RavLit pisze:Z rosyjskich juniorów jest jeszcze Kononow
To jeszcze Kononowicz
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
harry pisze:Najpierw licencja. Dzięki J.R. bardzo jasno zostało to powiedziane.
boxing pisze:
Ja na tego czwartego, kandydata na "perelke" typowalbym tego Artema Vodyakova gdyby nie obawy o jego logistyke.
:
Harry, czy problemy logistyczne Rosjan ( porownanie do sytuacji u nas 20 lat temu) to taka ogolna uwaga czy uwaga dotyczaca konkretnie Artema Vodyakova i Romana Ivanova (ze tak ich z angielska napisze)?
harry pisze:Sledzio pisze:Hehehe Kus, bylo brać klingi a nie jakieś kusy hehe.Też mi transfer.Ja hcce oglądać dobry żużel w Lublinie a nie miernoty juniorskie.
Tak samo było o Tomicku. Hehe. Ten sie śmieje kto się śmieje ostatni. Hehe.
Cooper pisze:Natomiast tego Kusa to na googlach znalezliscie?![]()
Coz, moze okaze sie objawieniem, ale ze drugim Tomickiem bedzie to chyba jeszcze nie w tym roku...
Regdal pisze:Sledzio pisze:Hehehe Kus, bylo brać klingi a nie jakieś kusy hehe.Też mi transfer.Ja hcce oglądać dobry żużel w Lublinie a nie miernoty juniorskie.
To przyprowadź najmniej jednego sponsora,minimum trzech.
Sledzio pisze:
Wlaśnie o Tomicka bylem spokojny, wiec nie do mnie z tym Panie Prezesie.
Ale kurcze o tym zawodniku slysze pierwszy raz w życiu, nie slyszałem aby coś zwojowal w juniorce a nie sądze aby pokonal takiego Karlssona.
Sledzio pisze:To przyprowadź najmniej jednego sponsora,minimum trzech
Pan Wojciechowski mial takie przyprowadzić i co nie doszedl jeszcze ?
Danio pisze:Jelonek, Trumna, Piszcz- jeżeli to ma być trzon zespołu- to lecimy z hukiem z ligi!!
Juniorów Polaków z Lublina mamy obecnie 3 do negocjacji. I jeszcze ze trzech chętnych do jeżdżenia u nas z Polski, w tym jeden baaaardzo dobry, nietety trochę drogi.

Może nie... Popatrz na skład Poznania.
Kurde, kto by pomyślał 2-3 miesiące temu że będziemy marzyć o Knappie czy Śledziu....
Cytat:
Może nie... Popatrz na skład Poznania