Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
wojteko
Senior

#4951 Postautor: wojteko » 18 lutego 2006, o 13:37

bkapusta pisze:Baboła? ;-)

moze to slowo tez da sie jakos zaimplementowac do zyciowych sytuacji :?: :wink:

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#4952 Postautor: ravajas » 20 lutego 2006, o 17:57

wojteko pisze:
ravajas pisze:keg - to taka beczka z piwem pod cisnieniem.
słup - to smukły element konstrukcyjny bądź estetyczny.

tak wiec - w domu taki kegosłup, który z dnia na dzień coraz bardziej pękał (od sformułowania: flaszką pękła - znaczy została wypita).

ravejas bardzo mnie sie spodobała twoja interpretacja baboła słownego neo :wink: :lol: :D :)

to moze ja poetÄ… zostanÄ™?
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

wojteko
Senior

#4953 Postautor: wojteko » 20 lutego 2006, o 18:03

ravajas pisze:...to moze ja poetÄ… zostanÄ™?

mnie tu bardziej pasuje do Ciebie etymolog niz poeta :wink: :D pzdr

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#4954 Postautor: ravajas » 21 lutego 2006, o 13:04

wojteko pisze:
ravajas pisze:...to moze ja poetÄ… zostanÄ™?

mnie tu bardziej pasuje do Ciebie etymolog niz poeta :wink: :D pzdr

ja to i entomologiem mogÄ™ ;)... wszak kazdy facet jest jak motylek... ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4955 Postautor: bkapusta » 21 lutego 2006, o 13:12

Motylem bylem ale przytylem ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

garsija

#4956 Postautor: garsija » 21 lutego 2006, o 23:30

Generalnie,trzeba przyznac ,ze ostatnich kilka postow wnosi cholernie duzo do tematu :Sklad na sezon 2006.Dla wymieniania swych pogladow na powyzsze tematy zapraszam na forum strony http://www.motyleija.pl.

Nudzi wam sie czy co??

wojteko
Senior

#4958 Postautor: wojteko » 22 lutego 2006, o 07:29

ravajas pisze:ja to i entomologiem mogÄ™ ;)... wszak kazdy facet jest jak motylek... ;)

mnie bardziej chodziło o:
Etymologia to inaczej źródło słów, a także cała nauka badająca pochodzenie słów, zmiany ich znaczenia i formy w miarę upływu czasu.

P.S sorry za OT pzdr

meesha
Trener
Kontakt:

#4960 Postautor: meesha » 22 lutego 2006, o 10:53

Pokemon pisze:Skład na sezon 2006:

1. Roman Feld
2. Marek Iwaniec
3. Krzysztof Kwiatkowski
4. Janusz Łukasik
5. Piotr Styczyński
6. Dariusz Śledź
7. Piotr Mazurek
8. Jurij Gagarin

Gagarin ma więcej niż 23 lata więc ten skład jest jednak trochę z kosmosu :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
neo
Kontakt:

#4961 Postautor: neo » 22 lutego 2006, o 19:22

a tak wogóle to wiadomo gdzie będą wypozyczeni nasi warszawiacy????????
- 30 C Rosjanie zamykają okna w łazienkach...

baranek
Junior

#4962 Postautor: baranek » 22 lutego 2006, o 21:48

na Franek sie zastrzega że do II ligi nie przejdzie, a jakie plany ma Jurek M. to nie wie chyba nikt, nawet on sam

Koper
Trener
Kontakt:

#4963 Postautor: Koper » 23 lutego 2006, o 00:49

baranek pisze:na Franek sie zastrzega że do II ligi nie przejdzie, a jakie plany ma Jurek M. to nie wie chyba nikt, nawet on sam
Rozmawialem niedawno z Jurkiem Mordelem kiedy byl z grupka dzieciakow na lodowisku na Globusie, mowil ze checi do poscigania sie jeszcze ma, rzeczywiscie sam jednak nie wie czy uda mu sie to w tym sezonie, jak zaznaczyl ma juz swoje lata, niezaleznie od tego co dalej z kariera Jurka mysle ze jesli przyjdzie czas na zakonczenie kariery to nalezy sie mu turniej pozegnalny, 5 zawodnik Polski, srebny medalista Zlotego Kasku po przegranym barazu z Darkiem Sledziem no i pogromca aktualnego wowczas mistrza swiata Grega Hancocka, zawodnik przez cala kariere wierny lubelskim barwom, to wlasnie nasz Jurek M. :)

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#4964 Postautor: Marcinex » 23 lutego 2006, o 12:17

http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 8316&kom=1
A jednak Todd wrócił do profesjonalnego ścigania. W sumie wrócił do klubu w którym ścigał się przez 5 sezonów, ale ciekaw jestem czy rozważył by naszą ofertę gdyby ją dostał przed 31 stycznia. Skoro Louis wrócił po tylu latach przerwy, to może i Wiltshire by się nad tym zastanowił :roll:

harry
Trener

#4965 Postautor: harry » 16 kwietnia 2006, o 01:03

Zastanawialiśmy się nie raz z Pawłem nad kolegą Smolińskim. Widzieliśmy go w akcji i zrobił na nas duże wrażenie.
Ale Niemiec? w I lidze?
Po tym co dzisiaj pokazał w Rybniku widać, że nie trzeba było za dużo myśleć - pierwszy pomysł jest najlepszy - uff, wow :shock: :shock: :shock:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#4966 Postautor: Fork » 16 kwietnia 2006, o 08:27

harry pisze:Zastanawialiśmy się nie raz z Pawłem nad kolegą Smolińskim. Widzieliśmy go w akcji i zrobił na nas duże wrażenie.
Ale Niemiec? w I lidze?
Po tym co dzisiaj pokazał w Rybniku widać, że nie trzeba było za dużo myśleć - pierwszy pomysł jest najlepszy - uff, wow :shock: :shock: :shock:

To dopiero jego pierwszy mecz w Polsce ale już teraz pokazał swoje umiejętności.

I tak ogólnie źle nie trafiliście (zarząd) z wybieraniem asów na ten sezon :wink:
Lecz jest to dopiero poczatek rozgrywek i wszystko wyjaśni się po sezonie.
trening czyni mistrza.

BR
Senior

#4967 Postautor: BR » 16 kwietnia 2006, o 09:52

M. Smoliński (3,3,3,1,2*) - fiu fiu, az takiego wyniku sie nie spodziewalem.
Raz tylko ogladalem go na torze - podczas Drużynowych Mistrzostw Świata i wtedy zaimponowal mi walecznoscia (gdyby tylko mial mocniejsze silniki...)

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#4968 Postautor: boxing » 16 kwietnia 2006, o 12:19

harry pisze:Zastanawialiśmy się nie raz z Pawłem nad kolegą Smolińskim. Widzieliśmy go w akcji i zrobił na nas duże wrażenie.
Ale Niemiec? w I lidze?

Smolinskiemu juz 2 lata temu szukalem polskich korzeni :wink: a pod koniec okresu transferowego przed sezonem 2006 byl na mojej rezerwowej liscie zyczen - wraz z m.in. Joe Screenem i Charliem Gjedde, ale duuuzo nizej od Chrisa Louisa i Todda Wiltshire'a. Niemiec w Anglii nie jezdzi rewelacyjnie, ale jak widac lepiej czuje sie na dluzszych torach. Z tego co kojarze to niezle pokazal sie na wroclawskim torze w finale IMSJ. Ale 12 punktów w extralidze i pokonanie Jagusia - az tak dobrego wystepu sie nie spodziewalem. Liczylem, ze moze byc dobrym uzupelnieniem skladu w 1 lidze - a gosc wygrywa biegi w e-lidze z czolowym polskim ligowcem. Jak dla mnie - rewelacja 1 kolejki.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#4969 Postautor: marcin_lub » 16 kwietnia 2006, o 13:04

Najciekawsze jest to że Martin jechał na klubowym motocyklu...
"Cieszę się bardzo z motocykla klubowego, na którym dzisiaj startowałem. Jest naprawdę szybki. Z początku obawiałem się jednak, że nie będę potrafił przystosować się do podstawionego motocykla, na szczęście jednak udało się go dopasować."

sledzio

#4970 Postautor: sledzio » 16 kwietnia 2006, o 13:21

Niemcom mówie stanowczo NIE, nawet gdyby po 15 pkt robił w każdym meczu !

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#4971 Postautor: RadeKas » 16 kwietnia 2006, o 13:26

sledzio pisze:Niemcom mówie stanowczo NIE, nawet gdyby po 15 pkt robił w każdym meczu !

:lol:

Jaki jest tego powod? Jak powiesz, ze wojna to padne :lol:.

Zreszta, jaki to Niemiec... po prostu Marcin Smoliński 8). Ladnie trafilo sie Rybnikowi, ale jak patrze na postawe ich krajowcow... to mysle, ze w ewentualnych barazach bylibysmy faworytami. Ale, moze jeszcze sie rozkreca.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

sledzio

#4972 Postautor: sledzio » 16 kwietnia 2006, o 13:30

RadeKas pisze:
sledzio pisze:Niemcom mówie stanowczo NIE, nawet gdyby po 15 pkt robił w każdym meczu !

:lol:

Jaki jest tego powod? Jak powiesz, ze wojna to padne :lol:.

Zreszta, jaki to Niemiec... po prostu Marcin Smoliński 8). Ladnie trafilo sie Rybnikowi, ale jak patrze na postawe ich krajowcow... to mysle, ze w ewentualnych barazach bylibysmy faworytami. Ale, moze jeszcze sie rozkreca.

Żadna wojna tylko poprostu nie cierpie szkopów i tyle.

harry
Trener

#4973 Postautor: harry » 16 kwietnia 2006, o 14:57

boxing pisze: Z tego co kojarze to niezle pokazal sie na wroclawskim torze w finale IMSJ. Ale 12 punktów w extralidze i pokonanie Jagusia - az tak dobrego wystepu sie nie spodziewalem. Liczylem, ze moze byc dobrym uzupelnieniem skladu w 1 lidze - a gosc wygrywa biegi w e-lidze z czolowym polskim ligowcem. Jak dla mnie - rewelacja 1 kolejki.

Właśnie byliśmy na tym finale. Od razu wyglądał na niezłego zadziorę ale kto mógł przypuszczać, że aż takiego...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#4974 Postautor: Smirnek » 16 kwietnia 2006, o 15:24

harry pisze:
boxing pisze: Z tego co kojarze to niezle pokazal sie na wroclawskim torze w finale IMSJ. Ale 12 punktów w extralidze i pokonanie Jagusia - az tak dobrego wystepu sie nie spodziewalem. Liczylem, ze moze byc dobrym uzupelnieniem skladu w 1 lidze - a gosc wygrywa biegi w e-lidze z czolowym polskim ligowcem. Jak dla mnie - rewelacja 1 kolejki.

Właśnie byliśmy na tym finale. Od razu wyglądał na niezłego zadziorę ale kto mógł przypuszczać, że aż takiego...

I tak trafiliście z Shieldsem i Tomickiem :wink:

Conrad

#4975 Postautor: Conrad » 16 kwietnia 2006, o 17:19

Smirnek pisze:I tak trafiliście z Shieldsem i Tomickiem :wink:

Easy, easy to tylko Krosno było.