Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#601 Postautor: RadeKas » 28 grudnia 2006, o 00:12

RavLit pisze:Z rosyjskich juniorów jest jeszcze Kononow

To jeszcze Kononowicz 8) .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#602 Postautor: Cooper » 28 grudnia 2006, o 00:14

Coz, Charczenko to taki zawodnik "na sztuke", ale... podejrzewam, ze bedzie mial chec prezentowac sie na treningach i wtedy okaze sie ile jest wart (moze, tak jak mowi harry, trafi z silnikami itd. itp.). Skoro podpisal, to niech bedzie. Nie wiadomo jak bedzie dalszy sklad wygladal, wiec lepiej podpisywac z tymi, ktorzy chca i nie chca za to nie wiadomo czego, niz nie podpisywac wcale.

Odnosnie kontraktow na dwa lata-tu jestem troche sceptyczny, bo jesli dobrze pamietam, to Klimek tez na dwa lata podpisal... :roll:

Natomiast tego Kusa to na googlach znalezliscie? :wink: :D Coz, moze okaze sie objawieniem, ale ze drugim Tomickiem bedzie to chyba jeszcze nie w tym roku...

Ale, nie chce zeby moj post byl odebrany za marudzenie, wiem ze kolejne kontrakty w drodze, z jednym zawodnikiem juz rozmawialem 8) i nie byl to Franek, a potwierdzil ze jest baaardzo blisko jazdy w Lublinie.

Gratuluje kontraktow no i przydaloby sie sfinalizowac tak z trzech Polakow na nowy rok 8) Chyba juz sa wystarczajaco blisko? 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#603 Postautor: Radzio » 28 grudnia 2006, o 00:15

harry pisze:Najpierw licencja. Dzięki J.R. bardzo jasno zostało to powiedziane.

hmm... to teraz liczyć na pozytywne rozpatrzenie przydzielenia nam licencji. Oby jak najszybciej, bo czas ucieka....
Następnie szybko i z polotem zabrać się za papierkową robotę tworzenia SSA i negocjacje z zawodnikami. ehh... ciężkie dni zarządu. Trzeba trzymać kciuki i wierzyć, że się uda.

harry
Trener

#604 Postautor: harry » 28 grudnia 2006, o 00:15

boxing pisze:
Ja na tego czwartego, kandydata na "perelke" typowalbym tego Artema Vodyakova gdyby nie obawy o jego logistyke.

Nie, nie aż tak bogaci to my nie jesteśmy.

Harry, czy problemy logistyczne Rosjan ( porownanie do sytuacji u nas 20 lat temu) to taka ogolna uwaga czy uwaga dotyczaca konkretnie Artema Vodyakova i Romana Ivanova (ze tak ich z angielska napisze :wink: )?
:
Patrz wyżej. Ivanov tak jak juniorzy nie ma kompletnie swojego sprzętu. A to oznacza olbrzymią inwestycje w niego ( lub w juniorów). A tego akurat teraz chcemy uniknąć.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Sledzio
Trener
Kontakt:

#605 Postautor: Sledzio » 28 grudnia 2006, o 00:20

harry pisze:
Sledzio pisze:Hehehe Kus, bylo brać klingi a nie jakieś kusy hehe.Też mi transfer.Ja hcce oglądać dobry żużel w Lublinie a nie miernoty juniorskie.

Tak samo było o Tomicku. Hehe. Ten sie śmieje kto się śmieje ostatni. Hehe.

Wlaśnie o Tomicka bylem spokojny, wiec nie do mnie z tym Panie Prezesie.
Ale kurcze o tym zawodniku slysze pierwszy raz w życiu, nie slyszałem aby coś zwojowal w juniorce a nie sądze aby pokonal takiego Karlssona.

harry
Trener

#606 Postautor: harry » 28 grudnia 2006, o 00:23

Cooper pisze:Natomiast tego Kusa to na googlach znalezliscie? :wink: :D Coz, moze okaze sie objawieniem, ale ze drugim Tomickiem bedzie to chyba jeszcze nie w tym roku...

Kus to taki Rafał Klimek. Albo wystrzeli na coś wielkiego albo nie.. Tego jeszcze nie wie nikt. Dlatego dwa lata. A może w 2008 to będzie super para? A może wcale? Jak to z juniorami. Ale kto nie ryzykuje ten nie jedzie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Sledzio
Trener
Kontakt:

#607 Postautor: Sledzio » 28 grudnia 2006, o 00:30

Regdal pisze:
Sledzio pisze:Hehehe Kus, bylo brać klingi a nie jakieś kusy hehe.Też mi transfer.Ja hcce oglądać dobry żużel w Lublinie a nie miernoty juniorskie.

To przyprowadź najmniej jednego sponsora,minimum trzech.

Pan Wojciechowski mial takiego przyprowadzić i co nie doszedl jeszcze ?
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2006, o 00:31 przez Sledzio, łącznie zmieniany 1 raz.

harry
Trener

#608 Postautor: harry » 28 grudnia 2006, o 00:30

Sledzio pisze:
Wlaśnie o Tomicka bylem spokojny, wiec nie do mnie z tym Panie Prezesie.
Ale kurcze o tym zawodniku slysze pierwszy raz w życiu, nie slyszałem aby coś zwojowal w juniorce a nie sądze aby pokonal takiego Karlssona.

Tak, ale Tomicek to już był ukształtowany zawodnik a Kus ma wszystko przed sobą. Czasy się zmieniają błyskawicznie. Teraz wszyscy bardzo pilnie obserwują juniorów zagranicznych. Jak Kus pojechałby w tym roku coś ciekawego a my nic nie mielibyśmy z nim na papierze, to na pewno byśmy jego nie przechwycili. Na razie traktujemy tego zawodnika jako inwestycje.
A może za dwa lata dołoży Karlssonowi...

harry
Trener

#609 Postautor: harry » 28 grudnia 2006, o 00:33

Sledzio pisze:To przyprowadź najmniej jednego sponsora,minimum trzech

Pan Wojciechowski mial takie przyprowadzić i co nie doszedl jeszcze ?

Nie takie a takiego.
Już doszedł. Dlatego rozmawiamy o S.A.

Awatar użytkownika
fifiks

#610 Postautor: fifiks » 28 grudnia 2006, o 00:35

No tak, ale Klimek już "wystrzelił" w 2006 roku a Kus jakoś tak nie wystrzelił chociaż i miał niezłe przebłyski. Mam nadzieje, że okaże się drugim Tomickiem a jak nie to jego cieniem bo nie ukrywajmy takiego sezonu po Lubosu nikt by się nie spodziewał :wink:

harry
Trener

#611 Postautor: harry » 28 grudnia 2006, o 00:37

No tak. Ale w 2006 Tomicek miał 20 lat a Kus 17. To jeszcze ma trochę czasu na wystrzelenie.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#612 Postautor: Łoptymista » 28 grudnia 2006, o 00:40

bo nie ukrywajmy takiego sezonu po Lubosu nikt by się nie spodziewał

Bez przesady z tym sezonem Tomicka. W Krosnie i Groociąłcu dostawał baty,a teraz stal sie superbohaterem. :shock: Dziwny narod ci kibice. Takich Tomickow moze byc wielu, trzeba miec szczescie i znalezc lepszego.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#613 Postautor: dilucio » 28 grudnia 2006, o 00:57

no to jeszcze trzeba zakontraktowac Suchanka koniecznie na 2 lata... :D

harry
Trener

#614 Postautor: harry » 28 grudnia 2006, o 01:03

A dlaczego Suchanka? Masz jakieÅ› argumenty czy tylko posty nabijasz?

harry
Trener

#616 Postautor: harry » 28 grudnia 2006, o 01:22

A jakiÅ› ma???

harry
Trener

#618 Postautor: harry » 28 grudnia 2006, o 01:42

Błagam jaśniej, bo nie chwytam.

Danio

#619 Postautor: Danio » 28 grudnia 2006, o 08:34

Mnie najbardziej w tej chwili interesuje sprawa czy Śledź i Knapp będą jeździli u nas :?: :?: Jeżeli nie a Śledzio podpisze w Gdańsku a Knapp w Ostrowie czy Grudziądzu( jeżeli GKM zaproponuje tyle samo co Lublin, to nie ciężko zgadnąć co wybierze Grzecho)to przyznam szczerze że cienko widze utrzymanie w lidze :!: :!: Już przerabialiśmy temat z Piszczem jako krajowym liderem u nas. Tomek jest o wiele słąbszym zawodnikiem od dwójki wyżej podanych a jeżeli Harry uważa ze Jelonek, Trumna, Piszcz będą wymiatać w wszystkich meczach na naszym torze to gratuluje jemu dobrego żartu :D Teraz liga jest wyjątkowo mocna, wielu startuje obcokrajowców, ba nawet jeźdzą zawodnicy z Grand Prix :!:
Jelonek, Trumna, Piszcz- jeżeli to ma być trzon zespołu- to lecimy z hukiem z ligi!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#620 Postautor: Gelo » 28 grudnia 2006, o 08:49

Jak dziś Knapp nie podpisze w Gdańsku...

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#621 Postautor: Marcinex » 28 grudnia 2006, o 09:20

Danio pisze:Jelonek, Trumna, Piszcz- jeżeli to ma być trzon zespołu- to lecimy z hukiem z ligi!!

Może nie... Popatrz na skład Poznania. Tam jak narazie z punktujących zawodników są tylko Sqra i Kościuch. Huszcza i Nowaczyk więcej jak 1,5/bieg nie wykręcą i będą punktować tylko u siebie.
Jeżeli spełni się optymistyczny wariant i podpiszemy z Jeleniewskim, Śledziem, Knappem, Trumińskim, Piszczem (może i Brhelem, a Hamil to szczyt marzeń) to może i powalczymy z Grudziądzem o 6 miejsce 8)

Kurde, kto by pomyślał 2-3 miesiące temu że będziemy marzyć o Knappie czy Śledziu....

Juniorów Polaków z Lublina mamy obecnie 3 do negocjacji. I jeszcze ze trzech chętnych do jeżdżenia u nas z Polski, w tym jeden baaaardzo dobry, nietety trochę drogi.

Pewnie Druchniak lub Piaszczyński :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#622 Postautor: Gelo » 28 grudnia 2006, o 09:42

Może nie... Popatrz na skład Poznania.

No właśnie tak sobie patrzę. I stwierdzam, że mimo, że nie powala na kolana, oni przynajmniej mają skład... Na Lublin u siebie pewnie wystarczy.
Kurde, kto by pomyślał 2-3 miesiące temu że będziemy marzyć o Knappie czy Śledziu....

To akurat mnie nie dziwi. Za dwa tygodnie na topie listy marzeń będą Trojanowski i Wardzała :D .

Danio

#623 Postautor: Danio » 28 grudnia 2006, o 09:53

Cytat:
Może nie... Popatrz na skład Poznania

No właśnie tak sobie patrze na ich dotychczasowe trio Skóra, Huszcza, Kościuch.
Skóra- przypomina mi się półfinał MP w Lublinie- wystarczy popatrzeć że tor w Lublinie jemu pasuje, lepszy był od naszego lidera Rempały!
Huszcza- mimo takiego wieku wielu wciąż zaskakuje- Memoriał zeszłoroczny- dobry wynik- lepszy chyba od Knappa? był.
Kościuch- przymierzany do naszego składu- gdyby nie upadek pewnie liczyłby się w Memoriale- widać lubi takie tory jak w Lublinie.
Zobaczymy kogo jeszcze Poznań zakontraktuje, ale z Poznaniem będzie ciężko!

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#624 Postautor: Hans » 28 grudnia 2006, o 09:54

harry pisze:[...] w tym jeden baaaardzo dobry, niestety trochÄ™ drogi.

Andrzej Głuchy :?:

Huszcza przegrał w biegu o 3 miejsce z Knappem 8)

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#625 Postautor: Portek » 28 grudnia 2006, o 10:18

Gelo pisze:

To akurat mnie nie dziwi. Za dwa tygodnie na topie listy marzeń będą Trojanowski i Wardzała :D .

Aż strach pomyśleć, kto będzie na topie za miesiąc... :roll: