni odpowiednich zawodników i oczekuje stosownego miejsca w tabeli, przecież trudno wymagać od "naszych" zawodników wygrywania z uczestnikami GP
Lublin to ekonomiczne zadupie i to z tendencją spadkową. Dlatego żużel tutaj się nie utrzyma. Chyba, że klub dalej będzie pogłębiał długi, ale na to już podobno zgody nie ma. Niby sezon ten miał być okresem stabilizacji i chłopaki naprawdę ładnie walczą, dając nadzieję na utrzymanie, a sponsorów i potencjalnych sponsorów g...o to obchodzi.
PS. Piłkarze Motoru grają naprawdę ładnie i efektownie, awans na wyciągnięcie ręki, a kasy prawie zero. Takie to miasto.
PS. Piłkarze Motoru grają naprawdę ładnie i efektownie, awans na wyciągnięcie ręki, a kasy prawie zero. Takie to miasto.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
dokladnie ,, takie to miasto, przykladem moga byc rowniez pilkarki reczne, ktore mistrzostwo polski w okresie swojej swietnosci zdobywaly jak na zawolanie (nadal idzie im swietnie w tej kwestii, ale konkurencja nie spi
), ponadto udzial w lidze mistrzyn ,a w pewnym momencie druzyna byla na krawedzi likwidacji, ale podobnie jak w naszym speedway'u znalazlo sie kilku "wariatow" ktorzy maja jeszcze sile ciagnac ten wozek i walczyc o byt druzyny i jakos udalo sie wyjsc na prosta.
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Mam pytanie do działaczy:
- dlaczego nasi zawodnicy nie jezdzą juz z reklama naszego strategicznego sponsora SIPMA na osłonkach kierownicy tak jak to bylo w ostatnich sezonach
tylko Tomek jezdzi z TRYKACZ,Dawid jezdzi z MARMA
a Rafał Klimek z (reklamą)napisem...RAFAŠKLIMEK
Komu to przeszkadzalo znowu.Co sie stało z tymi osłonkami?
- dlaczego nasi zawodnicy nie jezdzą juz z reklama naszego strategicznego sponsora SIPMA na osłonkach kierownicy tak jak to bylo w ostatnich sezonach
tylko Tomek jezdzi z TRYKACZ,Dawid jezdzi z MARMA

- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
może po prostu Sipma nie zapłaciła za taką reklamę ( zresztą chyba wogóle kasy nie dała ) i zawodnicy jeżdżą z reklamami swoich sponsorówSKALOR pisze:Mam pytanie do działaczy:
- dlaczego nasi zawodnicy nie jezdzą juz z reklama naszego strategicznego sponsora SIPMA na osłonkach kierownicy tak jak to bylo w ostatnich sezonach![]()
![]()
tylko Tomek jezdzi z TRYKACZ,Dawid jezdzi z MARMAa Rafał Klimek z (reklamą)napisem...RAFAŠKLIMEK
![]()
![]()
Przepraszam, ze znów się wyrwę niepytany, ale miejsce na osłonie kierownicy ma swoją cenę (podobnie jak na plastronie, na bandzie czy gdzie tam jeszcze chcesz). Widocznie nie było w tym sezonie chętnego na tę akurat powierzchnię reklamową stąd zupełna dowolność wśród naszych zawodników 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
ale u nas zawsze po prostej jest wirażwoocash pisze:dokladnie ,, takie to miasto, przykladem moga byc rowniez pilkarki reczne, ktore mistrzostwo polski w okresie swojej swietnosci zdobywaly jak na zawolanie (nadal idzie im swietnie w tej kwestii, ale konkurencja nie spi), ponadto udzial w lidze mistrzyn ,a w pewnym momencie druzyna byla na krawedzi likwidacji, ale podobnie jak w naszym speedway'u znalazlo sie kilku "wariatow" ktorzy maja jeszcze sile ciagnac ten wozek i walczyc o byt druzyny i jakos udalo sie wyjsc na prosta.
zarfe pisze:Sipma dała troche kasy ale nie chce nic w zamian .
O kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyżbym o czymś nie wiedział?????????????????????
Nawet nie ma na to umowy...
Uważaj człowieku co mówisz bo za takie gadki to prokurator!
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Wiem,ze SIPMA dała kaske(zasponsorowala) i to wcale nie małą (a moze sie mylę)i gdyby ARKADY sie nie wycofaly to mysle,ze bylo by w miare przyzwoicie.
Rozumie,ze pan L.Kępa nie wymaga od klubu tego co w poprzednich sezonach,a szkoda,bo to efektywna reklama firmy i wizualnie to duzo lepiej wygladalo niz teraz.Takie moje zdanie.
Gawrzyk jak juz byles to mogłes odpowiedziec.
To moze Ty Harry?
Rozumie,ze pan L.Kępa nie wymaga od klubu tego co w poprzednich sezonach,a szkoda,bo to efektywna reklama firmy i wizualnie to duzo lepiej wygladalo niz teraz.Takie moje zdanie.
Gawrzyk jak juz byles to mogłes odpowiedziec.
To moze Ty Harry?

SKALOR pisze:Wiem,ze SIPMA dała kaske(zasponsorowala) i to wcale nie małą (a moze sie mylę)
To moze Ty Harry?
Może jest szerokie i głebokie.
Przestań pisać takie brednie.
Wczoraj przez Sipmę to prawie zawału dostałem. Ach. Trudno.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
harry pisze:SKALOR pisze:Wiem,ze SIPMA dała kaske(zasponsorowala) i to wcale nie małą (a moze sie mylę)
To moze Ty Harry?
Może jest szerokie i głebokie.
Przestań pisać takie brednie.
Wczoraj przez Sipmę to prawie zawału dostałem. Ach. Trudno.
No to rozumie,ze sie myle. Dlatego pytam.Wyprowadziles mnie z błedu.
No ale Harry!
To bez sensu wszystko.Przeciez od poczatku SIPMA deklarowala pomoc,nie bede podawal kwot (p.Wojciechowski o tym glosno mowil),a reklama w nazwie zespolu, na plastronach ,w programach? o co tu chodzi...?
Czyzby znowu o wyniki sie rozbilo.
wierzyc sie nie chce.

- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
harry pisze:Umowa z Sipma zawsze była podpisywana na 2 lata.
RozumiÄ™ Harry,ze odpowiedziales do Zafre!
Moje pytanie dotyczylo osłonek na kierownice z logo naszego sponsora strategicznego...SIPMA
ale rozumie,ze nie wygodnie Wam o tym pisac i juz sie pogodzilem z tym.
Choc wczesniej juz tez kilka osob o to pytalo.
Ja sie domyslam,ze ta firma sie wahala ( o czym byla mowa wczesniej ) az w koncu podjela decyzje ze - nie!
I rozumie,ze ta cisza w temacie spowodowana jest tym ,ze moze jeszcze zmini zdanie.,czy znowu sie myle?
O wycofaniu sie ze sponsoringu firmy ARKADY bylo glośno.

SKALOR pisze:O wycofaniu sie ze sponsoringu firmy ARKADY bylo glośno.
Spółka Arkady, jeśli się nie mylę, nigdy nie była sponsorem TŻ, więc ze sponsoringu się nie wycofała. Wycofała się za to z inwestycji w spółkę, a to zupełnie co innego.
Jeśli wszystkie wpływające do klubu pieniądze nazywa się sponsoringiem, to nic dziwnego, że później ludzie powtarzają głupoty, że jako kibice są sponsorem klubu. W dodatku najlepszym, czy tam jakim.
RozumiÄ™?
SKALOR pisze:harry pisze:Umowa z Sipma zawsze była podpisywana na 2 lata.
RozumiÄ™ Harry,ze odpowiedziales do Zafre!
Moje pytanie dotyczylo osłonek na kierownice z logo naszego sponsora strategicznego...SIPMA![]()
ale rozumie,ze nie wygodnie Wam o tym pisac i juz sie pogodzilem z tym.![]()
Choc wczesniej juz tez kilka osob o to pytalo.
Ja sie domyslam,ze ta firma sie wahala ( o czym byla mowa wczesniej ) az w koncu podjela decyzje ze - nie!![]()
I rozumie,ze ta cisza w temacie spowodowana jest tym ,ze moze jeszcze zmini zdanie.,czy znowu sie myle?
O wycofaniu sie ze sponsoringu firmy ARKADY bylo glośno.
Weź pisz troszeczkę jaśniej i ze zrozumieniem bo to ja się muszę domyślać o co Tobie chodzi.
Umowa z Sipmą była na dwa lata. Teraz jest właśnie ten drugi rok. Sipma nie dała złamanego grosza w tym roku i nie miała takiego zamiaru. Były jakieś mgliste obietnice ale na nich sie skończyło.Trudno. Materiały reklamowe wg umowy dostarcza Sipma. W tym roku nie dostarczyła osłonek na kierownicę to i ich nie ma. Tyle.
Nie wiem o jakiej firmie piszesz w drugiej części.
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Dzieki Harry wlasnie o to mi chodzilo,teraz jest czarno na bialym,ze SIPMA nic nie dała.
W drugiej czesci postu, wÅ‚asnie chodzilo mi o Sipme(ze na poczatku deklarowali pomoc,mowilo sie:PERÅA,SIPMA,Salony KANGUR sa z nami), i myslalem,ze nie chcecie mowic,ze nic nie pomogli bo moze jeszcze sie to zmieni.
Zawiedli totalnie.
To za co my te zobowiazania US,spłacimy?
Reklama na plastronie,w programach zbiła mnie z tropu i mysle,ze nie tylko mnie! To wymog zapisu w zeszlorocznej umowie?
Jestem w niezlym szoku,to tym wiekszy szacun dla calej ekipy!! To tak biednie to chyba jeszcze nie bylo.
W drugiej czesci postu, wÅ‚asnie chodzilo mi o Sipme(ze na poczatku deklarowali pomoc,mowilo sie:PERÅA,SIPMA,Salony KANGUR sa z nami), i myslalem,ze nie chcecie mowic,ze nic nie pomogli bo moze jeszcze sie to zmieni.
Reklama na plastronie,w programach zbiła mnie z tropu i mysle,ze nie tylko mnie! To wymog zapisu w zeszlorocznej umowie?
Jestem w niezlym szoku,to tym wiekszy szacun dla calej ekipy!! To tak biednie to chyba jeszcze nie bylo.